Napisal/-a Tigi » 03. Dec. 2005 11:47
Lasje nam izpadajo vsak dan. Na dan nam izpade res ful ful las. To je čisto normalno. Meni se tudi zdi da mi full izpadajo lasje. še posebno proti zimi in v spomadanskem času ti še bolj izpadajo lasje. Tko, da punce brez panike. Paniko lahko naženete šele takrat, ko vam gre res šop las ven. In da je na tistim mestu malo plešasto (no negovorim vam da morte počakat do takrat, da bote čist plešaste pol šele ukrepat). las vam izpade zato, ker vam na tistem mestu že rase nov las in je starega izrinil.
Če pa že hočte uporabljat šampon proti izpadanju las pa uporabljajte Fitoval šampon za lase. Pa tudi kapsule obstajajo. V DM dobite tudi kapsule za jest proti izpadanju las (zelena škatla je) V enaki škatli je tud šampon za lase iste firme.
Ampak jaz vam priporočam, da si umivate lase z Fitovalom in jeste vsak dan po eno kapsulo B.kompleksa, ki ga v DM-u dobite za 1000 sit pa mate to za sto dni saj vsebuje 100 kapsul firma je pa Lanes (modra nalepka). Res se pozna. poskuste. Pa B-kompleks je dobr tudi za kožo, lase in živčni sistem.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...