Ne vem, če je tu že bilo govora o tem, cele teme se mi pa ne da brat. Ampak ne bo nič škodilo, če jaz še svoje izkušnje povem
Meni so tudi lasje nenormalno izpadali, začelo se mi je celo poznati nad čelom. Potem pa sem začela piti proso, ki naj bi pomagalo proti izpadanju las. In res mi sedaj skoraj ne izpadajo več (mi, ampak v mejah normale) in tudi novi so mi začeli rasti. Pa še zdi se mi, da mi tudi hitreje rastejo. Prej so se mi tudi zelo mastili, lase sem si mogla umivati vsak drugi dan, ker so tretji dan že bili takšni, da nisem bila za nikamor. Sedaj imam še peti dan čisto lepe. Je pa res, da sem skupaj s prosom zamenjala tudi šampon, tako da mi je za mastne lase mogoče pomagal šampon. Prej mi čisto nobeden ni pomagal niti proti izpadanju, niti proti mastnim lasem. Jedla sem tudi neke kapsule itd. Sedaj pa uporabljam čisto navadni koprivov šampon od Dan na dan in mi je super, tudi lase imam po njem čisto lepe. Balzama ali česa drugega sploh ne uporabljam.
Aja, proso pa mora biti seveda zmeljeno, pije se pa po dve žlički v 2dl na dan. Baje je boljše, če je neoluščeno, ampak jaz sem pila oluščenega in mi je ravno tako pomagal.