Gelirani nohti

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 16. Maj. 2009 9:58

Ja, ko pa gelirane daš dol, maš pa spet štalo & kuro z utrjevalci :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 16. Maj. 2009 14:07

A kera mogoče doma gelira ?? Jaz razmišljam da bi si kupila lučko in šla na tečaj, ampak 700e mi je malo preveč :eek: :eek:
anchy__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a anchy__ » 01. Jun. 2009 10:44

hej.

jaz sem 14 dni nazaj kupila set za izdelavo geliranih nohtov in moram reči da sem veliko bolj zadovoljna s svojo izdelavo, kot ko mi jih je naredila manikerka. pa nisem šla na noben tečaj in če boš delala nohtke samo sebi si že profitirala. malo vaje, pa je :)

tako da kar pogumno.

lep dan
lp
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 01. Jun. 2009 10:58

jst sm dala za moj tecja 1200 eurou!
takrat se ni blo tok ponudnikov in sem sla k jonci (kao ful uredu) in ker pac nisem mela koga kej uprasat za nasvet so me nategnili.
zraven sem dobila povno enih gelov vrednih po 50 eurou k so bli cist neuporabni-ful prevec obarvani!

no zdej sem pa pogruntala da se men to sploh ne da pa da ne bi jst to delala. tko da dobr razmislite ker to ni malo denarja.
za ta denar bi si raje ful za oblect kupila :grosseaugen:
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 01. Jun. 2009 12:24

anchy__ napisal/-a:hej.

jaz sem 14 dni nazaj kupila set za izdelavo geliranih nohtov in moram reči da sem veliko bolj zadovoljna s svojo izdelavo, kot ko mi jih je naredila manikerka. pa nisem šla na noben tečaj in če boš delala nohtke samo sebi si že profitirala. malo vaje, pa je :)

tako da kar pogumno.

lep dan

kje pa si kupla & kolko je cena?
anchy__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a anchy__ » 01. Jun. 2009 12:46

Kupila sem na ebayu-glej povezavo. Cena 129 EUR+ poštnina, jst sm zlecitirala za 63 eur + poštnina. je pa vse kar rabiš notri in geli so full kvalitetni-sem full na forumih prebrala od punc ki uporabljajo snc-jeve gele in so res kvalitetni. na podlagi lastnih izkušenj se tudi strinjam z njimi.

http://cgi.ebay.de/SNC-Mega-Nagelset-UV ... dZViewItem
lp
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a miss.bunny » 02. Jun. 2009 14:41

Jaz sm mela gelirane nohte like 5 mesecev. Prvi teden ko sem prisla od kozmeticarke je se blo vredu pa tut nasledni teden je se kr drzalo. Potem pa so se zaceli lomit.Zgledlo je grozno. Ko pa sm si jih nehala delat pa sm rabla 3 mesece da so mi nohti s5 zaceli normalno rast :S
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 02. Jun. 2009 19:31

lahko da njen gel ni pasu na tvoje nohtke...ja sej po eni strani je to res...ce se odlocis jih moras potem imet dlje casa...za manj se ne splaca....so posledice prehude.
Uporabniški avatar
liziika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a liziika » 02. Jun. 2009 19:54

mela sm gelirane nohte priblizno pou leta....vsake 3 tedne jih je treba pč it popravt kr drugač zgleda grdo... :? zna se nardit da se ti zlom ta noht in zravn se pou tvojga kar pa zelo zelo zelo boli....
k sm jih pa dala dol da ne govorim...da sm mela nohte čist uničene...da ne govorim da so me boleli nohti ene 3 dni tok da tut zaspat včasih nism mogla kr je kr peklo.. :? seved azto k je una krava od kozmeticarke prevec pilla...
drugac pa nohti zgledajo super sam mors pč mal pazt da se ti ker ne zlom pa pč mors skos hodt da ti poprav po 3 tednih...
js si jih bom dala vrjetn se enkrat zdj sam morm mal počakat da moji nohti mal pridejo k seb :D k jih enkrat mas se prou navads na njih
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 14. Jun. 2009 9:38

Hm...pa sem vseeno šla na to geliranje.... :) Me je bilo kar malo strah po vseh prebranih komentarjih... pa sem sedaj super zadovoljna :D Hej, ja ok...zadnje dni preden sem si jih šla popravit niso ravno popolno zgledali, bolje kot moji naravni pa vseeno! Zdaj imam pa ravno nove in....komaj čakam da me kdo povabi na kavo in jih opazi hehe :D :wink: :P
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 14. Jun. 2009 15:14

Jaz sem jih imela samo dvakrat: enkrat ko sem bila eni, ki se je učila, poskusni zajček (in cena njenega tečaja je bila tudi krepko nad 1000evr), in za maturanca. Mam pa svoje nohte veliko lepše, kot so bili gelirani (razen res prvih nekaj dni), pa tudi če jih morem vsake toliko malo na krajše postičt, da se mi ne bi lomili.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 16. Jun. 2009 5:59

Jst sm jih tud mela full cajta,ampak prov podalšane s špico pa gel čez....k mi jih je pilila ti skor do konca spili tko da me je kr bolel že k da bi mi na živo meso pilila,pol ti špico prlima gor pol pa gel čez....ampak očitno sm bla jst alergična na uno lepilo,začel me je srbet pod nohti take bulce so nastale k da bi mela vodo not(biu je prozoren gnoj),tko da k sm se drugje popraskala npr.po nogi sm si raznesla tja in sm mela skor po celem telesu hrastice....k sm pršla k zdravnici mi je rekla da sm taprav cajt pršla če ne bi mi mogl nohte dol vlečt :? :?
Samo z gelom pa še nism probala,pa bi da si jih mal utrdim,sm si pa kupla zdj en lak(tm ga prodajajo po teh večjih trgovskih centrih k so une k lakirajo nohte pa take OAZA ROK al kva je že) tak roza je pa prov za utrjevanje,en tedn si daješ plast po plast gor,pol odstraniš z acetonom in si jih spet en tedn lakiraš da se ti utrdijo in morm rečt da so se mi full popravl hvala bogu tko da gela ne rabm :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 17. Jun. 2009 11:26

anchy__ napisal/-a:Kupila sem na ebayu-glej povezavo. Cena 129 EUR+ poštnina, jst sm zlecitirala za 63 eur + poštnina. je pa vse kar rabiš notri in geli so full kvalitetni-sem full na forumih prebrala od punc ki uporabljajo snc-jeve gele in so res kvalitetni. na podlagi lastnih izkušenj se tudi strinjam z njimi.

http://cgi.ebay.de/SNC-Mega-Nagelset-UV ... dZViewItem

Jz sm tut že gledala, te lučke, ki jih loh dobiš že za slabih 20€ (sm se prepričala da so res uredu).. sam šezmer je za ebay 130€ kr velik, če si dobila 63€ pol pa svaka čast :D jz sm gledala kompletke lučk, enih gelov, pilc, umetnih nohtov itd. tud že za 40€...sam ne na nemškem amapk na UK

Pol praviš da ti je tole ok?
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 21. Jun. 2009 12:38

Hej! Ja mene tudi zanima ta ponudba...kaj vse dobiš zraven-nemščina mi ravno ne gre! Sicer ne znam ravno dosti ampak če še nekajkrat opazujem izdelavo.... bi nekoč rada sama to znala :wink:
Uporabniški avatar
manuella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a manuella » 03. Jul. 2009 21:49

sam se znaa zgodit, da po e-bayu pričakovanega paketa kar ni in ni, men se je to zgodil, denar nakazan v naprej, pa po dveh mesecih paketa še kar ni, sem zatelefonirala že za več kot za tolk kokr sm kao profitirala

pa tole za 129 eur so not 5 ml geli, za 169 so pa 15 ml pa še dodatni pripomočki

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov