Kakšno vrsto postave imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Sem danes ugotovila, da nimam deške postave, ampak postavo osmica.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Nu$k@ napisal/-a:jaz sem sicer zadovoljna z svojo postavo. včasih me zmoti, ko mi kdo reče če bildam. ogromn me je čez ramena in kar močno mam poudarjene mišice na rokah.
No ja, mene sicer ne sprašujejo, če bildam ampak imam precej široka ramena za žensko in precej mišic na rokah in stegnih ... ampak ne bilderska varianta. To imam tudi, ko sploh ne telovadim kaj preveč in se malo razpujsam ... ko pa malo shujšam, se mi takoj izraziteje poznajo mišice.
Zaradi višine hvalabogu zgledam skladno, tako da me ne moti, ker nimam tipične ženske postave niti izrazitih bokov v primerjavi s pasom. Dolge noge in raven trebušček odtehtajo.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Hm...
Jaz sem tut bolj deške postave se mi zdi...
visoka sem 173, Suhe noge (od kolena dol predvsem), normalni boki in rit baje ... Košarica a-b70...
Trebuh pa ni več popoln six pack, ampak bo do poletja spet tak kot mora bit:)
Pa zdi se mi da mam dolge roke in prste.
Jaz sem tut bolj deške postave se mi zdi...
visoka sem 173, Suhe noge (od kolena dol predvsem), normalni boki in rit baje ... Košarica a-b70...
Trebuh pa ni več popoln six pack, ampak bo do poletja spet tak kot mora bit:)
Pa zdi se mi da mam dolge roke in prste.
-
cUmpa - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Js sm pa hruška, tako po dolgem na pol prerezana, ravno skoz vrata ne gre, če se počes postavim pa z lahkoto. Sm pa vidla že velik tipčkov, za katere sumim, da so moje joškice ukradli, sam še ne vem točno keri je resnični krivec...
Heh, mal heca! Kolkr drugi pravijo imam lepo žensko postavco, js se pa vidim vsak dan drugače, enkrat samozavestna peščena ura, drugič pesimistična hruška, al pa napihnjena džabolka, v povprečju sem pa kar zadovoljna (kaj pa hočem drugega, ne da se mi več sekirat )
Heh, mal heca! Kolkr drugi pravijo imam lepo žensko postavco, js se pa vidim vsak dan drugače, enkrat samozavestna peščena ura, drugič pesimistična hruška, al pa napihnjena džabolka, v povprečju sem pa kar zadovoljna (kaj pa hočem drugega, ne da se mi več sekirat )
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
^^Haha, samozavestno, odločno in ponosno! Čestitke
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ja njena postava je popolna ko se tako počuti...ko ima pa bad dan je pa verjetno vse narobe in milijon stvari za spremeniti!
Ni zdaj to kritika...samo mnenje...seveda je edino prav da si je človek všeč in ponosen nase.
Moja postava je tudi popolna...samo rabi nekaj popravkov v fitnesu da bo še bolj popolna
Ni zdaj to kritika...samo mnenje...seveda je edino prav da si je človek všeč in ponosen nase.
Moja postava je tudi popolna...samo rabi nekaj popravkov v fitnesu da bo še bolj popolna
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
nokia_b napisal/-a:moja postava je.... popolna
Potem pa ne vem, zakaj uporabljaš kremo za preoblikovanje postave. (tema o celulitu)
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
metuljčica* napisal/-a:nokia_b napisal/-a:moja postava je.... popolna
Potem pa ne vem, zakaj uporabljaš kremo za preoblikovanje postave. (tema o celulitu)
Hm, no, še vedno je lahko zelo zadovoljna s svojo postavo... Čestitke za pogum, nokia b
Jaz imam deško postavo. Včasih si sicer zaželim malo večjega oprsja Ampak sicer je pa čisto v redu. Zdi se mi, da moje noge v petah izgledajo kar dolge
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
V osnovi imam športno deško postavo - široka ramena, ozki boki, brez pasu. Samo sicer nisem prav nič športen tip.
Če se zredim, se mi pozna na joških in trebuhu. Na bokih in stegnih skoraj nič.
Tako pač je. Sprejmem prednosti in ignoriram pomankljivosti
Če se zredim, se mi pozna na joških in trebuhu. Na bokih in stegnih skoraj nič.
Tako pač je. Sprejmem prednosti in ignoriram pomankljivosti
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov