Grizenje nohtov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a pa te zadevščine za hitrejšo rast nohtov dejansko kaj pomagajo? meni se to zdi vse bolj lari fari.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Oh, tega sem tud jz enkrat mela in je res .UG84 napisal/-a:densy napisal/-a:A ste probale mogoče z lakom od MAVALE - STOP .. joj jest sm ga imela in pol je vsaka hrana, ki sem jo prijela v roke imela okus po grenkem (sendvič,... )
Točno to mene moti in samo zaradi tega ne morem uporabljat tega laka, ki je edina stvar ki me prepriča v to, da si ne grizem nohtov. A je kak takšen, ki ne pušča sledov (beri: grenkobe) na vsem, kar se dotakneš? Ker če si pomanem roke (ko je lak sicer že suh), imam cele dlani grenke.
Sem pa, ne vem kako in od kje, iz lepega nehala s tem početjem in so že kar lepi - glede na prejšnje stanje.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst sm grizla nohte od mičkinega pa use dokler si nism dala delat geliranih- oktobra. Zdej mam svoje. Če vidim da se je začeu lomit, potem mu "pomagam" in ga odgriznem čene pa ne. Drgač pa je moj tata poskušu use možne metoda da bi me odnavadu. Nikol nebom pozabla tistega gnjusnega laka. Usako stvar k sm primla je mela okus po tistem. Baaaaaaaaa!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
xurshax - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2008
- Kraj: Primorska
Js si nohte grizem odkar vem da živim. In to ne le malo ampak mi manka pou nohta in je videt prekleto nagraužno. Sem parkart že nehala, ampak več kot 2 mesca mi ni uspelo. Tko da sm se odločla, da bom šla na strožje ukrepe. Kje se kupi ta MAVALE - STOP?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
xurshax napisal/-a:Tko da sm se odločla, da bom šla na strožje ukrepe. Kje se kupi ta MAVALE - STOP?
V Muellerju sem ga jaz kupila. Ampka, daj kaj drugega raje. Ta od Mavale ima takooo grozen okus. Pa na vse se prenese - prsti, dlani, hrano. Fuj!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov