Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
v srednji šoli samo za ven, ne ravno pogosto, sem se pa v prvem letniku faxa skoz...ampak me je minilo. bilo dovolj eno leto
tak da se spet samo za večerne izhode..ki pa spet niso ravno najbolj pogosti
tak da se spet samo za večerne izhode..ki pa spet niso ravno najbolj pogosti
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Mazat sm se začela nekje v 8. razredu,ampak na nastopih,oz. ob kakšnih posebnih priložnostih. Nato postopoma maskara, gloss, senčke, puder, barvica...Ampak močno se nisem nikol mazala...Še danes se mažem dnevno zelo malo ( tekoči puder, lička, maskara) za kakšne priložnosti pa malo bolj. Rajši mam negovalno kozmetiko...kremce:)
-
Christianne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js sm si pa prvič u 7. razredu trepalnice z maskaro in pa s črnilom pod očmi Ampak samo za včasih za v šolo... sem pa to prevzela po mami, ker si vedno s črnim obrobi oči, preden gre kam ven in se mi je očitno zdelo kul...
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Js sm začela uporabljat maskaro in črno barvico nekje na prehodu iz Oš v SŠ, v 4.letniku pa puder. Konc SŠ sm začela uporabljat senčke za oči. Sedaj sm črno barvico opustila, trudim se še puder-ne vem, ful mi je žal da sm sploh začela s tem. To, da se 15 let stare punce brez MU ne spravijo nikamor, mi je pa (brez zamere) rahlo debilno.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov