Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Sam te pudri vrjetno niso poceni, vsaj nekaj prišparam. Osebno sem še vedno za naravno. (lahko to govorim, ker mam dokaj lepo kožo). Mislim, da če nebi mela lepe kože se bi kaj hitro naučila kako se to uporablja. Priznam, da o pudrih ne vem ničesar!
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Men osebno se zdi da se je pr 12h letih ful prezgodi mazat in ličt..za to bo se vse čas
Sicer mi je bilo pa zelo zanimivo, ko sem zadnič na busu vidla eno malo deklico tako spedenano in naličeno (mislm da je mogla bit en 3 razred)nič več..sm samo pogledala..Sicer pa je v danasnem svetu mozno ze čist vse
Sicer mi je bilo pa zelo zanimivo, ko sem zadnič na busu vidla eno malo deklico tako spedenano in naličeno (mislm da je mogla bit en 3 razred)nič več..sm samo pogledala..Sicer pa je v danasnem svetu mozno ze čist vse
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Na začetku sš, pa še tisto samo maskara in puder (senčke pa prozoren svetleč gloss samo tu pa tam). V oš (8. razred) sem sicer nekaj začela s tem, ampak ni ravno omembe vredno. Še sreča, da sem se držala načela manj je več.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Pomoje sem se začela z maskaro mazat tam nekje v sedmem, osmem razredu, ampak ne vem točn
zadnji dve leti se pa mažem samo še mogoče enkrat na dva meseca, ker se mi ne ljub, ker si vedno vse spacam
pudra že tko na splošno nič ne uporabljam, še nikol ga nisem, sam z maskaro se pa tud ne mažem
zadnji dve leti se pa mažem samo še mogoče enkrat na dva meseca, ker se mi ne ljub, ker si vedno vse spacam
pudra že tko na splošno nič ne uporabljam, še nikol ga nisem, sam z maskaro se pa tud ne mažem
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Js sm zacela v šestem razredu s korektorjem pa maskaro pa svincnikom. od takrat sem navajena da sem vedno nalicena, zato res ni dneva da bi bila brez mejkapa nwm js osebno se tko pocutim nekak bl urejena
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
js sm se prvič za valeto, torej konec 8. razreda. drugače sem pa pol v 1. letniku začela uporablat barvico in maskaro, tudi v 2 letniku še enako. Potem sem pa začela mav bl na hard, in sicer sm poleg uporablala še temno modro senčilo in sem se res ful mazala tam eni dve leti. zdaj se mi pa preprosto ne da več, tut maskare ne uporablam več, samo še korektor.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jaz sem začela v srednji šoli maskaro uporabljat. Pol okrog 2. letnika pa še vse drgo, vendar v normalnih količinah. Nikolpa nism bla tko, da bi se vsak dan mazala in da vn neb hotla it brez ličil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov