Gelirani nohti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 278 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
-
Electro sLut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
- Kraj: everywhere
Čaw bejbe ^^ (nova tuki)
Jst obožujem gelirane nohte, ker imam svoje zelo slabe So mi pa najlepš tko normalno dolgi s francosko manikuro ... ali kaki porisani, pa s kamenčki tut zelo lepo izgledajo
Jst obožujem gelirane nohte, ker imam svoje zelo slabe So mi pa najlepš tko normalno dolgi s francosko manikuro ... ali kaki porisani, pa s kamenčki tut zelo lepo izgledajo
Watch me. Work iT. I´m perfecT.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
je že kera naročala iz http://www.naildesigneurodiscount.com/startseite.aspx
ker razmišlam, da bi si naročila par stvari, ker se mi zdi da je ful pocen. V slo pa sploh nevem kje bi se pol stvari dal dobit.
ker razmišlam, da bi si naročila par stvari, ker se mi zdi da je ful pocen. V slo pa sploh nevem kje bi se pol stvari dal dobit.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
LanaMaxim napisal/-a:mogoče nohti ne dihajo...
hihhi, nohti ne dihajo.. Sploh ne vem kaj je ves ta bullshit okoli v reklamah, za neke serume, katere omogocajo 'dihanje nohta'.. nvm sem malo offtopic.
Drugace meni gelirani nohti ne izgledajo sploh slabo. Zagotovo 200x boljse kot pogrizeno kratki in kraveci.
Tako, da ko sem jih zagledala na kolegici sem bila prijetno presenecena. Pa ceprav si jih je potem spulila dol in unicla vse kar je imela..
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
koliko pa so taki nohti sploh obstojni in pripravni za razno pomivanje posode, pomivanje po tleh in podobna opravila? res si ne predstavljam.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Meni zdrži ponavadi tam okoli 4 tedne. Včasih več, včasih manj, 4 tedne je nekje povprečje. Pa delam doma vse kar je treba, od posode do sesanja tal.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Meni zdržijo 3-4 tedne. Sej bi zdržali še dalje (se ne zlomijo) ampak meni ni več všeč ker se začne videt narastek in si dam ponavadi kr na 3 tedne nove.
Jaz normalno pomivam posodo, sesam, čistim itd. Se mi nikoli noben ne zlomi (zlomu se mi je mogoče 2x noht ampak obakrat je šlo za nesrečo )
Tudi na morju sem bla 2 tedna nonstop v vodi, vsak dan sem 2x ziher pomivala posodo in so mi skos zdržali.
Mislim, da je odvisno tudi kdo ti nohte nardi (torej kateri gel uporablja) in kako tvoji nohti gel prenašajo. Lahko da eni slabše, če maš naprimer ful mastne nohte ti prej odstopi in se ti dvigne pa pride luft spodaj.
Meni je uredu predusem to, da res NIČ ne rabim nardit da mam lepe nohte (nobenega lakiranja, piljenja, odstranjevanja laka, lomljenja nohtov...).
Jaz normalno pomivam posodo, sesam, čistim itd. Se mi nikoli noben ne zlomi (zlomu se mi je mogoče 2x noht ampak obakrat je šlo za nesrečo )
Tudi na morju sem bla 2 tedna nonstop v vodi, vsak dan sem 2x ziher pomivala posodo in so mi skos zdržali.
Mislim, da je odvisno tudi kdo ti nohte nardi (torej kateri gel uporablja) in kako tvoji nohti gel prenašajo. Lahko da eni slabše, če maš naprimer ful mastne nohte ti prej odstopi in se ti dvigne pa pride luft spodaj.
Meni je uredu predusem to, da res NIČ ne rabim nardit da mam lepe nohte (nobenega lakiranja, piljenja, odstranjevanja laka, lomljenja nohtov...).
I laugh at gilded butterflies.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
rammsteingirl napisal/-a:koliko pa so taki nohti sploh obstojni in pripravni za razno pomivanje posode, pomivanje po tleh in podobna opravila? res si ne predstavljam.
Za pomivanje posode je meni rekla naj si dam rokavice. Za ostala opravila pa ni panike. Jst sm 2 dni delala neki z kartoni, odpirala škatle uglaunem, use z nohti in so ful trpežni, ti da dve plasti gela. In res nevem kaj moreš delat da se ti zlomi.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
- Peach.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2009
Gelirani nohti.. Vsekakor mi ful lepše delujejo naravni, sam nekateri si grizejo, spet drugi nimajo tolko trdih nohtov.. Sam mi je pa grdo, ko vidim znanko, ki ima gelirane nohte in zgleda njena roka tako - 3 prsti z dolgimi nohti, 2 s kratkimi.. (si jih grize).. bljak.. :S
Zadnjič spremenil Peach., dne 05. Feb. 2009 0:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 278 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov