Kdaj ste se začele ličiti

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 10. Okt. 2007 18:21

novodobni pudri vsebujejo vlažilce, zaščito pred soncem in s svojo prevleko čez kožo varujejo tudi pred vplivi smoga (še posebej če smo dosti v mestih itd.). Skratka vsestransko dobra zadeva :)
*Diamonds are forever*
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 10. Okt. 2007 19:34

Sam te pudri vrjetno niso poceni, vsaj nekaj prišparam. Osebno sem še vedno za naravno. (lahko to govorim, ker mam dokaj lepo kožo). Mislim, da če nebi mela lepe kože se bi kaj hitro naučila kako se to uporablja. Priznam, da o pudrih ne vem ničesar!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Okt. 2007 19:37

Ličila sem začela uporabljati v 1. letniku, kljub temu da so se vse moje sošolke pacale že v 7. razredu. :D Zdej vsakodnevno uporabljam rdečilo + včasih maskaro, če pa grem ven, potem pa še barvico in barvno kremo. :)
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 10. Okt. 2007 20:26

Men osebno se zdi da se je pr 12h letih ful prezgodi mazat in ličt..za to bo se vse čas :wink:
Sicer mi je bilo pa zelo zanimivo, ko sem zadnič na busu vidla eno malo deklico tako spedenano in naličeno (mislm da je mogla bit en 3 razred)nič več..sm samo :eek: pogledala..Sicer pa je v danasnem svetu mozno ze čist vse :wink:
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 10. Okt. 2007 20:28

aia ličt sm se pa začela mislm da v 2.letniku-tko na easy..Zdj se pa ne več..niti puder več ne uporabljam,ker se mi zdi zlo nekvalitetno za kozo,mogoče si kdaj trepalnice namazm..to je pa tud vse :D
vrtnicaxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtnicaxx » 11. Okt. 2007 13:28

Res ne vem zakaj bi se pudrala tista, ki ima lepo kožo. Sestrična, ki je zdravnica je vedno govorila, da noben puder nima toliko pozitivnih učinkov, kot stranskih, da bi se ga zaradi tega splačalo uporabljati.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 11. Okt. 2007 17:56

tm nekje v sedmem razredu...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 11. Okt. 2007 19:31

Na začetku sš, pa še tisto samo maskara in puder (senčke pa prozoren svetleč gloss samo tu pa tam). V oš (8. razred) sem sicer nekaj začela s tem, ampak ni ravno omembe vredno. :D Še sreča, da sem se držala načela manj je več.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 11. Okt. 2007 19:51

Pomoje sem se začela z maskaro mazat tam nekje v sedmem, osmem razredu, ampak ne vem točn :)

zadnji dve leti se pa mažem samo še mogoče enkrat na dva meseca, ker se mi ne ljub, ker si vedno vse spacam :D

pudra že tko na splošno nič ne uporabljam, še nikol ga nisem, sam z maskaro se pa tud ne mažem :)
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a _TheCosmoGirl_ » 16. Okt. 2007 13:46

Js sm zacela v šestem razredu s korektorjem pa maskaro pa svincnikom. od takrat sem navajena da sem vedno nalicena, zato res ni dneva da bi bila brez mejkapa :) nwm js osebno se tko pocutim nekak bl urejena :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 24. Okt. 2007 21:07

js sm se prvič za valeto, torej konec 8. razreda. drugače sem pa pol v 1. letniku začela uporablat barvico in maskaro, tudi v 2 letniku še enako. Potem sem pa začela mav bl na hard, in sicer sm poleg uporablala še temno modro senčilo in sem se res ful mazala tam eni dve leti. zdaj se mi pa preprosto ne da več, tut maskare ne uporablam več, samo še korektor.
Uporabniški avatar
Boyanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Boyanna » 24. Okt. 2007 21:55

Mislim da sem začela ko sem bila 14 let stara...neki takega...
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 25. Okt. 2007 13:10

Jaz sem začela v srednji šoli maskaro uporabljat. Pol okrog 2. letnika pa še vse drgo, vendar v normalnih količinah. Nikolpa nism bla tko, da bi se vsak dan mazala in da vn neb hotla it brez ličil.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 2. 2007
Kraj: LubLana*

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 25. Okt. 2007 14:16

Lip gloss sm uporablala že od 5. razreda..pol v 8.,9. pa sm začela še eyeliner pa mascaro..
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 25. Okt. 2007 21:07

6,7 razred sem začela uporabljat korektor in rdečilo ker sm zmer mela ful črno pod očmi in mam še dandanes, pa ful bleda. senčila in ostalo pa nekak s srednjo šolo. lip glosa pa sploh ne uporabljam, vsaj dnevno ne ker ga takoj pojem

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov