Kakšno vrsto postave imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ne vem, nekako normalno, tako skladno. Zapestja in gležnje imam ful drobne, noge nekako normalno dolge, pas je ozek odvisno od tega, koliko jem prejšnje dni hahaha, prsi tam nekje C košarica. Rita nekako normalna taka majhna pa hvalabugu ni ploh, pas precej ozek...
Imam precej suho konstitucijo, zato se zdim enim ful drobna, čeprav imam nekako normalno količino mesa na kosteh
Ena je mere omenjala...jaz imam 165, 50kg, 88-63-90. OK mogoče ene 2kg več, glede na to, da sem na "zimski teži" pa se nisem tehtala že dolgo hehehe
Imam precej suho konstitucijo, zato se zdim enim ful drobna, čeprav imam nekako normalno količino mesa na kosteh
Ena je mere omenjala...jaz imam 165, 50kg, 88-63-90. OK mogoče ene 2kg več, glede na to, da sem na "zimski teži" pa se nisem tehtala že dolgo hehehe
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
jaz mam podobne mere,čez joške me je bolj malo no.
Obseg stegna mam 50-51
obseg pasu 59-60 (odvisno od dneva)
čez rit 89
joške pa 74-75.
Velikost:170,kil pa 49,5-50,5.
zadovoljna bolj ne bi mogla bit. Mogočebi sam mal več prsi,ampak ni panike.
Obseg stegna mam 50-51
obseg pasu 59-60 (odvisno od dneva)
čez rit 89
joške pa 74-75.
Velikost:170,kil pa 49,5-50,5.
zadovoljna bolj ne bi mogla bit. Mogočebi sam mal več prsi,ampak ni panike.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
ah jest sm pa povsod tolk obložena d o kšni blazni obliki postave sploh govort ne morm ampak se ne sekiram, ker manka sam še mal d se bom res dobr počutla, kšne preveč suhe postave mi itk nau ratal met, je niti nočm... drgač me pa mal mot ker mam mal preširoke ramena in boke, ampak ok...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aha, zdej sm se spomnla, da sm zanč u eni reviji zasledila sorte (no, tipe) ženskega geštela - japka, hruška, kornet, peščena ura pa ravnilo. Js se razpoznala pod opisom ravnila .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, bi se potrudla, ampak se niti slučajno ne morm spomnt, kje sm to brala (sm šla par revij prelistat, pa ni u nobeni od teh) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz imam ful hudo postavo...ampak bi rad shujšal 10kg, ker imam kakšen gram preveč...spodaj pod tem je pa bodybuilderska postava ki je nihče ne opazi.
Včasih sem pri babici na vasi na polju stal in strašil ptiče, da ne bi semena pojedli. Zdaj pa moram, da si pas zapnem bumerang za pomoč uporabiti. Da ne govorim o tem, da je geodetski zavod vložil tožbo zoper mene, ker povzročam suše in poplave v Sloveniji...baje da moja pojava vpliva na lunino delovanje. Ko pa ležim na plaži pa green peace uleti in me hoče v vodo zvleči
Včasih sem pri babici na vasi na polju stal in strašil ptiče, da ne bi semena pojedli. Zdaj pa moram, da si pas zapnem bumerang za pomoč uporabiti. Da ne govorim o tem, da je geodetski zavod vložil tožbo zoper mene, ker povzročam suše in poplave v Sloveniji...baje da moja pojava vpliva na lunino delovanje. Ko pa ležim na plaži pa green peace uleti in me hoče v vodo zvleči
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Aloha napisal/-a:Aha, zdej sm se spomnla, da sm zanč u eni reviji zasledila sorte (no, tipe) ženskega geštela - japka, hruška, kornet, peščena ura pa ravnilo. Js se razpoznala pod opisom ravnila .
Js sem se tud prepoznala Peščena ura, ki je padla v marmelado, ko bom ta odvečni sloj odstranla, bom za silo zadovoljna
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov