Izpadanje las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
meni zadnji mesec in pou so ponorele lase. Še nikol u lajfu mi niso tolk izpadale. Ko si umije glavo in se počesem in mam celo pest + ful ih je potleh.
naslednje dneve k se česem isto
Kaj naj ?
naslednje dneve k se česem isto

Kaj naj ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
^^ pr men isto...
sem brala da je normalno če ti do 100 las na dan odpade...
sem brala da je normalno če ti do 100 las na dan odpade...
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Normalno je,da ti na dan izpade do 150 las, začekek pomladi in jeseni pa sta tud obdobji,ko je povečano izpadanje normalno.Kkšni dodatni vitamini oz drugi dodatki za lase v tem času niso slaba zadeva
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Ja, jsz zadnjih 14 dni spet to opažam
In lani je blo enako. Me je strah da če bo vsako jesen tko, da bom enkrat kar plešasta postala

In lani je blo enako. Me je strah da če bo vsako jesen tko, da bom enkrat kar plešasta postala

Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
No, jaz tudi obupujem zadnje dni...že tak mal las, pa za vsak cm traja celooo večnost da zraste
pol pa kr ven leti vse kar je zraslo
. Vidim, da vas ma res dosti te težave v tem obdobju. Jaz sem prenehala z jemanjem KT, tko da ma tud to vrjetno prste vmes.
Po vaših priporočilih sem nabavila Fitoval...upam, da bo pomagal.

Po vaših priporočilih sem nabavila Fitoval...upam, da bo pomagal.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
[She.] in °°°ČeŠnYa°°°
ja česanje mokrih lahko precej poškoduje lase oz. izpadejo, svetujem, da najprej razčesete konice las, potem pa vse ostalo. tako si jih ne izpuliš tolk kot če si počeseš od vrha glave navzdol...
najprej konice
ja česanje mokrih lahko precej poškoduje lase oz. izpadejo, svetujem, da najprej razčesete konice las, potem pa vse ostalo. tako si jih ne izpuliš tolk kot če si počeseš od vrha glave navzdol...
najprej konice

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
sam res.. nism pomislla na to.. hvala za nasvet 

-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mogoče je celo bolš si najprej lase pusušit, pa šele potem razčesavat
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
lakeesha napisal/-a:[She.] in °°°ČeŠnYa°°°
najprej konice
Sei jst si lase prvo posušim in potem ih razčesem. In tudi prvo po konicah in potem od vrha.
In ja, tud to vem, da je normalno da tolko izpadajo. Sam k meni nikooooli niso

hm, kolk pa je tisti šampon od vichy ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
roxeanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2008
mene pa zanima katere tablete priporočate?
s kvasom, fitoval, sam B-kompleks...
mal preveč je tega pa se res ne morem odločit.
sm pa gledala pr fitovalu da ima vsega dost (kvasnega ekstrakta, B-kompleksa (predvsem biotina)), ampak nekatere pravte da vam ni dost pomagal
s kvasom, fitoval, sam B-kompleks...
mal preveč je tega pa se res ne morem odločit.
sm pa gledala pr fitovalu da ima vsega dost (kvasnega ekstrakta, B-kompleksa (predvsem biotina)), ampak nekatere pravte da vam ni dost pomagal

-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ena punca je neki časa nazaj govorila, da ona kupuje nek šampon v lekarni. Sm pozabla ime tega šampona. Kaj mi lahko kera pomaga ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
p!ka napisal/-a:Ena punca je neki časa nazaj govorila, da ona kupuje nek šampon v lekarni. Sm pozabla ime tega šampona. Kaj mi lahko kera pomaga ?
Js si kupujem šampon fitoval. Pa nism opazila da bi mi ravno šampon pomagal. Zelo so mi pomagale tablete B-complex! Skor mi ne izpadajo več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov