Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
ja pol pa res nevem v kakšnih krogih se giblješ če so same nagravžno namazane ženske okrog tebe boga, bogasarica20 napisal/-a:ja ela, sem to napisala, ampak jaz se nisem videla namazano v mejah normale, ker zame je namazano v mejah normale tak da se ne vidi puder, te pa so redke!! ZELO!!! Se posebej tiste majo masko ko ne zberejo pravega odtenka pudra pa so oranzne, pa take finte!! FUJ!!!
as if.
- punčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: dolenjska-Trebnje
ličit sem se začela tm nekje v osmem razredu al pa sedmem...ne vem čist natančn( se pravi okol 4 leta).....
vem da grdo zgleda k se ene fasado tko namažejo da je kr grdo sm sj tut men ne rata zmer...pač enmu je tko všeč enmu pa pač ni....
vem da grdo zgleda k se ene fasado tko namažejo da je kr grdo sm sj tut men ne rata zmer...pač enmu je tko všeč enmu pa pač ni....
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
js sm se začela v 7.razredu, pa še to sam z maskaro.
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
sarica20 kaj nj ne sklepam prehitro, js sm sam odgovorila na vprašanje
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Ela* - Kofetarica
nič ne sklepan, sem rekla "gibaš" in ne "družiš" tak da preberi naslednič...pa Ela je, ne elle in ne napadaj nje po nepotrebnemsarica20 napisal/-a:Ja elle se si faca res ej! Samo ne sklepaj prehitro! Ne jaz se ne druzim s takimi, ampak jih vidim kake hodijo po mestu!
as if.
-
*Elle* - Kofetarica
ne sj je vredu sj sm vidla da se je zmotila ženska. Ne vem pa kaj ste mele prej tko da...
Lepo se mejte
Lepo se mejte
-
*Ela* - Kofetarica
nisem nič iskala koga bom napadla pač povedala sem svoje mnenje in se pač nisva strinjale. če si ti to vzela kot osebni napad, pol si pač narobe razumela.
tak da nimam nič proti tebi ampak če misliš bit užaljena pa šokirana za vsak post, pol pa to ni moj problem.
Pa brez zamere.
tak da nimam nič proti tebi ampak če misliš bit užaljena pa šokirana za vsak post, pol pa to ni moj problem.
Pa brez zamere.
as if.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov