Kaj bi spremenile na sebi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hm, hmmm....malcek bi si noska popravila in rada bi imela malo bolj zenstvene dlani, ne pa da imam skoraj mocnejse od mojega lubija
Najbolj so mi vsec moji lasje in tazadnja Drugace sem pa zadovoljna s svojo zunanjostjo, carobno palcko bi raje uporabila,da me v trenutku odpelje kakor si zazelim...eksotika pa to! :francais:
Najbolj so mi vsec moji lasje in tazadnja Drugace sem pa zadovoljna s svojo zunanjostjo, carobno palcko bi raje uporabila,da me v trenutku odpelje kakor si zazelim...eksotika pa to! :francais:
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Rada bi bla večja (daljše noge) pa da ne bi bla dedno nagnjena k hitrim nabiranjem kilogramčkov...morm skos pazit kaj jem, gre hitr gor..pa tooolk rada jem
Pa če bi lahk mela take lepe kodrčke kot jih ma Nicole Kidman..kodrčke sm si veeeedno želela...take dolge, blontne...
Pa če bi lahk mela take lepe kodrčke kot jih ma Nicole Kidman..kodrčke sm si veeeedno želela...take dolge, blontne...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
spremenila bi kilograme, kr jih je preveč, pa nohte, kr se zellllo lomijo... s
na sebi pa obožujem svoje lase, oči nos in usta... (ok ok pač puno tega, nisesem narcisoidna, ampak če sebi ne bom všeč komu potem bom??)
na sebi pa obožujem svoje lase, oči nos in usta... (ok ok pač puno tega, nisesem narcisoidna, ampak če sebi ne bom všeč komu potem bom??)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
hm... js bi pa rada zmanjšala obseg svojega pasu in trebuščka, rada bi mela bolj goste lase, ki se ne bi tak hitro mastili, pa da se mi ne bi kr naenkrat ful pojauli mozolji pred menstruacijo...
drgač sn pa ponosna na svoje douge, tanke in raune noge, svoje prsi, svoje oči
drgač sn pa ponosna na svoje douge, tanke in raune noge, svoje prsi, svoje oči
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
na sebi bi spremenila,hmmm.use ne,ne, spremenila bi noge (rada bi dooooolge pa suhcane) kar moje no niso lih tok (usaj zame ne) to je tud use kar bi spremenila, no pa rada bi mal lepsi trebuscek,tak mal misicast bi bil super pa zobe tud!!
na men so mi pa usec moje oci (lih dons mi je sosoc reku da mam lepe oci-uau ), pa nohti,ker mam ful trde pa lasje ker so gosti.
na men so mi pa usec moje oci (lih dons mi je sosoc reku da mam lepe oci-uau ), pa nohti,ker mam ful trde pa lasje ker so gosti.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
hmmmm.....mam hudga tipa, neki kolegic pa kolegov, neki sm šolo nardla, mam fajn familjo.........pa če pr tem ma izgled kej veze, pol nej ostane kokr je..........ker ne vem, da bi bla kej bolš oseba z večjimi joški, pa mejhnim noskom.......
no, ja vsaj ne grem v Globala se pogovarjat z ogledalom.....
no, ja vsaj ne grem v Globala se pogovarjat z ogledalom.....
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
O tem pravzaprav nism nikol razmišljala....verjetno pa bi spremenila zobe....no sicer pa je itak velik stvari ki bi jih spremnila, od kože naprej.
Drugač pa sem kar zadovoljna sama s sabo
Drugač pa sem kar zadovoljna sama s sabo
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Inanna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2004
kaksnih drasticnih sprememb tudi jaz ne bi delala. kaksen kg manj, ampak to je stvar moje volje. mal bi nos spremenila, ceprav vsi pravijo da je lustn in v bistvu tud jaz ne vem kaj tocno me moti na njem?! hm, pa to, da me vedno zebe bi spremenila...
drugac sem mela pa itaq ze 20 let na voljo,da se sprijaznim sama s sabo
drugac sem mela pa itaq ze 20 let na voljo,da se sprijaznim sama s sabo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov