Grizenje nohtov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
kakšen teden nazaj je bilo tudi meni vsega skupaj dovolj, pa sem rekla STOP pa si jih nisem od takrat grizla (nov rekord in upanje da je končno konec ostaja) in upam, da me bo to še dolgo držalo tak da velik aplavz za mene, nohtki rastejo
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ upam da pri meni ne bo isto sam meni so ful lepi dolgi in urejeni nohti, sam kaj naj, ko pa pride kdaj kaka stvar ki me totalno znervira, zživcira in pol si en noht pogrizem, in bye-bye tudi ostali..
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
PRi meni pa niso problem toliko nohti, ceprav jih grizem ze celo zivljenje, bolj kozica. Ne morem se ji upreti in jo grizljam stalno Imam celo opremo za nohte, s katero demoliram in urejam kozico in nohte.
Moji nohti ne zgledajo tako pogrizeno, da bi se zajedali v kozo ali kaj podobnega, pac kratki so, niti ne zgledajo pogrizeno
Moji nohti ne zgledajo tako pogrizeno, da bi se zajedali v kozo ali kaj podobnega, pac kratki so, niti ne zgledajo pogrizeno
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
Tamarra* napisal/-a:kakšen teden nazaj je bilo tudi meni vsega skupaj dovolj, pa sem rekla STOP pa si jih nisem od takrat grizla (nov rekord in upanje da je končno konec ostaja) in upam, da me bo to še dolgo držalo tak da velik aplavz za mene, nohtki rastejo
No bravo zate Js si sploh ne predstavljam tega kako bi lahk bla brez mojih nohtkov. Vedno komaj čakam da si jih na novo učedim in narsim kak nov motivček. Tako da si niti ne predstavljam kako je to. Spomnim pa se , da si jih je sošolka v OŠ grizla in meni je blo to tak kul da sm hotla še jaz. Ko sem zagrizla so me tak zapekli zobje da od takrat naprej nisem niti poskusla. In takoj ko koga vidim in slišim da to dela me začnejo zobje bolet. Aaaavvvčččč
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Ja, nohti z grizenjem ratajo prekleto mehki, ni težko odgriznt. Je pa seveda dobr, da nisi začela grizt. Ma, sm misla da sm ena redkih. Bi lahk skupino za samopomoč ustvarle tok nas je
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ Jaz sem si v OŠ in SŠ tudi najbolj grizla med učenjem oz. sploh pred kakim testom. Zdaj zadnje leto pa sem grizla še samo med kakšno nogometno tekmo ali pa zgolj iz čistega dolgčasa zdaj se me pa loteva nova navada - grizenje ustnic
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ja med učenjem, čist nezavedno. Se spomnem k sm mela proti koncu šolskega leta čist pogrižene.
No, jst bom dons (spet) prenehala... Če si jih redno lakiram jih ne grizem, ampak problem je k kdaj pozabim nalakirat in se spozabim Tamarra* bova skupaj negrizli
No, jst bom dons (spet) prenehala... Če si jih redno lakiram jih ne grizem, ampak problem je k kdaj pozabim nalakirat in se spozabim Tamarra* bova skupaj negrizli
-
Tamarra* - Cosmofrik
sončk napisal/-a:Ja med učenjem, čist nezavedno.
To je največji problem, ko je podzavestno ja in pol se zaveš kaj delaš šele, ko grizeš še kakšen zadnji noht, ki je sploh ostal
Če si jih redno lakiram jih ne grizem, ampak problem je k kdaj pozabim nalakirat in se spozabim Tamarra* bova skupaj negrizli
Ja, res je lažje, če so nalakirani nohtki..
Bova skupaj ja
Sicer pa, jaz sem si rekla, da mam en prst 'za sprostitev'.. Torej, ko je kaka tekma ali kaj podobnega, si lahko sam še tistega grizem, ostale pa na miru pustit, pač bo tisti mal krajši
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Ma jz sm to že probala, k sm sam en prst si grizla, pa je pol vse ksup tko čudn, pa začneš še druge.
No, sm se vama pridružla, začetk tedna sm nehala, pa bomo vidl kak bo. Mogoč nam bo pa skupi ratal
No, sm se vama pridružla, začetk tedna sm nehala, pa bomo vidl kak bo. Mogoč nam bo pa skupi ratal
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
amyZ napisal/-a:Ma jz sm to že probala, k sm sam en prst si grizla, pa je pol vse ksup tko čudn, pa začneš še druge.
Hudo:) Itak da bo ratal! Enega prsta si pa jst ne bi pustila, k bi ga najbrž razmrcvarla
-
Tamarra* - Cosmofrik
evo, še vedno napredujem, nohtki rastejo in rastejo že postajalo prav lepi, ko majo bele špičke dodatna motivacija mi je pa danes bila še pohvala od lubija
vidve pa tudi poročajta, če vama bo uspevalo ali ne, držim pa pesti
vidve pa tudi poročajta, če vama bo uspevalo ali ne, držim pa pesti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov