Kaj bi spremenile na sebi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Black Kitty
mimi.k napisal/-a:spremenila bi si vid - v popolnega, da bi lahko videla brez ocal in brez lec ter, mogoce bi se zrasla malo; na 173/4cm (sej ni velik glede na to, da sem 170cm)
Jst sem se pri 172/3 cm ustavila, ko sem rastla. Potem ko sem začela z jogo sem pa za 2cm se potegnila
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst bi bla mogoče ene 5 cm večja (zdj mam 162), mau bi si popravla nos, pa da bi bla mal manj široka čez ramena, pa da bi mela mal manj mastno kožo po obrazu.
Všeč mi je pa, da mam temno in lepo kožo po telesu, pa skor čist črne učke, pa da mam temne, goste in zdrave lase, pa nč mi ni treba narest za to ...aja pa vsi mi pravjo, da mam ful hudo ritko, tko da nanjo sm tud ponosna
Všeč mi je pa, da mam temno in lepo kožo po telesu, pa skor čist črne učke, pa da mam temne, goste in zdrave lase, pa nč mi ni treba narest za to ...aja pa vsi mi pravjo, da mam ful hudo ritko, tko da nanjo sm tud ponosna
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz bi rada bolj izrazite mišice na trebuhu, bolj drobčkane noge in nič celulita, malo temnejšo polt, popolno kožo na obrazu in ravne lase! Drugače tudi brez tega poskušam biti zadovoljna sama s sabo, delam pa na tem, da dosežem vse to (redna telovadba, za polt bo za silo poskrbel solarij, s kožo na obrazu sem zadnje čase skregana, pa nisem imela nikoli problemov - bom šla še malo do dermatologa in kozmetičarke , lase si pa pač ravnam, ko se mi da).
-
@nchłk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2006
- Kraj: celje
majaoko napisal/-a:Jz bi bla pa rada mal višja (zdej sem samo 164cm )
bod vesela da si vsaj 165cm! js sem 158cm ampak bo že. se mi ne zdi več tak napačno drugač sem kr zadovolna s sabo ( vsaj poskušam bit) spremenila bi pa da bi mela bolj bele zobe. to pa res
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jz redno uporabljam pasto za beljenje zob in je ok, samo niso vse dobre. potem imam pa še eno sredstvo prov za beljenje zob in mi je všeč (samo ni iz Slovenije). Se da marsikaj kupit, al pa zobozdarvnico praši kaj je vredu in kaj ne. Loh to jih pa tut zobar pobeli.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Najprej bi si 'zradirala' kocine po tistih delih, kjer si jih odstranjujem (ne da se mi več s tem ubadat, ), pa kakšnih 7cm bi si dodala. Aja, pa mal bi si lase zgostila . Z ostalim sem zadovoljna !
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov