Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
men se tudi labello ne zdi glih ličilo...
js sm začela tam nekje v 2. letniku srednje... sicer kr pozno, ampak prej mi tudi ni pasalo, zdi se mi pa, da je pred 12., 13. letom nekak prezgodi...
js sm začela tam nekje v 2. letniku srednje... sicer kr pozno, ampak prej mi tudi ni pasalo, zdi se mi pa, da je pred 12., 13. letom nekak prezgodi...
have I told you how good it feels to be me...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
padme6 napisal/-a:jaz sem zacela pri 11 ampak samo crto pod ocmi pa maskara
Uau, tole se mi zdi pa zelo kmalu ...
Sama sem se pa začela ličiti ob začetku srednje šole, ampak res samo nežno (trepalnice, gloss)... Potem preko let sem se pa izpopolnjevala
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Okoli 18-19 leta, pa se zdej se ne neki prevec. Napudrana nisem nikoli uporablajm maskaro za oci, to je pa tud bolj kot ne vse, vcasih se pa kako sencilo dam nase, ampak to zelo, zelo redko.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
V sedmem razredu. maskara,barvica.
Pudra nisem uporabljala v življenju,ker sem do danes imela morda deset mozoljev.Imam res lepo kožo in je to stvar,na katero sem na svojem telesu najbolj ponosna.
Moj pribor: brezbarvna labela, maskara,črtalo,senčila. Rabim mejkap na očeh,ker sem kratkolaska in ne vem...Nekako poudari vse skupaj in dobro izgleda.
Pudra nisem uporabljala v življenju,ker sem do danes imela morda deset mozoljev.Imam res lepo kožo in je to stvar,na katero sem na svojem telesu najbolj ponosna.
Moj pribor: brezbarvna labela, maskara,črtalo,senčila. Rabim mejkap na očeh,ker sem kratkolaska in ne vem...Nekako poudari vse skupaj in dobro izgleda.
- punca28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
V srednji šoli. Uporabljam samo maskaro za oči, drugače pa ne, ker imam zelo lepe naravne oči. Pudra ne uporabljam, ker imam gladko kožo brez mozoljev. Ustnic si pa tudi ne mažem, ker se nočem prehranjevati z ličili pa še kakšnega lupčka lahko dobim, če nisem naličena
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Nekje na koncu 7. razreda, ampak sem se držala pravila manj je več.
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
v 6 razredu tko mal korektorja , maskara , barvica pa gloss.
zdei pa čist kompletn use uporablam , zmiram ; 24/7
pač : obarvana krema
barvica & tuš
senčke v temnih / svetlih barvih
šminka
rdečilo za lička
maskara
...... itd.
aja.....pa nardila sm tečaj ličenja. tko da upam de lepo izpade use skupi
zdei pa čist kompletn use uporablam , zmiram ; 24/7
pač : obarvana krema
barvica & tuš
senčke v temnih / svetlih barvih
šminka
rdečilo za lička
maskara
...... itd.
aja.....pa nardila sm tečaj ličenja. tko da upam de lepo izpade use skupi
-
BlackPerla - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
- Kraj: Celje
Ličit sem se začela pri 16 letih, prej pa se nisem upala. Takrat sem uporablajla senčke za oči in maskaro. Vedno me je bila panika, da bi kdo to opazu. Ličila sem se zelo naravno.
No zdaj se ni veliko spremenilo, samo to da oči bolj poudarim in sramežliva nisem več.
No zdaj se ni veliko spremenilo, samo to da oči bolj poudarim in sramežliva nisem več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov