Kaj bi spremenile na sebi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
keri napisal/-a:Sicer imam obdobje ko je ni stvari na meni, ki je ne bi spremenila. AMPAK najbolj pa me moti ta moja celulitna, strijasta rit - aaaaaaaaa, najraje bi si jo kar odrezala. Pa to faking ni mogoče.....pazim na hrano, pijem velik tekočine, na fitnesu sem šestkrat na teden po vsaj eno uro, lahko tudi več.....In rezultat? hujšam tja kamor sploh nočem hujšat(valjda so to joški, ki jih je vsak dan manj) kg je vsak dan manj, tako da se mi že vidijo rebra, celulita na tazadnji pa vsak dan več.......
Pa mi lahko še sto ljudi reče, da zgledam dobro in naj se ne sekiram, ker se nimam zakaj.....yeah right ...in me tudi ne briga, če se obremenjujem s takimi stvarmi in se obnašam kot ena pubertetnica (mamine besede)....hočem rit kot iz reklame in glede na to koliko truda vložim v to si jo tudi zaslužim.
jst sem tud imela mal celulita (zaradi KT), najprej sem te zamenjala, na hrano že itaq pazim, pa vsak dan grem peš na fax pa iz faxa... to je približno 1h hitre hoje na dan + hodim na badminton... pa sem opazila, da mi je kr zginu ...proti strijam pa ne moreš nič, jst sam full z mlekom za telo mažem, da se manj opazijo... rit iz reklame je pa ponavadi taka kot moja al pa tvoja s tem, da je retuširana. Ne se sekirat preveč pa bo
- Teah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2011
Popravila bi nos, dala vstran par kilogramov in magično pridobila večje noge - večjo številko za čevlje, mogoče bi še se za par centimetrov povišala in odstranila strije saj sem enkrat preveč shujšala
Life is so hectic when you're running around.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:21, skupaj popravljeno 1 krat.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Malo bolj goste lase bi mela. To je vse.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]