Kakšno vrsto postave imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
hm...obične rame, skor brez jošk, ozek pas, trebuh ploh, široki boki, velika rit, dečki pravjo da ni boljše, mal bolj nabite noge ampk delam na tem da grejo mišice papa, ker takoj ko kaj začnem trenirat, mišica kabum! grrrrr
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Še kar ploski trebuh, povprečna stegna (z njimi sem še najbolj zadovoljna) in malo večje prsi (kar me moti, ker me ovirajo pri športu), ampak delam na tem, da bom malo kg vzela dol.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
velik bolj žensko zgledo hruskata postava, kot pa jabolko... to mam js. ceprav se na vse pretege trudim met popolnoma raven trebuh, ga nikol ne bom imela, ne da sem zdj debela, to ne...tud folk mi prav da mam cist ravn trebuh, ampak js hocm unga, k mas ze kr mal na not drgac, mam siroke ramena, kosarco B (sicer ne polno, ampak tko neki svohcanga), rit normalno veliko, noge tud...samo trebuscek me mot.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Kakšno vrsto postave imate?...pa kaj jaz vem kakšno imam...meni se zdi da sem orenk desc in da imam skladno postavo nimam pa zdaj siks pekov...oziroma jih imam ampak skrite pod rahlim trebuščkom
Najbolj razvita mišica na telesu je pa jezik in je vsestransko uporaben na mnogih področjih
Najbolj razvita mišica na telesu je pa jezik in je vsestransko uporaben na mnogih področjih
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js mam mal sirsa ramena, prsi c (tud kdaj d) kosarca, boki normalni, majhna ritka, suhe nogice, trebuh pa tko tko. Ucasih sem mela res katastrofo, zdej je dosti boljs. Dokler se ne usedem mi je usec, pol k se mi pa nardita dva slaufka pa ratam slabe volje
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ramena normalno siroka,lepo oblikovani boki,joske kosarica b80...spehec na trebuhu seveda ne manjka samo je cisto lepo razporejen tko da ne zgleda cudno...ce sem oblecena sem si dokaj vsec,v kaksnih kopalkah sem pa nerada ker imam ogromno celulita,kljub temu da ze nekaj casa tecem in locujem hrano
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
drugač sem suhc , zredit se nikakor ne morem... mam malol širše boke, majhno rito (učas je bla lepša, zdej je pa kr nekam zginla), pa med stegni mam presledek - da se čez vidi (ne vem kako se temu reče )
same here
bouhica napisal/-a: Dokler se ne usedem mi je usec, pol k se mi pa nardita dva slaufka pa ratam slabe volje
same here
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
jz sm hruška
nč prsi, ogromne boke, malo manj stegn--sam problem ostaja.. ogroooooomne boke (posledično tut velko rit )
nč prsi, ogromne boke, malo manj stegn--sam problem ostaja.. ogroooooomne boke (posledično tut velko rit )
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
83-59-88
Zelo zadovoljna
Zelo zadovoljna
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov