Kaj bi spremenile na sebi?

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 8. 2004
Kraj: NM / LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy » 01. Okt. 2004 10:58

Ja...brazgotino na nosu da je neb blo, pa lase bi mela bol goste, aja, pa zobe...mam spodi take kot bi jih s fračo nametou (aparat bi biu pa 300.000 :eek: ) Točno..pa da bi bla bol fotogenična!
Drgač mi je ostalo pa čist ql, všeč so mi ušesa, pa noge, pa to da lahko pojem kar čm pa sm skos suha (ne vem če je kera bol pogosta stranka MacDonaldsa kot jst :D ).
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Uporabniški avatar
Katherina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Katherina » 01. Okt. 2004 12:32

ene par kilc dol, zobe mal lepše, večje joške, lepe noge pa dolge dolge lase :D
... just a random girl ...
Uporabniški avatar
ursska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ursska » 01. Okt. 2004 15:08

Samo kakšno kilo več.. drugače pa sem kr zadovoljna sama s sabo. :)
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 01. Okt. 2004 17:12

majchy napisal/-a:....pa to da lahko pojem kar čm pa sm skos suha (ne vem če je kera bol pogosta stranka MacDonaldsa kot jst)

Hehe jaz tud, ravno včeraj sem bil nazadnje v Avstriji :D. No ravno vsak dan ne hodim, grem pa pribljižno 1x na teden na en big mac menu.

Še vprašanje za ostale: Na kakšno velikost bi si dale povečat joške? :D
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 01. Okt. 2004 22:28

jst sm bla pa glih dons.....in se tud jaz kar pogosto tam znajdem.....sam kaj k se mi nikjer nč ne pozna....pa pravjo da fast food redi.....sam kam
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
spelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Medulin-Lj-Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca » 02. Okt. 2004 14:38

No jaz bi na sebi spremenila samo to da bi mela pigment tam kjer ga nimam- na nogah od kolena dol nekje nimam pigmenta mam belo in me je včasih ful motilo sam sem se zdaj sprijaznila in poleti zdaj končno veselo hodm okoli v minikah in kratkih hlačah.
Sm že šla k dermatologu pa še sam ni vedu kako bi nardil da bi ratal rjav. Predlagu mi je da bi hodila na obsevanja sam mi je rekel da se lahko zgodi da ne bo ratal rjav in sm rekla da na obsevanje pa ne grem.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 02. Okt. 2004 15:27

marateja...ma ja kao redi ja...sam ce bi porabis kalorije ..oziroma ce si aktivna pa to tak vse porabis:) tak da...:)
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 02. Okt. 2004 15:28

kaj bi spremenila na sebi? zbrisala pegice in dodala mlecni beli polti malo barve :)
Nannn napisal/-a:Najvecja zelja mi je enkrat...nekoc oditi do plasticnega kirurga na povecanje prsi :razz:
:motz: :steinigung: :wall: tudi jaz sem se kako leto in pol nazaj razmisljala o tem, sedaj sem pa postala ponosna lastnica marelic in ker so moje taksne kot pac ze so, jih tudi spostujem. Sicer pa je odlocitev na koncu vedno tvoja :)
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 02. Okt. 2004 18:29

Nannn napisal/-a:Najvecja zelja mi je enkrat...nekoc oditi do plasticnega kirurga na povecanje prsi :razz:

js ti pa povem, da niti ni tak fajn met velkih :(

marsikatera ful lepa majčka zgleda grozno na meni :cry:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 02. Okt. 2004 21:28

¤MajC¤ napisal/-a:marateja...ma ja kao redi ja...sam ce bi porabis kalorije ..oziroma ce si aktivna pa to tak vse porabis:) tak da...:)

Ja sej fora je u tem k se nč ne gibam ampak res nč. Čez dan sedim, ponoč ležim in to je to.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
lepotička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lepotička » 03. Okt. 2004 9:32

na sebi bi spremenila to, da se mi sploh nikoli nebi pojavljali mozoljčki :lol: druigače sem pa zelo zadovoljna s sabo.
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 03. Okt. 2004 11:07

Jst bi tud to spremenila, da ne bi mela mozolov, sj zdj jih nimam več ampak se mi pozna da sm jih mela, pa ene par kil manj bi rada mela--> sj vem da se je treba za to potrudt :schaf: :runningdog: Drgač sm pa zadovoljna z lasmi.
Uporabniški avatar
cebelica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica » 03. Okt. 2004 14:09

bejbika napisal/-a:hmmmm.....mam hudga tipa, neki kolegic pa kolegov, neki sm šolo nardla, mam fajn familjo.........pa če pr tem ma izgled kej veze, pol nej ostane kokr je..........ker ne vem, da bi bla kej bolš oseba z večjimi joški, pa mejhnim noskom.......

:D :D :D

Bravo, bejbika!

Jaz tudi tako pravim. Zakaj bi se sekirale za nekaj česar nimamo, ko pa smo srečne ob tem in s tem kar imamo!

:grinsevil: :blume: :balloon:
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2004
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejčika » 05. Okt. 2004 6:51

Js bi pa odstranla kilograme, pa full mam boke siroke ker mam tako cudne kosti. Ko sem bla mala sm mela neke probleme s kolki in mam kosti zdej bol vn. To je edino kar me moti!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 05. Okt. 2004 8:45

jz bi tut boke zožala.ker sm suha in ful grdo zgleda ko me ni nč v trebuhu in pasu,pol boki so pa široki!drgač bi pa nos malo zmanjšala in zobe spremenila in pobelila!

sm pa vesela da mam lepo kožo brez mozoljčkov.. :lol:

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov