Kakšno vrsto postave imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Pr men je vse, kar je odveč, skoncentrirano v predelu trebuha in oblog okrog bokov oz. malo višje.
Ramena so malo ožja, na to me opozarjajo že trgovke po štacunah, ki mi nočejo dat večjih številk zgornjih delov garderobe, češ, da mi bo v ramenih vse preširoko ,
joškov mam ful (dans še mat kometirala, da "te je en sam jošk" ), pas širši, no tle smo pa že itak pri kritičnem delu.
Noge bi ble še OK, sam glede trebuha in obsega pasu bo pa treba nekaj korenito spremenit.
Ramena so malo ožja, na to me opozarjajo že trgovke po štacunah, ki mi nočejo dat večjih številk zgornjih delov garderobe, češ, da mi bo v ramenih vse preširoko ,
joškov mam ful (dans še mat kometirala, da "te je en sam jošk" ), pas širši, no tle smo pa že itak pri kritičnem delu.
Noge bi ble še OK, sam glede trebuha in obsega pasu bo pa treba nekaj korenito spremenit.
-
BlackPerla - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
- Kraj: Celje
Jaz imam močne noge, nič rite in vlke joške.
- piciyu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: MS
jaz mam dokaj dekliško postavo, s tem da pazim na kilograme... ...v dobrih dnevih sem videti kar dobro, v slabih pa kot kakšna nosečnica - trebuh mi zraste ...ravno zato moram paziti na postavo... no, za moje pojme sem res malo neprimerno obdarjena (163/55), imam pa košarico B... dokaj solidno
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Glede na to, da že dobro leto hodim na fitnes, moram reči, da se mi je postava kar močno preoblikovala v tem času. Nikoli nisem bila debela, sem pa imela par kg preveč, zdaj imam idealno težo glede na mojo višino. V pasu sem zaradi fitnesa postala ožja (65cm), ritko imam čvrsto in napeto , boke idealne (90cm), le v prsih sem šla iz 90 na 82 cm, ampak dobro, še zmeraj imam košarico B. Lahko rečem, da sem zadovoljna s svojo postavo in svojim izgledom.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
- Vanilla_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2007
moi T napisal/-a:Jez mam pa kr široke boke, pas ful ozek glede na boke (vsaj tko moja matka pravi), ma trebuha bi lahko blo mal manj, prsa pa b. Pa jez mam tudi a la J.Lo. rit
hehe..J.Lo rit..enako samo če ma ona kao ful dobro rit te tak ni sile hahahaha
-
×Honey <3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: .Ljubljana.
Ma nism zadovolna z svojo postavo. [delam na tem] Čeprou mi pravjo, da sm lih prou men ni kul.
+ večje joške. Sploh jih nč nimam. Zdej mi že 2 leti odkar ne jem več tok mesa so mi nehale rast. Res polom. Skos mam enake.
+ večje joške. Sploh jih nč nimam. Zdej mi že 2 leti odkar ne jem več tok mesa so mi nehale rast. Res polom. Skos mam enake.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov