Gubice, gubice, gubice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MayaKay
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2017
Res je Upam, da ti bo tudi ustrezala. Jaz sem jo zadnjič kar še mami naročila, ker si jo je zaželela - enkrat jo je pri meni sprobala in je bila navdušena. Tako da preveri še pri svoji mami, mogoče ji bo tudi super in imaš odlično idejo za darilo
- monkey
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2017
Ne vem, če bo mami ustrezala, ker imava različna tipa kože - no, tudi po starosti se pozna razlika mogoče ji dam vseeno za sprobati.. Drugače pa, sem mislila na začetku, da mi bo krema premastna, ampak ful dobr sede na kožo. Ponavadi, ko zamenjam kremo ali puder, dobim kakšen mazoljček, ampak zdaj nimam nobenega. Prvi vtis je super, bom videla zdaj ko postaja vroče, kako se bo obnesla skupaj s pudrom. Upam, da bo ok še naprej, ker se vidi, da mi v slabih dveh mesecih uporabe, res sede na kožo.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
1. Na spletni strani ni inci seznama sestavin.
2. Imamo 3 in ne 4 dimenzije.
3. Gub ne more izbrisati nobena krema.
In tako naprej.
Varianta top shopa, zavita v "sem nova uporabnica, ki ima gubice" in "o, tudi jaz sem nova in imam rešitev zate".
2. Imamo 3 in ne 4 dimenzije.
3. Gub ne more izbrisati nobena krema.
In tako naprej.
Varianta top shopa, zavita v "sem nova uporabnica, ki ima gubice" in "o, tudi jaz sem nova in imam rešitev zate".
The world is as you are.
- Zerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2015
Super, me veseli. Ja meni tudi zdajle super paše, sploh zjutraj, ker zdrži cel dan na koži.. zvečer pa odvisno od dneva, na morju sem jo kar uporabljala, ker je koža rabila dodatno nego zaradi sonca, zdaj doma pa je zvečer ne rabim vsak dan uporabljati kar je super, ker dlje zdrži
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Dejte se umirit s temi reklamami.. na forumu je max 5 ljudi, a ni skoda prstov?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov