Kdaj ste se začele ličiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jest sm se pa bl konc 8.kalasa začela mazat....zdj k sm pa v srednji pa ne morm brez tekočka pudra pa masare...k si enkrat začel ne morš več nazaj
- pupika15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
jaz sem se zečela v prvem letniku, pa še to bolj škrtavo, ker mi niti malo ni všeč če ma p***a tri kile pudra gor pa celo maskaro....zakaj se ne bi pokazale takšne kot smo-naravne-brez makesicer pa se sedaj,če mam preveč mozoljev nanesem malo pudraU(glih tolko da ga mam nekaj gor)
pa vščasih maskaro......samo puder res občasno nanesem, ker mam ful občutljivo kožo, pa mi še do zdaj ni nobeden puder odgovarjal.
pa vščasih maskaro......samo puder res občasno nanesem, ker mam ful občutljivo kožo, pa mi še do zdaj ni nobeden puder odgovarjal.
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst sm se prvič u sedmem razredu...sam sm se sam z maskaro kkšn let, pol sm pa začela črto pa postopoma še senčiu uporablat sam una črta j bla kr neeeki zdj u prvm letniku pa sam maskaro pa redko senčiu pa gloss
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
začela v 7. razredu OŠ, in sicer samo maskara pa mogoče kak lip gloss...
zdaj pa bi že lahko odprla svojo trgovino z kozmetiko počasi, ker je mam tolk
zdaj pa bi že lahko odprla svojo trgovino z kozmetiko počasi, ker je mam tolk
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
v osnovni so bli sam kšni glosi, v prvmu letniku srednje šole vsake toliko časa mal z barvico za oči, pol pa v drugmu letniku redno, vendar le z barvico in maskaro. starci so mi na začetku ful težil, zdj sta se pa mal umirila, razen kdaj pa kdaj še kj rečeta.
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
mislim, da nekje konec osmega razreda. sam ne veliko, pudra še takrat nisem poznala. večinoma sm si sam z maskaro namazala. kasneje, v drugem letniku, pa sem se že bolj ličila, zdaj pa se nene več dosti. sam toliko, da je. sem ugotovila, da je koža preveč vredna, da bi toliko kemikalij dal gor..
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
barbi napisal/-a:sem ugotovila, da je koža preveč vredna, da bi toliko kemikalij dal gor..
se čist strinjam, pa nj še tolk guvurijo, kolk koža pod pudram diha al pa d je clo dobr - ne, hvala. je vlik bolš eno bolšo kremo nabavt pa je
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz sm se tud znala namazat že v osnovni in sm se tud sama namazala za valeto, pa potem še prijateljico.
Drgač sm pa začela bl se ličit v srednji šoli, najprej samo maskara...potem sm emla obdobje k sm si vsako jutro črto z eyelinerjem delala pa sm bla pol že tko zverzirana da sm bla v treh minutah fertik..no pol sm mela s5 obdobje k se nism nč mazala...itd.
Drgač sm pa začela bl se ličit v srednji šoli, najprej samo maskara...potem sm emla obdobje k sm si vsako jutro črto z eyelinerjem delala pa sm bla pol že tko zverzirana da sm bla v treh minutah fertik..no pol sm mela s5 obdobje k se nism nč mazala...itd.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mislim, da je bilo nekje v srednji šoli, že enkrat v prvem letniku... Tista leta sem ful eksperimentirala, tako z lasmi in make upom (ok, samo nisem se spuščala v kakšne ekstreme, da bi hodila napocana kot maškara in s kakšnimi čudnimi barvami las ali frizurami). Prej, čas osnovne šole, sem pa samo kdaj pa kdaj uporabila kako šminko recimo (pa še to verjetno mamino).
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Zdj u 8. classu .. barvica,maskara,lip gloss
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov