Kdaj ste se začele ličiti

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
×Honey <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: .Ljubljana.

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Honey <3 » 14. Nov. 2007 16:46

Jst tut v 9. razredu...
Maskara, barvica pa pod podočnjaki mal pudra v prahu tok, da se mi mal prekrijejo in gloss, to je to :)
Zdej sm pa še neki probavala z senčili sm CLO neki našla kar mi paše.^^
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kala* » 14. Nov. 2007 18:05

Zadnji razred oš- samo malo barvica. Drugače pa sš - 1.letnik barvica, maskara, tud senca včasih, pol ene 2. naprej pa tud korektor (ker se mi je koža poslabšala).
Zdej na faxu pa odvisno kok mam časa zjutraj, ponavadi barvica, maskara pa korektor. Pudra ne uporabljam.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 15. Nov. 2007 21:32

js sm se v 7 razredu, pa newme zkj, sm njprej mami krdla pol pa je meni kupla svoje brve,..pol sm pa skos poskusala:P
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 16. Nov. 2007 11:57

hm da pomislem:

*obrvi sem si začela pult že v OŠ..pomoje u kakem 7 razredu
*potem sem u 1.letniku gimnazije začela z maskaro
*potem sem mela obdobje..pomoje nekje v 3.letniku ko sem se skoz pudrala(moja koža je bla takrat totalno mazoljasta) in use je šlo še na slabš
*zdej sem pudr opustila in usak dan sam še maskara pa korekturček za kak mazolček

Pudra si pa zdej, posebi k je zima, ne upam uporablat, ker se mi zdi, da mi zimski čas, zabasano in onesnaženo ozračje, plast pudra in use kar se pol nabere na njem uničijo kožo, zamašijo pore in ratam mazoljasta...bzw-->rajš potrpim kak mazolček al pa dva in se ne pudram več

Drugače pa poznam recimor tudi ljudi ki se non stop pudrajo, pa imajo ubistvu lepo kožo brez mazolčkov in jim pudr čisto nič ne vpliva na kožo. Srečneži oni...
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NotYourToy » 16. Nov. 2007 13:21

js sm se začela ličit v 8 razdredu oš (korktor, senčilo za oči,maskara in labela) :)
čeprav takrat sm z barvami nad očmi malo pretiravala.. zdei mi je veliko bolj všeč naraven make up :)
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 27. Nov. 2007 20:19

zacetek osnovne sole, pa se to sam mal pudra cez podocnjake
no cez kaksno leto pa se maskara in barvica
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objavaNapisal/-a SweetNumb » 27. Nov. 2007 20:36

tam 13 let, kak puder pa barvica. :D tolko da sem se sama sebi bol odrasla zdela, ker sem namazana :P
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 27. Nov. 2007 20:45

sixty napisal/-a:zacetek osnovne sole, pa se to sam mal pudra cez podocnjake
no cez kaksno leto pa se maskara in barvica

začetek osnovne šole?a ni to prvi, drugi, tretji razred?si mogoče mislna začetek srednje šole?
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 19. Maj. 2008 14:00

Tm nekje v 6m razredu ko so vn pršli tisti lip gloss rollerji, pa vedno sm mela gor vijolčn senčiu :P pa takrt so ble bleščice neka wau nova zadeva tko da si lahko predstavlate kombinacijo :lol: V 7mm razredu sm odkrila puder kar je blo prou smešn pomoje ker sm mela grozno kožo.
Zdj pa senčila ne uporabljam sploh že več let, samo mal barvice ,maskaro in obvezno-blistex :)
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Maj. 2008 16:44

Tm v ene sedmev razredu, pa še to sem uporabljala samo maskaro pa kdaj kakšna senčila za afnat :D

Zdej se namažem samo ko mam voljo...čist odvisno od dneva. Če se namažem pa uporabim: maskaro, barvico, včasih tudi puder (odvisno kam grem).
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 19. Maj. 2008 17:40

Z makeupom sem začela pacat že zelo zgodi, ker mam tri starejše sestre :)
Uporabljat pa sem ga začela nekje v srednji šoli. Ko sem bila s prejšnim fantom, se skor nikol nisem namazala; sedaj pa se počutm brez maskare čist čudn in jo dam skoraj vsak dan gor. Sicer pa zelo redko uporabljam puder, senčila pa občasno.
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 20. Maj. 2008 11:38

jst sm se u osnovni sam kak dan trepalnce pobarvala.sošolke so se use ž prei začele ličit.
pol sm pa u srednjo pršla pa sm si mal več tega nakupla pa u prvem letniku mam še full slik brez make-upa.pol u 2 sm pa začela usak dan senca pa črtalo pa maskara in gloss.
sicer smos e pa tui u sql učil dnevni make up in sm bla zmiri pohvaljena.tko da pretiravala nism.
zdj sm vedn bol lena in se vedno majn ličim.med vikendi k sm doma in z fantom se sploh ne.če grem kam ven.pa tud za u šolo sm se nehala k je poletje pa je vroče pa mi bol paše bit brez make upa.^^.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 20. Maj. 2008 11:49

Jaz sem mislim da v 8. razredu zacela z maskaro. Mislim tudi, da sem bila edina v razredu. Oci sem si zacela malo bolj povdarjati v 1. letniku SŠ. Vedno sem si samo oci poudarila, nikoli sminke na ustnice ali puder, ali rdecilo za lica,...
You want me to be something I can never ever be.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 20. Maj. 2008 12:31

začela v prvem letniku SŠ, tam pri 16 torej
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 20. Maj. 2008 15:22

pri 14ih nekje :D jaz sem pa ravno na začetku fuul pretiravala.. oči vedno ful črne itd (pač puberteta me je matrala na polno..) zdaj je še vedno pudarek na očeh..ampak precej bolj blag mejkap :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov