Gelirani nohti

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 18. Jul. 2009 13:25

ali se da set za idelavo umetnih nohtov kje pri nas kupit?
LINA31
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LINA31 » 21. Jul. 2009 18:48

*mala* napisal/-a:Eno mogoče neumestno vprašanje: Zakaj rajše ne poskrbite, da bi imele lepe naravne nohtke? Še nisem videla geliranih, ki bi mi bili všeč in nebi zgledali popolnoma umetno. Pa toliko časa da se po prenehanju geliranja popravijo.

Jaz pa mislim, da so nekateri gelirani nohti videti čist naravni. jaz jih imam npr. na nogi, pa nobrn nebi rekel, da niso naravni :o
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 21. Jul. 2009 20:35

eni mamo pač smolo k mamo naravne tko grde oblike da rasejo v vse smeri sam tja ne k hočš...mela sm gelirne 3x v življenju pa vsakič mi je blo žou (naravne mam fuuul trde, pol k sm pa gelirne dol dala so bli pa vec k en mesc čist bogi!).Najrajš si svoje naravne samo nalakiran pa mi je še najbol
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 23. Jul. 2009 15:13

mene pa neki zanima,sama delam nohte in zdj sm naročila konice in so brez zareze,prej sm mela skoz take da si dau na svoj noht,se je tko mal zataknil in je blo,te so pa čist ravne notr,ne morš zataknt,al to isto daš pol tko na noht pa pač ne do konca do kožce ampak mal po občutku?

Lp
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Jul. 2009 10:44

_tejcha napisal/-a:mene pa neki zanima,sama delam nohte in zdj sm naročila konice in so brez zareze,prej sm mela skoz take da si dau na svoj noht,se je tko mal zataknil in je blo,te so pa čist ravne notr,ne morš zataknt,al to isto daš pol tko na noht pa pač ne do konca do kožce ampak mal po občutku?

Lp

verjetno mislis te ki jih potem zalijes z gelom ne? ce so brez roba jih samo poliozis gor...ne jih dat do kozice ampak priblizno ene 3mm tik pred koncem nohta...
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a T|gr|cA » 04. Avg. 2009 19:41

jst sm mela svoje nohte čist boge...cepli so se mi, lomili in podobno...pa sm rekla grem probat gelirane nohte (sam za enx) in ja mela sm jih eno leto...zdej sm se pa odločla d si jih dam dol...predvsem zrd dnarja...in moji nohti so zdej kt papir...čist mehki,...upam d se bojo popravli
drgač pa nimam nč čez geliran noht...osebno so mi ful všeč in bi jih še vedno mela...malo me edino moti d je treba skos hodt porpavlat, pa tut če je to enx na mesec...pa se kdaj zgodi d frizerka (ta mi pač dela noghte) nima cajta in pol grem na šiht brez enga nohta...grozno...sam sm preživela in še bi mela take nohte...sedaj bom prvo probala to narest na naravnih...mogoče mi ne bo treba it spet na gel :)
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Avg. 2009 20:16

Jaz sem že 2 tedna lastnica geliranih nohtkov :) sem šla k eni, ki preverjeno dobro dela in nohti držijo.. dela brez umetne konice in to mi je super, ker konico plastično zgrizem, ta gel pa je tako trd, da praktično ne gre (sem se parkrat že fajn vdarla kam direkt z nohtom, pa ni šanse da se kaj odlomi/dol pade). Tudi lakira z gelom, zato je tudi poslikava obstojna, predvsem pa je narejena res natančno, profesinalno.. nohti pa tudi zgledajo zelo naravni :)

upam samo, da ko bom dala gel dol (če ga bom sploh, ker sem se zelo navadila), moji nohti ne bodo preveč uničeni..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 24. Avg. 2009 5:38

Tamarra* napisal/-a:Jaz sem že 2 tedna lastnica geliranih nohtkov :) sem šla k eni, ki preverjeno dobro dela in nohti držijo.. dela brez umetne konice in to mi je super, ker konico plastično zgrizem, ta gel pa je tako trd, da praktično ne gre (sem se parkrat že fajn vdarla kam direkt z nohtom, pa ni šanse da se kaj odlomi/dol pade). Tudi lakira z gelom, zato je tudi poslikava obstojna, predvsem pa je narejena res natančno, profesinalno.. nohti pa tudi zgledajo zelo naravni :)

upam samo, da ko bom dala gel dol (če ga bom sploh, ker sem se zelo navadila), moji nohti ne bodo preveč uničeni..

Kam si pa šla to delat? :)
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 24. Avg. 2009 8:14

^^ V bližnji okolici Maribora, če te natančno zanima, pa ti lahko na ZS napišem, ker glede na to, da je bolj mali kraj to, ne bi rada napisala javno, ker ne bi rada da me še kdo zaradi tega tu gor prepozna :oops: :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 24. Avg. 2009 8:18

Škoda,jst sm iz Ljubljane pa sm mislna da je kje kle hehehe...hvala lepa vseeno,lp :D
s704135
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a s704135 » 25. Avg. 2009 13:09

jst sm tut mela nohtke...ene dve leti nazaj..
delala mi je ena punca..ubistvu se je učila na men..in niso bli lepi..
zato sm si jih strgala dol..in noht spodaj valda uničen..
zdej sm šla pa spet..ker ne morem in nemorem met svojih naravnih lepih..
naživce mi gre k mam dolge nohte pol mi pa en poč..valda da si vse ostrižem..k je to tut grdo..

no zdej sm šla pa prov v studio k so ga pohvall na enem forumu...in nohti zgledajo čisto naravno
je zelo tanka plast gela..in ni konice..samo prelit sm dala čez svoje..in zdej ko moji rastejo..so lepo dolgi..naravni le zaščiteni z gelom da se ne zlomijo..
in sam lakiram razliko..
ful fajn res..drgač ni šlo met daljše nohte :D
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 26. Avg. 2009 6:42

Mene pa zanima,če samo gel kej uniči noht brez unih konic?
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 26. Avg. 2009 8:48

ja ni fora v konicah, ker so nalepljene s ful malo lepila ampak v gelu.
sicer je pa tako...ce se odlocis za gelirane nohre jih moras potem imet. k meni so ene hodile ki so jih hotele samo za poroko...to je brezveze ker se ne splaca...

ko se odlocis da jih ne bi vec imela....
NE SMES jih trgat dol! se jih spili ampak nikoli ne cisto, ker tako poskodujes svoj noht. ko sem si jih dala dol oziroma spilila sem TAKOJ zacela uporabljati diklin utrjevalec in zacela jemat vitamine za nohte. lomili se mi niso nic, trdi so bili pa ful!
ko si jih je dala moja prijateljica dol je imela pa cisto mehke. sama to prepisujem temu da ni delala nobene nege, in si lakirala nohte brez podlaka, z navadnim lakom kar pa precej izsusi noht.

ce jih hocte imet se ne bat, samo odlocte se potem za dlje casa. ko jih boste dale dol pa nega, nega, nega pa ne bi smelo bit problemov.
pa naj se omenim da so bili moji nohti vedno katastrofa! ni bilo sans da bi imela dolge.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 26. Avg. 2009 8:53

Ja jst sm bla drugač alergična pa nevem zdj a na gel al na lepilo....Dobivat sm začela neke glivice pod nohti in sm jih mogla dol dat,mela pa sm konice prleplene gor ja,in pol sm šla k drugi pa se mi je ponovil,ampak ni biu isti gel tko da zdj sm šla do ene pa mi je sam mezinec namazala z gelom in čakam a bo kej al ne bo hehe...Mam sicer lepe svoje nohte sam k se mi lomijo ko pridejo do določene dolžine
s704135
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a s704135 » 27. Avg. 2009 10:38

Seyfullah napisal/-a:..Mam sicer lepe svoje nohte sam k se mi lomijo ko pridejo do določene dolžine

no zato sm si jih jst dala :wink:
je brez konice in je zlo lepo..zdej samo piliš ko ti je dolžina predolga..
in to je najbolš zdej skoz zalivat z gelom, ker ko bom spilla ceu gel stran, se bojo moji po vsej verjetnosti zlomil

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov