Kaj je lepše: suhost, debelost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja, like he cared, he liked boys.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pravi, da je bi.
Pravi: "I consider myself label-less because I could fall in love with anybody --literally - any type, any body. I'm not picky."
Pravi: "I consider myself label-less because I could fall in love with anybody --literally - any type, any body. I'm not picky."
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jz kr navijam za 60 kil! 60-ka ga zmaga Folk, vam rečem, 165 cm in 60 kil, to ti je božanska kombinacija
Okej, ammm, sn že nehala.
Kaj vem, meni nobena skrajnost ni všeč. Res. Ne morem rečt, da mi je kaj lepše. Sicer je 60 kil res povprečje za to višino, ampak še vseeno je malo viška. Za dobro natrenirano punco z nizko telesno maščobo in dosti mišičevja je ta cifra wow, za povprečno natrenirano (oz. nenatrenirano) pa bi blo kul še 5 kg dol dat. Seveda je vse odvisno od zgradbe telesa, jaz zdaj govorim iz svojih izkušenj
Okej, ammm, sn že nehala.
Kaj vem, meni nobena skrajnost ni všeč. Res. Ne morem rečt, da mi je kaj lepše. Sicer je 60 kil res povprečje za to višino, ampak še vseeno je malo viška. Za dobro natrenirano punco z nizko telesno maščobo in dosti mišičevja je ta cifra wow, za povprečno natrenirano (oz. nenatrenirano) pa bi blo kul še 5 kg dol dat. Seveda je vse odvisno od zgradbe telesa, jaz zdaj govorim iz svojih izkušenj
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Nobena skrajnost ni niti zdrava niti lepa na oko. Preferiram zlato sredino, kar pa je seveda spet za vsakega nekaj drugega, ampak pustimo zdaj to. Odkrito povedano pa mi je še vedno manj nagravžno videt pretirano suho kot pretirano debelo žensko.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
to pa so skrajnosti ja. Js bi tudi šla raje v minus, sicer pa je 60kg ravno pravšnja oz. lahko rečemo da še preveč. Pravijo da se kao 'idealno' težo izračuna tako da odštejemo od višine 10. Torej če imamo punco z 165cm, bi bila ravno pravšnja teža 55kg.
Sicer pa če so punce manjše in težje, jim to pride do izraza še toliko bolj. Tako da bi se jaz odločla raje za 20kg manj.
Sicer pa če so punce manjše in težje, jim to pride do izraza še toliko bolj. Tako da bi se jaz odločla raje za 20kg manj.
Zadnjič spremenil donna., dne 06. Sep. 2010 19:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov