Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *strastna*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2005
ammmmmmm.......js sm se začela šminkat u 8.razredu! sj tkrt so se tut ostale sošolke pa kolegice začele! če se dost prej začneš ni lih kej preveč kul k mal čudn ispade....believe me pa če se že mažš se ne preveč da ne zgleda k da maš 5 kil pudra gor! aja pa js sm tut svetle pouti pa mam blond laske in uporablam navadno črno maskaro, pudr pač primerjaš ker odtenk ti najbl paše, senčilo mam pa ponavad belo,roza,sivo,modro al pa kj tazga (upam da so te te barve zanimale). paPa
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
tmis_ napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Eno vprašanje imam s tem v zvezi, pa ne bi nove teme odpirala. Meni se ne zdi primerno, ko vidim dekleta stara 12, 13 let ali še manj, našminkana v nulo, izzivalno oblečena,... prejšnji teden so bile na TV ene deklice iz Maribora, stare okrog 10 let, ki imitirajo BBT in take pevke, vključno z namigovalnimi gibi itd. Pa se nimam za staromodno, ampak mislim, da morajo biti otroci otroci in ne seksualni objekti. Sploh v teh časih, ko je toliko pedofilije in tega...kaj mislite?
Strinjam se in zdi se mi da dandanes otroci veliko prehitro odrastejo Vse več je tudi spolnih odnosov na primer pred 12, 13 letom. O.K, sama sem mnenja da ima vsak pravico delat kar hoče samo dejstvo je da pri 12 nisi ne telesno sploh pa ne čustveno zrel.
Se čist strinjam. Ravno zadnjič smo se pri biologiji pogovarjal, da je vedno več spolnih odnosov tudi pri 10, 11 letih Pa sej pri 10, 11 letih otrok še ve ne kaj dela..Me prov zanima zakaj prihaja do takih stvari, ki so meni osebno grozne
This too shall pass.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
otroc so zdj velik bl razpusceni, pa premal jih starsi terajo pa se zanimajo za njih se mi zdi...
nevem, vem da mene so mel velik bl pod nadzorom kt majo zdj mojo sestrco, in to tud pr drugih opazam...
nevem, vem da mene so mel velik bl pod nadzorom kt majo zdj mojo sestrco, in to tud pr drugih opazam...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
v življenju še nikoli nisem imela na sebi pudra,sem privrženka
neličenja...čeprav včasih uporabim maskaro in brezbarvni glos..
imam srečo,da je moja polt res lepa,koža čista,tako,da še v teh 28.letih nisem potrebovala korektor...
neličenja...čeprav včasih uporabim maskaro in brezbarvni glos..
imam srečo,da je moja polt res lepa,koža čista,tako,da še v teh 28.letih nisem potrebovala korektor...
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
SIEENA napisal/-a:Se čist strinjam. Ravno zadnjič smo se pri biologiji pogovarjal, da je vedno več spolnih odnosov tudi pri 10, 11 letih Pa sej pri 10, 11 letih otrok še ve ne kaj dela..Me prov zanima zakaj prihaja do takih stvari, ki so meni osebno grozne
a prov res????! pri 10ih in 11ih letih že???!! če pomislm da je tolk star moj bratec!! jaau kam gre ta svet...to pride pa od preveč gledanja televizije...pa otroci so čist preveč prepuščeni sami seb!! faaak to me je čist šokiral...men se že pr 13ih zdi prekmal
to infinity and beyond!
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
hja groza ne? meni je grozno že ko vidim 12-13 letne punčke v špičakih pa total upedenane, zgledajo starejše kot jaz,,dokler ne odprejo ust.... obnašajo se pa tako,d a dol padeš..... saj se bo grdo slišalo, ampak prav ne moreš krivit tipa če punca reče,da je polnoletna, kaj naj bi ji rekel za osebno?!?
No ja sem mall off-topic, se opravičujem....
BISTVO: jst se še zdaj najraje obnašam kot otrok, ne razumem, zakaj se vsem punčaram zdaj, takooo mudi odrast.
No ja sem mall off-topic, se opravičujem....
BISTVO: jst se še zdaj najraje obnašam kot otrok, ne razumem, zakaj se vsem punčaram zdaj, takooo mudi odrast.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz se še zdaj pretirano ne ličim...začela pa sem menda tam v enem sedmem razredu...sicer ne vem kaj mi je bilo...ker smo takrat dale svašta na sebe...sedaj mi je nabolj všeč naraven videz...malo pudrčka...maskare...glos pa je to to...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
jest sm se začela mazat v 8. razredu. no ma to sam maskara pa mogoče kdej barvica. sej tko je tud še zdej k pudra več al mn sploh ne uporablam, razen če pride do kakšne katastrofe. pa včasih dam mogoče še mal rdečila za lička gor pa mogoče mal senčila. glos oz. labello mam pa itak skoz pr seb. drgač pa ne pretiravam. je pa full bedno vidt une "majhne punčke" namazane s 3 cm debelo plastjo pudra.
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Js sm se začela mazat v prvem letniku. V 8.razredu pa ne vem, če sem bla trikrat namazana, pa še to samo za kkšn rojstni dan al pa kej podobnega. Js bi ti tud rekla, da začni s prozorno maskaro pa glosom. Enkrat se namaž pa pokaž se mami, pa ti najbrž ne bo več težila, ko bo vidla, da nisi preveč našemljena.
-
Lutkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
jaz sm se začela mazat na koncu sedmga klassa večina mojih sošolk se je že prej sam jst nism mela nobene posebne želje k sm prej plesala latinsko ameriške pa standardne plese kjer se moraš že kot desetletna deklica full namazat za na tekmo! za u šolo z mejkapom lih ne pretiravam dam sam puder,ki je enak mojemu odtenku kože pol mal za na lička maskaro in to je to! ko pa grem vn pa rada mal eksperimentiram kar mi je verjetn še od plesa ostal da mal bol poudarm oči včasih črno al pa dam mal več različnih senčil na učke! šminke ne uporabljam k se mi je zagravžala od plesa tko da uporablam sam gloss al pa labelo!
te trinajstletnice pa mlajše punčke se mi prov smiljo k se morjo že mazat jst tut kot prfoksa tega ne bi odobravala nevem no to je še premlado nej bojo naravne kokr se le da itak se bojo pol mogle začet packat k bojo kšni mozoli vn butnl zdej so pa še oz ste premlade!!!!!!!!!!!!
te trinajstletnice pa mlajše punčke se mi prov smiljo k se morjo že mazat jst tut kot prfoksa tega ne bi odobravala nevem no to je še premlado nej bojo naravne kokr se le da itak se bojo pol mogle začet packat k bojo kšni mozoli vn butnl zdej so pa še oz ste premlade!!!!!!!!!!!!
Ne zaupaj sijočim očem fanta. Lahko bi bilo tudi sonce, ki sije skoz njegovo prazno glavo.
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
jest sm se začela v prvem letniku... pa sm se res vsak dan namazala s senčili, pa mascara, pa barvica, pa gloss... to je trajal ke do tretjega letnika... zdej se pa sm še z mascaro namažem... če grem pa vn, pa mal bl...
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
v sedmem razredu sem začela uporabljat maskaro, v osmem barvico v prvem letniku pa še eye-liner. zdaj uporabljam eye-liner in barvico pa včasih še korektor. mislm pa da do prvega letnika kaj več kot maskare pa mogoče kdaj kakšno nepreveč opazno senčilo ni priporočljivo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov