Kaj bi spremenile na sebi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Če bi res pršla do točke, ko bi lohk na sebi spremenila karkoli, najbrž nebi spremenila nič. Sem taka kot sem. Bodmo oz. vsaj poskusmo bit ponosne nase, pa čeprov je to kdaj hudičevo težko....
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ledenka napisal/-a:miikena napisal/-a:Evo, jz sm si zdejle naštimala musko, pa grem trebušnjake delat!
Vsak dan mal (oz.vsak dan, ko se bom spomnila - upam da čimbolj pogosto), pa bo do poletja mal bl ravn buši..
Jaz tuuuudiiiiiiii!!!!!!!!!!
Pol sva jih istočasno delale!!!!
Hihi, ful dobr!
Evo, dans sm se potrudla, pa naredla 4 serije po 50 ... se vid, da nism dans nč pametnga počela, pa nism mela treninga, pa sm mela zdejle še kr dost energije za tole!
ps. Ful paše tko neki zase narest ...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
edino veke bi si dala operirati,da bi imela zelo zategnjene,bolj orient. stil
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz bi si spremenila malo zobke....druga pa ne..zaenkrat
-
Pikolinca - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
Jst bi na seb spremenila prste na nogah, pa daaaljše noge bi mela.. pa bolj okroglo faco bi mela oz. bolj debelejšo.. k zdj mam dolgo pa suhceno
Drgač sem si pa kr ok. Najlepš na men se mi zdijo moje trepalnce..k so dolge..včasih tut nadležne..pa ustnce, pa učkice
Drgač sem si pa kr ok. Najlepš na men se mi zdijo moje trepalnce..k so dolge..včasih tut nadležne..pa ustnce, pa učkice
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Spremenila bi to, da bila višja in da bi imela malo daljše lase in namesto zelenih bi imela rjave oči....Hmmm.... .....Drugo pa ne, s postavo sem zadovoljna!
- _BiNcA_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2004
hmm....newem no yst sabo nism kj preveč zadovolna sam najbl mi pa spemenila svoje lase...kr jih je 2mač...obup potem bi nohte..sploh nemorm pustt d mi mal zrastejo k se tkoj začnejo lomt pa newem mogoče mal weče joške...yoy rajš neham...drgač pa ja jst mam tud kr welke trepalnce in je res učasih ful nedležn sam še zmer ful hudo
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
- stegna
- za malenkost gostejše lase bi mela...
- pa trebušček bi zabetonirala - ne pa vsakič k se najem...khm
- to, da se mi nikol več nebi blo treba nikjer brit so pa tko že sanje, ne?
Drgač pa nisem neki nezadovoljna s sabo - valda bi vsak kakšno malenkost spremenil, sam se sprejemam čist tako kot sem in probam poudarit moje dobre lastnosti (stvari)
Sploh se pa s cunam in raznimi dodatki, da marsikej nardit, popravit, poudarit itd.
- za malenkost gostejše lase bi mela...
- pa trebušček bi zabetonirala - ne pa vsakič k se najem...khm
- to, da se mi nikol več nebi blo treba nikjer brit so pa tko že sanje, ne?
Drgač pa nisem neki nezadovoljna s sabo - valda bi vsak kakšno malenkost spremenil, sam se sprejemam čist tako kot sem in probam poudarit moje dobre lastnosti (stvari)
Sploh se pa s cunam in raznimi dodatki, da marsikej nardit, popravit, poudarit itd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov