Kakšno vrsto postave imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bla bla - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: nekje na Zemlji
Ramena so ok , košarca C , pas je tko bl širok, trebuh je uredu, boki so širši, stegna močnejša, rit uredu
drgač pa 158/50, 85-63-89
recimo da je use u mejah normale, kakšna kilca manj mi ne bi škodila ampak sej bomo use spravl v red
drgač pa 158/50, 85-63-89
recimo da je use u mejah normale, kakšna kilca manj mi ne bi škodila ampak sej bomo use spravl v red
Zadnjič spremenil bla bla, dne 02. Nov. 2007 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Visoka peščena ura =) Pa mamo to vse u familiji.. Nevem, meni je čist prav.
-
mooyca_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
- Kraj: Primorska
densy napisal/-a:ah jest mam pa vse v trebuhu skoncentriran res no, zmer se uzredim samo v trebuh(noge in rit navadn, sam pol trebuh krneki)
ej moje sožalje..js mam isto..noge suhe..riti skori nimam..mam pa zato trebuh 100x večji
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kadar mam dobre dneve, bi rekla, da sm zadovolna z geštelom, če ne pa skos neki jamram . Drgač je use dokaj proporcionalno, deška postava nikakor, klasična ženska pa tut ne, recmo, da je bliži atletski oz športni - širša ramena in hrbet, ploščat trebuščk, normaln pas in boki, c košarca, mela bi mal bl suha stegenca in pa bl pokončno rit (tok jo treniram, pa nč ne uboga ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jaz mam precej dekliško postavo. Boke mam mau širše (baje so dobri za rojevat ), pas je normalen (lahk bi biu ožji), ramena normalna, noge mam pa močnejše, pa tud rit. Vse v mejah normale, se mi zdi. Aja, prsi pa b. Sem pa manjše postave (160)
-
bloody_mary - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2007
- Kraj: Zasavje
Jst sem pa čist deška Mala (160), drobna in suha (45kg), košarica A, ozka ramena, hm... rit in boki... kaj pa je to? V glavnem posedujem zelo malo oblin, ampak meni je čist všeč. Tako bolj paše k kratkim lasem in stilu oblačenja.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Nekak peščena ura..čeprov ne s ful širokimi rameni..mam pa zato bolj rodilne boke baje Košarica b do c, odvisno...rit bi bla lohk mal manj ploh, sam odkar plešem se je tud mal dvignla hehe...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tko nekak bi se jz opisala, oz. jz bi rekla "hruškasta" oblika , pač precej ženska, ne dekliška, oblika.*QueenBitch* napisal/-a:Nekak peščena ura..čeprov ne s ful širokimi rameni..mam pa zato bolj rodilne boke baje Košarica b do c, odvisno...rit bi bla lohk mal manj ploh, sam odkar plešem se je tud mal dvignla hehe...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
bolj drobne postave. ploščat trebuh in zadnjica (te sploh ni), boki - tud bolj skromni. prsi zacuda c. edino kar me loci od tipicne dekliske postave (dekliska - ravna na vse strani) so moje prsi. vsaj nekaj imam
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov