Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
maskara in nohti - 8.klas oš
vse ostalo pa v 1. letniku (puder, barvica za oči)
ampak ne uporabljam veliko ličil.
vse ostalo pa v 1. letniku (puder, barvica za oči)
ampak ne uporabljam veliko ličil.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
2. letnik....ampak sem se naličla samo ko sem šla ven. newem no, pri teh letih se mi zdi povsem nepotrebno ličit se vsak dan.saj smo mladi pa lepi, kdaj smo pa lahko brez ličil če ne tedaj!!!???
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Pri 17-ih sem začela uporabljat samo barvico... Kakšno leto kasneje pa še puder, ki ga uporabim, ko imam kaj rdečice, ostala ličila pa, ko grem ven... Pa še neki, fantje, ki imajo toliko proti ličilom, imajo v glavi najbrž slike oz. predstave tistih punc, ki res vse možne stvari namažejo nase in so RES očitne in že kar oranžne/roza v glavo z 2 metrskimi trepalnicami... Veliko se nas pa zna neopazno naličit, naravno, kar je pa lahko samo lepo in plus in je mogoče celo tisto, kar nas vam dela bolj prikupne, pa samo ne veste, kaj natančno je to..
What's the story, morning glory?
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Huh v šestem razredu sem samo uporabljala barvico, kakšno pol leta zatem pa še puder, ker sem imela grozne probleme z mozolji. Ko sem bila v zadnjem razredu sem puder opustila 100%, ter pričela s senčili in maskaro, ter pričela sem uporabljati tonike... Sedaj pa tudi bravica+maskara+senčilo
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
O groza, jaz sem čist staromodna. Jaz sem začela eksperimentirat na faksu, pa še do sedaj se naličim samo za zvečer ali pa kake posebne priložnosti. Sploh mi ni, da bi se mazala.
No, posledica tega je pa, da mi vsi dajo 5-10 let manj, kar pa sploh ni slabo
No, posledica tega je pa, da mi vsi dajo 5-10 let manj, kar pa sploh ni slabo
- vrtnicaxx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
Smreka sve že dve, ki se skoraj nikoli ne ličiva in, ki nama vsi dajo dosti manj let
Mene vedno vsi sprašujejo kako mi uspeva imeti tako lepo kožo,... Jaz sem prepričana, da zaradi tega, ker nanjo res vsak dan nanašam samo kremo, nikoli pa ne uporabljam pudra ali kakih drugih zadev.
Kako lepo kožo imajo naše mame pa niso poznale pudra.
Mene vedno vsi sprašujejo kako mi uspeva imeti tako lepo kožo,... Jaz sem prepričana, da zaradi tega, ker nanjo res vsak dan nanašam samo kremo, nikoli pa ne uporabljam pudra ali kakih drugih zadev.
Kako lepo kožo imajo naše mame pa niso poznale pudra.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
pri 15... se mi pa zdi da se zdj ličim še manj kot se se takrt, samo barvica pa mal rdečila na lička.. maskare sploh ne uporabljam več... mal bol se namažen res samo za kakšne posebne priložnosti pa še takrat je vse zelo v mejah normale.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
matjazd napisal/-a:Ene pač moti, če punca kadi. Mene pa moti, če se liči, ker potem to ni več ona, ampak neka umetna ženska.
wtf a še nisi slišal, da je makup za poudarjanje obstoječe lepote?
Takega komentarja pa že dolgo nisem slišala LOL
*Diamonds are forever*
-
Hey Baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
v 8 razredu mi je mami kupila maskaro in senčke , ki jih mam še zdej
pa sem potem v večini uporabljala samo maskaro, pa še to sem zadnje čase omejila na skor nič, razen ko se dobim s kakšnim "pomembnim"
Se nekak bolje počutim, da mi ni treba pazit da bom mela čist črno, ko si pomencam oko
pa sem potem v večini uporabljala samo maskaro, pa še to sem zadnje čase omejila na skor nič, razen ko se dobim s kakšnim "pomembnim"
Se nekak bolje počutim, da mi ni treba pazit da bom mela čist črno, ko si pomencam oko
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
vrtnicaxx napisal/-a:Jaz pa ne bi rekla, da so ličila za poudarjanje obstoječe lepote, ampak prej za prikrivanje napak. Zelo dvomim, da se napudra tista, ki ima lepo kožo ampak tista, ki ima mozolje.
jz se pudram, kljub temu da imam lepo kožo spodi. Me marsikdo vpraša, zakaj sploh se pudram, ampak jaz se, ker mi tko paše & mam kožo bolj zaščiteno.
*Diamonds are forever*
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Maskaro sem začela uporabljat nekje konec 8 razreda, v 1. letniku sem pa začela še uporablat senčilo in barvico.
Zadnje čase uporabljam spet sam maskaro, ker se mi enostavno neda ličit.
Pudra pri svojih 20 letnih še nisem nikoli uporabla, ker mam lepo kožo, za ustnice pa ponavadi uporabljam samo navadno labelo.
Nekajkrat sem se odpravla kupit puder, vendar ob poplavi le tega, se nisem znala odloči, zato ga še vedno nimam...pa niti ne rabim ga.
La*Perla...dej mi prosim razloži, zakaj je koža bolj zaščitena pod pudrom. Sama sem vedno mislila, da to ni glih dobro za kožo, ker ne diha.
Zadnje čase uporabljam spet sam maskaro, ker se mi enostavno neda ličit.
Pudra pri svojih 20 letnih še nisem nikoli uporabla, ker mam lepo kožo, za ustnice pa ponavadi uporabljam samo navadno labelo.
Nekajkrat sem se odpravla kupit puder, vendar ob poplavi le tega, se nisem znala odloči, zato ga še vedno nimam...pa niti ne rabim ga.
La*Perla...dej mi prosim razloži, zakaj je koža bolj zaščitena pod pudrom. Sama sem vedno mislila, da to ni glih dobro za kožo, ker ne diha.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov