Kakšne lase imate, kakšne si želite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ko bom imela omenjeni jajc, si bom nekaj taksnega omislila: svetel long bob
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
^^ Se opravičujem, ampak kaj hudiča je pa pri long bobu ''pogumnega''? Mislim - zakaj to ne gre brez ''jajca''?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
1) Ze ufufuf let nisem imela tako kratkih, saj ves kaksen odnos imamo babe do strizenja
2) barva
2) barva
- okenska.polica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2014
Charlize je tukaj popolna.
Jaz si bom tudi mogoce kaj takega omislila ob zacetku prihodnjega leta, da si dokoncno odstrizem vse ostanke barve. Samo me skrbi, da bi si jih potem mogla likat, ker se mi vedno na eni strani vihajo navznoter na drugi pa navzven . Sem se pa prejsnji teden ene 5cm ostrigla in sem kar presenecena, da izgledajo bolj gosti kot par mesecev nazaj .
Jaz si bom tudi mogoce kaj takega omislila ob zacetku prihodnjega leta, da si dokoncno odstrizem vse ostanke barve. Samo me skrbi, da bi si jih potem mogla likat, ker se mi vedno na eni strani vihajo navznoter na drugi pa navzven . Sem se pa prejsnji teden ene 5cm ostrigla in sem kar presenecena, da izgledajo bolj gosti kot par mesecev nazaj .
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Mene je tud že fulkrat primlo, da bi se pobarvala na neko tako blond,lahko tud še lih malo temnejšo. Dolžina mi je pa kr ok tolk kot mam zdej (priblino tretjina hrbta), na teh slikah mi je pa prva všeč, druge dve sta mi že malo prekratke al mi pa samo takšna dolžina s to barvo ni tolk všeč boo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov