Grizenje nohtov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
sm si jih grizla, do 1 leta nazaj in to od malega. Ni pomagal noben lak pa nobena zadeva, pa če je imela še tok grozen in ogaben okus
Zdej pa ne več..lepi lepi so zdej
Zdej pa ne več..lepi lepi so zdej
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Oj!
Jz še kr vztrajam. Tko tko, kazalca sta mau bolj izpostavljena, k se mi kr razpadata ko mau zrasteta in jih pol stalno žnaram. Grizem ne, ampak če z drugim nohtom grem čez tega se ta kr cepi. In nikamor ne pridem. Danes sm si jih čist na kratk postrigla, morm neki kupit za nohte, kakšno olje al pa kej tazga, k po 3 mesecih so še vedno kot taka spužva in ko malo zrastejo kr počjo oz. se cepjo in treba spt odstrižt. Vem pa da bo to dolg proces, bom ga pa probala mau pospešit.
Jz še kr vztrajam. Tko tko, kazalca sta mau bolj izpostavljena, k se mi kr razpadata ko mau zrasteta in jih pol stalno žnaram. Grizem ne, ampak če z drugim nohtom grem čez tega se ta kr cepi. In nikamor ne pridem. Danes sm si jih čist na kratk postrigla, morm neki kupit za nohte, kakšno olje al pa kej tazga, k po 3 mesecih so še vedno kot taka spužva in ko malo zrastejo kr počjo oz. se cepjo in treba spt odstrižt. Vem pa da bo to dolg proces, bom ga pa probala mau pospešit.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Sama sem si grizla nohte.. ker vedno ko sem si jih pustila rasti, so se mi zlomli. Pa sem si kupila nekaksne LCN serume, kateri so mi precej popravili nohte, potem pa se lak proti grizenju. FUUUj, tisto pa je ogabno grenko, sem si nehala gristi nohte ravno zato, ker mi je ostal okus se par pol dneva... Bah!
Sem si pa enkrat pogrizla nohte kar tako (pred kratkim), se mi je en zalomu pa sem ga odlomla in zacela gristi vse druge, obupno...
Vsake toliko me prime, da bi grizla..
Sem si pa enkrat pogrizla nohte kar tako (pred kratkim), se mi je en zalomu pa sem ga odlomla in zacela gristi vse druge, obupno...
Vsake toliko me prime, da bi grizla..
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
densy napisal/-a:A ste probale mogoče z lakom od MAVALE - STOP .. joj jest sm ga imela in pol je vsaka hrana, ki sem jo prijela v roke imela okus po grenkem (sendvič,... )
Točno to mene moti in samo zaradi tega ne morem uporabljat tega laka, ki je edina stvar ki me prepriča v to, da si ne grizem nohtov. A je kak takšen, ki ne pušča sledov (beri: grenkobe) na vsem, kar se dotakneš? Ker če si pomanem roke (ko je lak sicer že suh), imam cele dlani grenke.
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Jst sem tudi grizla nohte, no pred kaksne pol leta-leto sem pa nehala.. Zdej mam ze vsaj pol centimetra dolge, le tisti na kazalcih mi nikakor ne zrastejo saj se vsake toliko casa zlomijo. Ostali so dokaj trdni.. Pa sem prav ponosna, ker me je kr tko enkrat piknilo pa sem nehala grizt nohte zdej sem se pa podzavestno cisto odvadila...
Drzim pa pesti za vse vas cosmo bejbe!
Drzim pa pesti za vse vas cosmo bejbe!
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 19. Feb. 2009 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Čaki, grem pogledat kaj imam v kopalnici sedaj...(pa iz istega razloga ne uporabljam)....ne, še vedno je Mavala. Kriza!
A KISS je kaj drugačen? Si ga ti imela?
Včeraj nisem nič grizla nohtov, ker sem si jih nalakirala z lakom za hitrejšo rast, danes tudi nič. Tako da sem zdaj 2 dni 'čista'. Bom videla kako dolgo bo trajalo bom javila
A KISS je kaj drugačen? Si ga ti imela?
Včeraj nisem nič grizla nohtov, ker sem si jih nalakirala z lakom za hitrejšo rast, danes tudi nič. Tako da sem zdaj 2 dni 'čista'. Bom videla kako dolgo bo trajalo bom javila
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Mela, ja..
Ne spomnem se tocnega imena, bom pa pogledala takoj ko bom prisla domov.
V bistvu ti pusti nagravzen okus v ustih, s tem da ko imas svez in malcek kasneje ni lih dobro tikat karkoli. Ko je suh, pa ni take panike. Je pa res problem ce, ko jes si dajes prste v usta .
Se pa navadis, da prsti spadajo daaaaalec od ust...
Ne spomnem se tocnega imena, bom pa pogledala takoj ko bom prisla domov.
V bistvu ti pusti nagravzen okus v ustih, s tem da ko imas svez in malcek kasneje ni lih dobro tikat karkoli. Ko je suh, pa ni take panike. Je pa res problem ce, ko jes si dajes prste v usta .
Se pa navadis, da prsti spadajo daaaaalec od ust...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Ja, to je OK, sam kaj ko sem jaz imela potem VSE grenko. Sem si namazala roke s kremo, pa so bile cele dlani grenke. Sem kaj jedla, pa se je s prstol prenesel okus. Groza!
Ista fora je bila s kremo Oriflame - tisto valentinovo bela čokoladsa. Me je prav spomnila na te lake
Ista fora je bila s kremo Oriflame - tisto valentinovo bela čokoladsa. Me je prav spomnila na te lake
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz sm si kupla lak od Dikla. Mau sem počekirala po netu pa kr hvaljo ta lak. Upam, da mi bo res utrdil nohte. Pa še drag ni bil.
Te lake proti grizenju sem tud jz mela, mnde od manhatna, nism pa zihr. Vse je blo nagravžen, kar sem prjela. In pol mi je blo bedn če sm mela po ustih ta okus, se ne morš pol poljubljat al pa z roko it skoz obraz pr fantu, da še on ni ves grenki
Ne poznam tega laka od Kissa, sm pa mela lak od Kissa za utrjevanje nohtov, diamont efekt, kao. K se je kr lušču, nč niso bli močnejši, k še lahk sma po seb ni močn. Če sm sam eno plast dala, se je lušču ob koncu, če pa dve, se je pa kr odlepu, k selotejp.
Sej jz si tud tm pa tm mau pogrizem kazalca, k sta res najbolj šibka, pa mi greta na živce. Pol jih pa žnaram, z drugimi nogti, prsti in tud z zobmi, če se čist cepita.
Te lake proti grizenju sem tud jz mela, mnde od manhatna, nism pa zihr. Vse je blo nagravžen, kar sem prjela. In pol mi je blo bedn če sm mela po ustih ta okus, se ne morš pol poljubljat al pa z roko it skoz obraz pr fantu, da še on ni ves grenki
Ne poznam tega laka od Kissa, sm pa mela lak od Kissa za utrjevanje nohtov, diamont efekt, kao. K se je kr lušču, nč niso bli močnejši, k še lahk sma po seb ni močn. Če sm sam eno plast dala, se je lušču ob koncu, če pa dve, se je pa kr odlepu, k selotejp.
Sej jz si tud tm pa tm mau pogrizem kazalca, k sta res najbolj šibka, pa mi greta na živce. Pol jih pa žnaram, z drugimi nogti, prsti in tud z zobmi, če se čist cepita.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov