Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nuna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
V prvem letniku. Zaj pa za čez dan uporabljam samo barvico za oči in maskaro, za zvečer ko grem ven, pa pač malo več (puder, maskara, črtalo za oči, senčilo, gl oss). samo vse v normalnih količinah.
edino za obrvi nič ne uporabljam, niti si jih ne pulim pa nič, ker mi ni treba
edino za obrvi nič ne uporabljam, niti si jih ne pulim pa nič, ker mi ni treba
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
konec 8. razreda sm začela samo z maskaro, pol v srednji pa še korektor, nežna (pastelna) senčila, barvico za oči... vse je odvisno od priložnosti-za šolo manj, zvečer za vn pa malo več in tega se še zej na faxu držim.
The key is, never stop doing what you love!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sem se začela nekje v 6 razredu mal igrat z ličili. Mal maskare, mogoče kaka barvica za oči včasih, obvezno pa gloss.
No pol kasnej smo začel pa že mal več. Ampak še vedno v mejah normale.
No pol kasnej smo začel pa že mal več. Ampak še vedno v mejah normale.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
plesalka napisal/-a:hvala
mami mi je ekla da naj se sama odločm,ampak da mi ona svetuje naj počakam
js pa bom tkole nardila da bom uporablala sm prozorn al pa čist mal obarvan glos,pa mogoče še prozorno maskaro kdaj pa kdaj.
to je pa tut vse
ful pametna odločitev.... meni je najlepše če se ne pretirava,,, ko pogledam kako staro slikco, ko sem imela svetlo modro senčko in to malo preveč svetlo modre senčke,
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
roxanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2005
začela sm v sedmem razredu oš...sam tko vsake tolk...v osmem je to postalo rutina...in takrat sm ful pretiravala...z senčili,pudrom,maskare 3 kile,itd....pr šestnajstih prbližn se je to umiril...zdj pr devetnajstih k se spominjam kako sm se učas mazala,se čudn da me ni blo sram...
zdj uporablam maskaro,UČASH kremo za uravnavanje tona kože (ni pudr,ma zaščitni faktor) pa ponavad prozorn al pa svetlo roza glos...pa se mi še ni svet podrl če sm šla kdaj na faks brez usga...k učash prov paše da nimaš nč gor moj dragi je takrt še najbolj veseu k ne podpira tok pretiranga mazanja in ob takih večerih v postelji ne spiva
zdj uporablam maskaro,UČASH kremo za uravnavanje tona kože (ni pudr,ma zaščitni faktor) pa ponavad prozorn al pa svetlo roza glos...pa se mi še ni svet podrl če sm šla kdaj na faks brez usga...k učash prov paše da nimaš nč gor moj dragi je takrt še najbolj veseu k ne podpira tok pretiranga mazanja in ob takih večerih v postelji ne spiva
*Love is the name, sex is the game, so forget the name and play the game!*
me & u happily ever after***
me & u happily ever after***
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 21:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Huh sej sploh ne vem ... pomoje da tm kje okol hmm ... konec osmega razreda, začetek prvega letnika ... sej ne vem točno ... vem sam da sm začela najprej uporabljat mal korektorja oz. pudrčka ... šele kasnej sm začela uporabljat maskaro na prigovarjanje sošolk da kok bi mela še ful lepše trpalnce ... in bla bla bla ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
no takole... jaz sem zacela tam okrog 13 let, ma le z rahlim svincnikom za ucke...
pol dodatno pa...tam nekje 8 razred,ali kaj kasneje!!
tudi po mojem ni lih lepo vidit tako mlade da se kr vse nalicijo..
ne zgleda mi fajn!! zna bit kr ogabno!!
pol dodatno pa...tam nekje 8 razred,ali kaj kasneje!!
tudi po mojem ni lih lepo vidit tako mlade da se kr vse nalicijo..
ne zgleda mi fajn!! zna bit kr ogabno!!
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
- ledena čajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
nekje v 6. razredu osnovne sem rahlo začela uporabljati puder v prahu,
v 7. al 8. pa potem še maskaro...
v 7. al 8. pa potem še maskaro...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov