Kaj bi spremenile na sebi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
VaNiLliA - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2005
Joiii.. Jst pa bi, ker me nekaj full močno moti: na sredincu leve roke (sem levičarka) imam pri nohtu odebeljenokožo..tako da izpade ko nek izrastek al ne vem kako bi temu rekla.. Uglavnem, to nastane baje zaradi pisanja.. Smao je pa full grdo videt.. Ma še kaka to?
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
ushergirl napisal/-a:pa manjše prsi (čeprou mam samo 75a )
lol. jst pa mam 75b in bi takoj zamenjala za 75a . so mi manjše prsi lepše.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
VaNiLliA napisal/-a:Joiii.. Jst pa bi, ker me nekaj full močno moti: na sredincu leve roke (sem levičarka) imam pri nohtu odebeljenokožo..tako da izpade ko nek izrastek al ne vem kako bi temu rekla.. Uglavnem, to nastane baje zaradi pisanja.. Smao je pa full grdo videt.. Ma še kaka to?
To mam jaz tud, že več let, in res to je baje od pisanja., samo kaj češ, zginlo po mojem ne bo kr tak...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
skinny napisal/-a:ushergirl napisal/-a:pa manjše prsi (čeprou mam samo 75a )
lol. jst pa mam 75b in bi takoj zamenjala za 75a . so mi manjše prsi lepše.
joj..jst si jih pa nikol ne bi pomanšala pa mam tut 75b...nene
drgač bi pa na seb spremenila...hm...polt, zto ker mam bolj bledo!!!
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Uf, spremenila bi čist VSE... Najrajš bi se kar zbrisala in na novo narisala - z lepim obrazom(!), brez očal, super kožo, suho postavo in z manjšo št. noge... Pa tut kakšnega cm več se ne bi branila.
Resno, niti najmanj nisem zadovoljna s svojim videzom in verjemte, da imam razlog za to.
Resno, niti najmanj nisem zadovoljna s svojim videzom in verjemte, da imam razlog za to.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
[*jag0da*] - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2006
Uff ... se mi zdi, da je kar preveč tega.
Spremenila bi nos, izboljšala vid, odstranila mozoljčke, povečala prsi in dodala nekaj cm v višino.
Spremenila bi nos, izboljšala vid, odstranila mozoljčke, povečala prsi in dodala nekaj cm v višino.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov