Kaj bi spremenile na sebi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
samomojca napisal/-a:Če bi imele magično palčko in bi si lahko spremenile karkoli na sebi...kaj bi to bilo? Bi zradirale par kilogramčkov, podaljšale noge, zravnale nos....... Kaj vas na sebi najbolj moti? No pa tudi kaj vam je najbolj všeč?
S kilazo sem zadovoljna, celulita nimam, imam lepe oci,zobe, to so stvari, ki so mi usec. Tudi kaksne posebne nepravilnosti nimam...
Vseeno bi si pa odstranila nekaj pikic na trebuhu, naredila gostejse in mocnejse lase, ter bolj mocne nohte.
- magic woman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: celje
na men mi je vsec najbolj ritka trebuscek in dlani am najmanj pastegna pa se kej bi se najdl kot nadlezni mozolji
sem kar sem in to sem!
- bluberry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
Vauv če bi imela magično palčko bi ziher vse spremenila ali bolj izboljšala,predvsem,nobenih dlak nadležnih nad ustnico,mozoljev,veliki boki,koža brez strij,čist malo večje ustnice,malo bi dvignila veko zgornjo,nosno konico bi malo preoblikovala,pa definitivno bi se še veliko našlo!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
cosmy napisal/-a:Pa še neki sem se spomnila... moja kolena mi niso všeč... noge mam drgač kr u redu, nč zavaljene...sam kolena so pa obupna...in poslabšajo celotn izgled
i know excatly whan you mean... KOLENA!
no sej... jih morm met rada ane
-
KillerPrincess - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana-Šentvid
Nadine napisal/-a:včasih me je motla teža (ker je bla prenizka), nos, ušesa..
zdj sm se pa sprijaznla in sm si všeč taka in se ne spomnm stvari da bi me ta trenutk ful motla!
edin včasih si želim da bi bla bolj samozavestna!
Tako se govori! Mormo se met rade...
Tudi jaz sem se sprejela takšno kot sem, zato me nič ne moti.
Carpe Diem
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
hmmm..ka pa vem mjbi noge pa trbušček mal, sam sploh ne tok... mal telovadbe pa bo, hehe...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Mal mn špehca na bušiju (delamo na tem ), pa kak mozoljček manj, pa je! Drgač pa I like myself, taka pač sm, ne bom nč jamrala, ampak raj kej nardila zase!
Aja, edin to bi res, kar bi tut Laram - mal daljše laske, k že pol leta čakam, da mi zrastejo, pa so kr počasni. No sam, sej pol bi se itak verjetno postirgla, k bi mela dolge. Bo že..
Aja, edin to bi res, kar bi tut Laram - mal daljše laske, k že pol leta čakam, da mi zrastejo, pa so kr počasni. No sam, sej pol bi se itak verjetno postirgla, k bi mela dolge. Bo že..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov