Izpadanje las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cokolina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ljubljana
Za lase pomagajo pivski kvas, tablete namenjene lasem in nohtom in pa silicijeva pasta. Vse se dobi v lekarni verjetno 
Še najboljše se je pri meni izkazal Silicij, ki mi je spravu kožo v fantastično stanje, je pa primeren vsem ki niso strastni jedci zelenjave

Še najboljše se je pri meni izkazal Silicij, ki mi je spravu kožo v fantastično stanje, je pa primeren vsem ki niso strastni jedci zelenjave

-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
cokolina napisal/-a:Drugače pa Rugj in enako Regaine moreš uporabljat več mesecev, tako da se Fitoval dosti bolj splača in ima potrjen učinek
Torej naslednji nakup bo Fitoval

-
bouhica - Kofetarica

Js sam srcno upam, da tole use k sem dobila - od hrane za lase ipd, da mi bo kej nucal, ker drgac...

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
bouhica, veš to da mama popolnoma enak problem (edino če ne povejo vsakemu enako)
tud js mam mastno lasišče in zarad tega lasje ne dobijo dovolj kisika...in izpadajo...in od zdaj bom mogla dat na mesec najmanj 30€ za te šampone...
sam upam da bojo pomagali noo 

-
bouhica - Kofetarica
Dvomim da usem enako... Ne vem no. Js zase vem in vidim, da mam take probleme, ker se ze prov vidi
Pa tud par let nazaj sem bla pri nekomu drugemu na taksnem pregledu, pa so mi tud rekl, da zarad masnega lasisca. Sam takrat se nisem mela tok hudih posledic.
Sampon ta sem js ze prej uporablala in je kul. Te preparate bom pa zdej zacela, pa tablete.
Js upam, da nama rata no

Sampon ta sem js ze prej uporablala in je kul. Te preparate bom pa zdej zacela, pa tablete.
Js upam, da nama rata no

-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
bouhica napisal/-a::eek: Bila na pregledu lasisca in mi zaradi masnih las lasje izpadajo in kar je nahuje - novi mi ne rastejo![]()
Js sam srcno upam, da tole use k sem dobila - od hrane za lase ipd, da mi bo kej nucal, ker drgac...
Sej to sem že nekje napisala,ampak ne vem,če sta vidli pa bom še enkrat

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
bouhica - Kofetarica
Js bom vidla kak mi bo zdej ta Rougj pomagu k sem ga dobila za en mesec, pa ce ne bo pomagal usaj pr manj masnih laseh, bom pol poskusla se z Vichy-jem.
arrow hvala za nasvet
Kak dolg si pa uporablala te ampule?
arrow hvala za nasvet

-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
V paketku dobiš 18 ampul in za optimalno učinkovitost priporočajo 1 ampulo na dan oz najmanj 3 na teden v 2 mesecih uporabe.Jst sm jih uporabljala tko na 2-3 dni.Po 3 tednih naj bi se izpadanje las upočasnilo, po 6 tednih pa zaustavilo in lasje naj bi mel več volumna. No,saj tko piše na škatli
Sm jo po ne vem kerem naklučju mela shranjeno,tko da sm preverla..Kokr sm že napisala je pa to prou nega proti izpadanju las za ženske.

Sm jo po ne vem kerem naklučju mela shranjeno,tko da sm preverla..Kokr sm že napisala je pa to prou nega proti izpadanju las za ženske.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
te težave se pri meni pojavijo vsaki 2 leti ko mi zmanjka zalog železa v telesu. potem 3 mesece jem tablete , samo lasem pa pomagam po hitrem postopku
4 tedne uporabljam fitoval šampon in jem b-kompleks , ...potem se tok izboljša da grem spet na Guhl
da se mi lasje nazaj zgostijo pa potem še ene 2 - 3 tedne jem tabletke s pivskim kvasom ...u dm-ju kupim
pa v tem času se ne barvam
4 tedne uporabljam fitoval šampon in jem b-kompleks , ...potem se tok izboljša da grem spet na Guhl
da se mi lasje nazaj zgostijo pa potem še ene 2 - 3 tedne jem tabletke s pivskim kvasom ...u dm-ju kupim
pa v tem času se ne barvam
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
pred kratkim sem začela jemati kapsule Fitoval ker so mi v zadnjem letu lasje zelo izpadali oz mi še vedno in bi rada to ustavila. Zdj me pa zanima, če kdo ve ali lahko te kapsule jemljem eno škatlico za drugo ali to ni priporočljivo? Hvala! 

-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
sanjavi hudiček napisal/-a:pred kratkim sem začela jemati kapsule Fitoval ker so mi v zadnjem letu lasje zelo izpadali oz mi še vedno in bi rada to ustavila. Zdj me pa zanima, če kdo ve ali lahko te kapsule jemljem eno škatlico za drugo ali to ni priporočljivo? Hvala!
js sm jih jemala pa mi nc ni pomagal..

-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
sanjavi hudiček napisal/-a:pred kratkim sem začela jemati kapsule Fitoval ker so mi v zadnjem letu lasje zelo izpadali oz mi še vedno in bi rada to ustavila. Zdj me pa zanima, če kdo ve ali lahko te kapsule jemljem eno škatlico za drugo ali to ni priporočljivo? Hvala!
js sm jih jemala pa mi nc ni pomagal..

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov