Kaj ste danes naredile zase, da boste lepe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Hm... Počesala sem se?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- schlampe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2011
Na Divi sem se včeraj registrirala, pa mi ni nekaj prijelo in nisem dobila meila potrditvenga.. kar nekaj.. razen tega sem opazila da je njihov forum preveč obsežen kar mi ne paše - tuki mi deluje bolj "domače" vse skupaj lahko da se motim...
Sem čisto off topic, I know - tema se pa lahko zaklene oz. karkoli že se naredi. (In se opravičujem)
Sem čisto off topic, I know - tema se pa lahko zaklene oz. karkoli že se naredi. (In se opravičujem)
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Evo, ura je ravno polnoc. Oz. ko bom napisala, bo ze nekaj vec. Glede na to, da me je ujela gripa, je glavno, kar sem za svoj videz storila, to, da sem prezivela dan.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Še enkrat:
In ista vprašanja ("a pod tem vprašanjem lahko smatramo tudi osebno higieno?") se pojavljajo v njej.
Moderatorka!!
:Psirova štručka napisal/-a:http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=26328&postdays=0&postorder=asc&start=0
ena podobno tlapasta tema
In ista vprašanja ("a pod tem vprašanjem lahko smatramo tudi osebno higieno?") se pojavljajo v njej.
Moderatorka!!
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Uuuuuf, js se pa ful najdem v tej temi Včasih me (lahko zato, ker se bliža kakšna posebna priložnost, al pa pač kr tko) prime, da bi se ful uštimala in takrat si morem ponavadi vzet kar cel dan, zgleda pa to približn tkole:
1. Na lase si nanesem kakšno homemade masko (ki jo mam potem na sebi skozi cel proces "olepševanja", sperem jo vedno čist na konc)
2. Poskrbim za trdo kožo na nogah (piling, krema, itd ... ) in si pol spedenam še nohte
3. Pobrijem se
4. Na telo nanesem doma narjen poc proti celulitu, se zavijem v folijo in pustim delovat
5. Nardim piling obraza
6. Nardim si pasto za beljenje zob in jo tud uporabim
7. Sperem si anticelulitn poc in masko z las, posušim lase
8. Zrihtam si kožo na rokah (tud piling, nohti ... )
Et voila, to je to! Mogoče sem edin kej še spustila. Drugač pa on a regular basis skrbim za postavo z zdravo hrano in telovadbo H kozmetičarki pa ne hodm ker sm prepričana, da se da vse nardit doma za četrt cene
1. Na lase si nanesem kakšno homemade masko (ki jo mam potem na sebi skozi cel proces "olepševanja", sperem jo vedno čist na konc)
2. Poskrbim za trdo kožo na nogah (piling, krema, itd ... ) in si pol spedenam še nohte
3. Pobrijem se
4. Na telo nanesem doma narjen poc proti celulitu, se zavijem v folijo in pustim delovat
5. Nardim piling obraza
6. Nardim si pasto za beljenje zob in jo tud uporabim
7. Sperem si anticelulitn poc in masko z las, posušim lase
8. Zrihtam si kožo na rokah (tud piling, nohti ... )
Et voila, to je to! Mogoče sem edin kej še spustila. Drugač pa on a regular basis skrbim za postavo z zdravo hrano in telovadbo H kozmetičarki pa ne hodm ker sm prepričana, da se da vse nardit doma za četrt cene
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
tut js mam podobn ritual kot boom_boom* za takr ko so bliža kšn posebn dan..me pa zanima tole:
kako si jo pa nrdiš sama a kej učinkuje??
boom_boom*¸ napisal/-a:6. Nardim si pasto za beljenje zob in jo tud uporabim
kako si jo pa nrdiš sama a kej učinkuje??
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
@ Limeta.*:
Zmešam limonin sok (lahk kupiš sto procentnega al pa pač stisneš pol limone) pa mal sode bikarbone. Najprej kr fajn "sika" ampak pol je ok Lhk pa zmešaš tud sodo bikarbono z eno pretlačeno jagodo.
Aja pa sm še pozabla dodat: Ja no, sicer sm jo uporabla sam enkrat ampak morm rečt da ja, učinkuje
Zmešam limonin sok (lahk kupiš sto procentnega al pa pač stisneš pol limone) pa mal sode bikarbone. Najprej kr fajn "sika" ampak pol je ok Lhk pa zmešaš tud sodo bikarbono z eno pretlačeno jagodo.
Aja pa sm še pozabla dodat: Ja no, sicer sm jo uporabla sam enkrat ampak morm rečt da ja, učinkuje
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
naredila sem si peeling-pasto iz morske soli, sladkorja, limoninega soka, jojobinega olja in medu, primešala sem pa tudi nekaj zelene gline. S tem sem si zdrgnem telo vsak teden (no, malce zamenjam tudi recept kdaj pa kdaj) in je koža super.
*Diamonds are forever*
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
No tudi jaz zdaj ne vem kako je tema mišljena, a kaj si splošnega naredimo za boljši videz zase ali za posebnosti, ki si jih kje drugje privoščimo. Jaz recimo razmišljam, da grem ta teden na masažo.
A je kje v Kranju ali okolici kakšna ugodna ponudba za masaže?
A je kje v Kranju ali okolici kakšna ugodna ponudba za masaže?
-
klawdy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2006
- Kraj: celje
največkrat se posvetim nohtom, jih spilim, oblikujem, spoliram,odstranim kožico, namažem z oljem za kožico in nohte. Potem po 15 minutah olje odstranim, nanesem podlak, lak, nadlak. To je če mam čas, če pa ga nimam je pa to tko namažem svetel lak in upam da noben ne vidi ostalih napak.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Vse, kar naredim za izgled, vitalnost in zdravje:
- fitnisiram 3-4 x tedensko po programu
- prednost dajem naravni, čimmanj obdelani ter preprosto pripravljeni hrani
- jem 6x dnevno, majhne obroke in vsaj v 3-eh imam sadje in zelenjavo
- se izogibam stresnim situacijam in negativno mislečim osebam
- se trudim biti pozitivno naravnana, neustrezne situacije skušam obrniti sebi v prid, pri tem mi pomagajo predvsem "prirojena" prilagodljivost, fleksibilnost in neobremenjevanje
- v poplavi serijskega kopiranja se trudim imeti čimbolj svoj slog oblačenja, spremljam modo, a kupujem cunje iz kvalitetnega blaga, za katere vem, da jih bom lahko nosila vsaj 2, če ne celo 3 sezone...vsakdanji slog oblačenja imam drzno-eleganten, v službo nosim balerine, za žur oblečem oblekico, če je ekstremno kratka, pazim da nimam dekolteja in obujem čevlje z ekstremno visokimi petami
- 1x mesečno grem k frizerju, kjer me pobarvajo, zmasirajo, navijejo lase, tako da imam vsaj 1 teden mir
- kožo in lase si mažem z naravnimi olji ter kremami, ličim se nežno, razen za nočne izhode, ko sem bolj drzna
- prisegam na svež vitalen videz
- nakit nosim ob posebnih priložnostih
- občasno si naredim piling, nalakiram nohte in grem v solarij
- pred službo izvajam tibetanske vaje in seveda čimveč seksam
- fitnisiram 3-4 x tedensko po programu
- prednost dajem naravni, čimmanj obdelani ter preprosto pripravljeni hrani
- jem 6x dnevno, majhne obroke in vsaj v 3-eh imam sadje in zelenjavo
- se izogibam stresnim situacijam in negativno mislečim osebam
- se trudim biti pozitivno naravnana, neustrezne situacije skušam obrniti sebi v prid, pri tem mi pomagajo predvsem "prirojena" prilagodljivost, fleksibilnost in neobremenjevanje
- v poplavi serijskega kopiranja se trudim imeti čimbolj svoj slog oblačenja, spremljam modo, a kupujem cunje iz kvalitetnega blaga, za katere vem, da jih bom lahko nosila vsaj 2, če ne celo 3 sezone...vsakdanji slog oblačenja imam drzno-eleganten, v službo nosim balerine, za žur oblečem oblekico, če je ekstremno kratka, pazim da nimam dekolteja in obujem čevlje z ekstremno visokimi petami
- 1x mesečno grem k frizerju, kjer me pobarvajo, zmasirajo, navijejo lase, tako da imam vsaj 1 teden mir
- kožo in lase si mažem z naravnimi olji ter kremami, ličim se nežno, razen za nočne izhode, ko sem bolj drzna
- prisegam na svež vitalen videz
- nakit nosim ob posebnih priložnostih
- občasno si naredim piling, nalakiram nohte in grem v solarij
- pred službo izvajam tibetanske vaje in seveda čimveč seksam
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]