Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Mislim, da sem se začela mazati konec OŠ.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
V začetku srednje šole z maskaro in tako je še danes
- shy_grl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
ja jst sm se tud konc osnovne...sam to sam maskaro....pa še dons je tko
nevem zakaj ampak če sm namazana se tko grozn počutm...zdi se mi da mi sploh ne paše nč več od maskare....to predvsem zato k sm svetla... pa še grdo mi je če kero vidm k je najbl napacana
nevem zakaj ampak če sm namazana se tko grozn počutm...zdi se mi da mi sploh ne paše nč več od maskare....to predvsem zato k sm svetla... pa še grdo mi je če kero vidm k je najbl napacana
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
V osnouni šoli sm se sam z maskaro...zdele v SŠ pa tut...razn, ko gremo kam vn ...mau več (maskara, barvica,senčilo, glos) nč spešl. Nikol nism uporablala pudra in ga upam nikol tut nebom.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Začela sm se mazat tam nekje v zadnjih dveh razredih OŠ, pa še to je blo zelo nedolžno; labella ali brezbarven glos pa mal maskare. Pa še to samo občasno. Mami mi glede tega nikol ni nč komplicirala, da bi mi postavla kake omejitve, npr. da se do srednje šole ne smem ličit in podobno.
Zdej odkar sm v gimnaziji se je zbirka ličil seveda povečala.
Je pa res grozno, da si zdaj že 11-letnice ne upajo iz hiše brez pudra(!), vseh mogočih barvic, senčil, maskar, glosov... To so ja še otroc.
Plesalka: teb bi pa (tako kot so že druge rekle) svetovala, da za začetek poskušiš s kakšno brezbarvno maskaro in labello/glosom. Ne pretiravaj, ker tud učiteljice v OŠ glede tega niso najbolj odobravajoče, kolkr mi je znano.
Zdej odkar sm v gimnaziji se je zbirka ličil seveda povečala.
Je pa res grozno, da si zdaj že 11-letnice ne upajo iz hiše brez pudra(!), vseh mogočih barvic, senčil, maskar, glosov... To so ja še otroc.
Plesalka: teb bi pa (tako kot so že druge rekle) svetovala, da za začetek poskušiš s kakšno brezbarvno maskaro in labello/glosom. Ne pretiravaj, ker tud učiteljice v OŠ glede tega niso najbolj odobravajoče, kolkr mi je znano.
...
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
v 1. letniku,oz. konec 8.r. (na valeti) -pa še to samo maskara in labelo (a labello spada pod ličila??- ker če spada, pol se ličim že od 4. razreda!! )
najprej sem ful skrivala pred domačimi ker so bli proti ličilom-sploh mami. ne vem, kaj sem mislna da mi bo nardila, če bo opazla tisto malo maskare in sem tud ful doug mislna da ona ne ve...ha pol me je enkrat neki zabila, da se zjutri čist predoug mažem v kopalnici in sem bla čist šokirana "kako pa ti veš da se mažem??" jah no...
še zmeraj ne pretiravam-samo črna barvica, maskara, gloss in učasih kakšno senčilo za vsak dan...pa če se mi da še rdečilo za lička.
za petek in soboto zvečer...se pa itak spodobi malo bolj zrihtat,ane!
najprej sem ful skrivala pred domačimi ker so bli proti ličilom-sploh mami. ne vem, kaj sem mislna da mi bo nardila, če bo opazla tisto malo maskare in sem tud ful doug mislna da ona ne ve...ha pol me je enkrat neki zabila, da se zjutri čist predoug mažem v kopalnici in sem bla čist šokirana "kako pa ti veš da se mažem??" jah no...
še zmeraj ne pretiravam-samo črna barvica, maskara, gloss in učasih kakšno senčilo za vsak dan...pa če se mi da še rdečilo za lička.
za petek in soboto zvečer...se pa itak spodobi malo bolj zrihtat,ane!
to infinity and beyond!
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Ličit sm se začela nekje na koncu OŠ, pa še to samo takrat, ko sm šla vn. Zdaj se mi še tega ponavad ne da Lenoba Pa raje spim zjutraj, kot pa da bi se matrala z ličenjem še napol v komi.
HASTA LUEGO
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Hm konc osnovne šole zlooo redko, mjbe za ven al pa kej. Pol sem se pa začela bolj rednov srednji šoli, pač maskara pa labelo. Nikol ne pretiravam, za ven dodam še barvico za učke, mjbe senčilo, pa na vsake tolk časa mal pudra. In toj to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov