Kaj bi spremenile na sebi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
1. malo bi bla visja
2. nos
3. lepi dolgi zdravi naravni nohti
4. 4 kile majn
5. mojo staro (naravno) barvo las nazaj
6. ravni trebuh
7. temnejsa polt
2. nos
3. lepi dolgi zdravi naravni nohti
4. 4 kile majn
5. mojo staro (naravno) barvo las nazaj
6. ravni trebuh
7. temnejsa polt
Hello, 911. I''m on fire!
-
#naranja# - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Maribor
zaj sem bom res v podrobnosti spustla, čeprav me vse te stvari v vsakdanjem življenju ne motijo tolko
em... kr nekaj kg manj, lepe mišice, 10 cm več, svetle obrvi (moji narvani lasi so svetli, obrvi so se mi pa kr naenkrat na temno pofarbale in zaj si morm še lase temno barvat, kr drugač me točno vsi v moje obrvi gledajo..grrr...), malo pegic bi mela, temnejšo polt, lepe, bele in ravne zobe, z nosom sm zadovoljna, celulit in strije bi zbrisala... jah, to bi blo to, no.
em... kr nekaj kg manj, lepe mišice, 10 cm več, svetle obrvi (moji narvani lasi so svetli, obrvi so se mi pa kr naenkrat na temno pofarbale in zaj si morm še lase temno barvat, kr drugač me točno vsi v moje obrvi gledajo..grrr...), malo pegic bi mela, temnejšo polt, lepe, bele in ravne zobe, z nosom sm zadovoljna, celulit in strije bi zbrisala... jah, to bi blo to, no.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
js bi mela pa nov nos pa nove noge, ker jih mam čist po atiju in so take hmmm kako se naj izrazim, pač precej močne in mišičaste pa vid bi si dala spremenit oz. popravit..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Edino kilograme pa mogoce da bi moje "prjatlce" mal bl skp stale hehehe
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
Želim si zdrave oči (ker mam kr veliko deoptrijo) in 10 cm v višino... In očitno si želim preveč...
Če katera najde čarobno palico/sreča vilo/ima čudežne sposobnosti..., se srčno priporočam. Js jo pa takoj napotim na ta forum. LP
Če katera najde čarobno palico/sreča vilo/ima čudežne sposobnosti..., se srčno priporočam. Js jo pa takoj napotim na ta forum. LP
...if there are roses, they will blossom...
- mala.lubika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2006
uff js bi si pa dala manj kilogramov..pa rit povečala pa joške...pa stirije bi odstranla...mah...jst mam itq željo bit lepotni kirurg si bom kr sama use nardila..loool
T€žK0 j€ rR@zUm€t| d@ s| n|č t|§t€mU k| j€ t€b| Us€
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
hmm...da bi me kaj full motlo na sebi me ne...mogoče sam postava (ki jo pa poskušam popraviti, da bom bila še z njo zadovoljna kot nekoč )...z velikostjo sem se itk že sprijaznila
- tina21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2006
V prvi vrsti bi se ziher odločla za povečanje jošk (nič novga, očitno nisem edina )... Pol pa bi si še dala mal nos popravt... pa dlake bi si dala lasersko odstranit povsoood, ker jih sovražim kjerkoli pa se mi je že dosadno brit
Aja, točno pa šla bi na eneh par masaž pa na vse tiste stvari, da bi čisto odpravla celulit
Sam pol pa bi že bla lepa ko
Bi bla že kičasta
Aja, točno pa šla bi na eneh par masaž pa na vse tiste stvari, da bi čisto odpravla celulit
Sam pol pa bi že bla lepa ko
Bi bla že kičasta
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Uf, jaz nisem najbolj zadovoljna s sabo... Kot prvo bi si definitivno popravila nos (kar itak nameravam v roku dveh mesecev).
Rada bi imela perfect nasmeh-zobe... Ustnice bi tudi lahko bile večje in bolj polne. No, ne bi bilo slabo, če bi bila par centimetrov višja in kak kilogram lažja. Pa recimo, da tukaj končam z naštevanjem (saj bi lahko v nedogled).
Rada bi imela perfect nasmeh-zobe... Ustnice bi tudi lahko bile večje in bolj polne. No, ne bi bilo slabo, če bi bila par centimetrov višja in kak kilogram lažja. Pa recimo, da tukaj končam z naštevanjem (saj bi lahko v nedogled).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov