Gelirani nohti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
a mi lahko kera punca iz LJ priporoči kako svojo manikerko, ki ji dela nohte lepe pa za eno normalno ceno? namreč ta, ki je meni delala, se s tem več nekaj časa ne bo ukvarjala, ker je noseča, pa me zanima, če si katera dela pri kaki punci, ki dobro dela? Aja, pa da ma opravljen tečaj seveda.
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
nutella napisal/-a:Sej zato sm pa rekla, da je boljse tist kes dat za kako kvalitetno kozmetiko in rihtat svoje nohte, da k seb pridejo, kot pa nalimat cez se vecje sranje.
Js sm si en let non stop rihtala nohte, pa kvalitetn utrjevalc pa vse... pa je blo za silo dobr. Ampak nikol nism mela ful lepih nohtov, čeprou sm velik časa in energije vložila v to (pa seveda tut denarja; en alessandro utrjevalc stane 15 eurou, mam ga pa za 2 tedna). Poj sm pa mela 4 lepe nohte, 3 tko tko, pa 3 polomlene. No, pa plus lomljenja so se mi še cepil. Nevem zakaj si nebi dala geliranih nohtov, pa da ne skrivam skos rok k me je sram.
Pr men pač večji "sranje" ne more bit.
Tko da zdj v roku 2h tednov si grem to narest, pa poj povem kako je
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
^^ Jz mam blazno močne nohte in tudi zdrave, 2x na leto se mi mogoče noht zlomi, cepil se mi niso še nikoli ... Enkrat samkrat sem si dala gel gor, za tist en mesec, pa še to neke kao naravne gele. No, ampak ko sem si spilila tist gel dol, so bli moji nohti katastrofalni. Krhki, tanki, pa še cepit so se mi začel. Sem jih kar ene par mesecev mazala s kalcijevim utrjevalcem, da so si opomogli. Zame gel nikdar več, sploh ne pride v poštev. Velik raj mam kratke nohtke z nekim luštnim lakcem, kokr krtaste nohte nableščičene do amena (posplošujem, sej vem).
-
jasmine - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
Najboljši utrjevalci na nohte so laki k vsebujejo formaldehin, ampak jih mores res nanašat v pravi meri, k ga maš spet tistga laka preveč gor, je tud slabo. Meni je pomagalo, čeprov zdj k mi je imunski sistem padel, so šli nohti spet k rakom žvižgat:) ... drugače pa zdaj razmišljam o geliranih nohtih...nisem se še čisto odločila... will see...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mah jaz sem nekaj časa želela poskusiti z geliranimi nohti, ampak glede na to, da si s tem poskusom lahko uničiš svoje nohte... ne hvala. Sama imam dokaj zdrave, zdaj jih že nekaj časa puščam malo daljše, a ne pretirano, pač toliko da različni odtenki lakov lepše izgledajo na njih. Parkrat na leto se mi kakšen noht zlomi (pri odbojki ali kaj podobnega, če sem aktivna in ne merkam ), drugače pa si raje sama naredim frenč manikuro in izgleda lepše kot tisti debeli umetni nohti, ki se jim že na km opazi, da niso naravni.
-
marelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
Tudi jaz sem imela gelirane nohte, sicer so bili zelo lepi, tanki, uglavnem res lepo narjeni. Ampak sem se jih naveličala in pobrala dol. Nohte sem imela kot papir, čisto tanke, upogibali so se, uglavnem katastrofa. Mažem si jih z lakom za trše nohte in je kar precej bolje. Upam, da se kmalu spravijo v red.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Hrastnik
Koliko časa potem traja, da so tvoji nohti potem spet čisto zdravi in normalni? Več mesecev?
-
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
meni jih je kr moja sestra delala, k ma ceu set in mi je res lepe naredla... tko kot je že ena zgoraj omenila, mi je lepš met gelirane nohte, kukr pa svoje, k so 3 dolgi, 2 polomljena, 5 jih je pa neki vmes... uglavnm nič od nohtov....
hvalabogu, da mi sestra to dela, kr se h kaki kozmetičarki ne bi odpravla, kr mi je zaenkrat čist preveč dat po 50€ na mesec...
sm se pa zdej odločla, da pustim "mojim" nohtom, da malo nazaj zrastejo in se ojačajo... in mam en utrjevalc od avona in mi je čist kul... mam sicer še mal mehke nohte, ampak se mi po 2 tednih že pozna razlika (od takrat, k sm jih dala dol)...
se bom pa sigurno spet odločla, da jih bom dala spet gor... verjetno proti poletju enkrat..
hvalabogu, da mi sestra to dela, kr se h kaki kozmetičarki ne bi odpravla, kr mi je zaenkrat čist preveč dat po 50€ na mesec...
sm se pa zdej odločla, da pustim "mojim" nohtom, da malo nazaj zrastejo in se ojačajo... in mam en utrjevalc od avona in mi je čist kul... mam sicer še mal mehke nohte, ampak se mi po 2 tednih že pozna razlika (od takrat, k sm jih dala dol)...
se bom pa sigurno spet odločla, da jih bom dala spet gor... verjetno proti poletju enkrat..
have I told you how good it feels to be me...
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Mi lahko katera svetuje kakšen kozmetični salon oziroma punco, ki dela SUPER KVALITETNE nohte na obali?
Hvala!
Hvala!
- lana_k
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2010
jaz sem pa zelo rada mela gel nohtke ... zdaj se odločam za ponovni obisk ker so se mi kar naenkrat začel lomit nohtki ... jaz si ponavadi naredim čisto naraven look ... brez bele konice in zgledajo čisto moji oz. kot da nimam gela ampak prozoren lak čez ker mi naredijo lepo tanke in mi tud super drži
je pa seveda čisto od salona odvisno kakšen stil delanja nohtov majo. jaz mam rada kar kvadratek, ne čist odrezano ampak potem tako mal popiljene robove da ne zakoljem koga
je pa seveda čisto od salona odvisno kakšen stil delanja nohtov majo. jaz mam rada kar kvadratek, ne čist odrezano ampak potem tako mal popiljene robove da ne zakoljem koga
- paprikaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2010
Hej damice,
jaz urejam, podaljšujem in ustvarjam vse mogoče z geliranimi nohti! Sem iz okolice Maribora (15 km ven). Cena na komplet nanovo je 20€, na korekturo pa 15€, vsak 10. obisk je brezplačen plus neki dodatni popusti oz. bonusi če pripelješ koga novega
Telefonsko in ostale podatke pa dobite preko ZS
Lp
jaz urejam, podaljšujem in ustvarjam vse mogoče z geliranimi nohti! Sem iz okolice Maribora (15 km ven). Cena na komplet nanovo je 20€, na korekturo pa 15€, vsak 10. obisk je brezplačen plus neki dodatni popusti oz. bonusi če pripelješ koga novega
Telefonsko in ostale podatke pa dobite preko ZS
Lp
-
caly - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
- Kraj: Koper
pompomGirl
danes sm si nardila nohtke v Kopru v Visionails salonu na Župančičevi,..
mi jih je delala ena ful prijazna punca, mislim da ji je ime Zorica. Ful se je potrudla, je natančna in mi jih je poslikala kot sm si želela. Res pridna.
danes sm si nardila nohtke v Kopru v Visionails salonu na Župančičevi,..
mi jih je delala ena ful prijazna punca, mislim da ji je ime Zorica. Ful se je potrudla, je natančna in mi jih je poslikala kot sm si želela. Res pridna.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
tam sem jst nekaj casa narocala material ko sem jih se delala. lastnica je full prijazna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov