Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
V 8.razredu - sam maskara. Zdej se pa večinoma sam s pudrom v prahu.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
pri enajstih letih sem začela z maskaro. šele v 7. razredu sem se začela s čim drugim tut ličit.ne vem, če bi lahko prevrtela čas nazaj, bi se drugače odločila. brez veze da sm pr teh letih že začela. mam še celo življenje pred sabo da se lahko mažem.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Ja jst sm tut začela maskaro šele (no mislim, da je tukaj upravičen šele ) v drugem letniku in še to tako zelo malo, da je bilo komaj vidno
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
wow v 7 razredu?! meni je te bil edini make up kakšna labela, pa še to čist navadna... se spomnim ka je bila prva labela ki sem jo kdaj kupila labello uv alpin...
se pa redno ličim od srednje šole dalje...
s pudrom in vsem se pa začela ne vem več točno kdaj, če v drugem ali dtretjem letniku...
bronzer sem odkrila letos polet, ok pred poletjem, šminke pa pred par meseci, ko sem se razšla s tipom... prav tako sem takrat ugotovila, da sva mi2 z živo rdečim glosom ustvarjena en za drugega... seveda za zvečer...
zdaj pa nejdem skoraj nikam če nisem vsaj malo naličena... ok trgovina, kolega na kavo, sprehod, to tak ka se ne mažem... res pa je, da je bilo obdobje, ko sem se e za to mazala... joooj kolko preveč časa sem te mela... lol
se pa redno ličim od srednje šole dalje...
s pudrom in vsem se pa začela ne vem več točno kdaj, če v drugem ali dtretjem letniku...
bronzer sem odkrila letos polet, ok pred poletjem, šminke pa pred par meseci, ko sem se razšla s tipom... prav tako sem takrat ugotovila, da sva mi2 z živo rdečim glosom ustvarjena en za drugega... seveda za zvečer...
zdaj pa nejdem skoraj nikam če nisem vsaj malo naličena... ok trgovina, kolega na kavo, sprehod, to tak ka se ne mažem... res pa je, da je bilo obdobje, ko sem se e za to mazala... joooj kolko preveč časa sem te mela... lol
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
- nynch69
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: novo mesto
pudr sm začela uporablat u 7 klasu,sam sm pol nehala (radovednost pač,pa fajn se mi je zdel),drgač pa maskara pa kako senčilo pa tud neki od 7 klasa naprej.men gre pa najbl na jetra,k vidm punce k majo tok pudra,da se jim vid rob pr vratu,al pa majo čist rjave obrvi od pudra pa tako sranje...ličenje mora bit estetsko,ne pa krneki
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
pudr, maskaro,senčke,barvice,.....vso kozmetiko sm začela uporabljat k sm bla stara 14let sam to v normalnih količinah ne pa tko kt se zdej 15letnice na prov debelo namažejo pa puder čez puder ki je čist drugega odtenka kot pa njihova koža...se mi pa prov grdo zdi
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
js sm začela uporabljat obarvano kremo pomoje da že v 5. al pa 6. razredu OŠ, ker mi je blo ful ful bed zaradi mozoljčkov. čist zgrešen sej vem, ker sem jih meta takrat zarad tega še več. ampak pubertetnici to dopovedat pol sem tm 7. 8. razred uporabljala modro senco pa sem se mogla it vsako uro slovenščine umit na wc oh ja... to so bli časi takrt sm bla jezna... zdej pa čist razumem
uglavnem namazat sem se znala že v OŠ, zato sem se za valeto tut kr sama napleskala
uglavnem namazat sem se znala že v OŠ, zato sem se za valeto tut kr sama napleskala
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
-
×mishy× - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2006
- Kraj: Maribor
jaz se tud ne ličim kaj preveč. kot prvo mi ni treba, mi ni lepo, mi ne paše. enostavno se mi ne da po 1 uro stat pred ogledalom in napacat vse barve na sebe tu pa tam, ko se gre ven se namažem nad očmi pa kakšna črta, drugač pa samo puder, korektor, maskara.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov