Gelirani nohti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- soncnica_soncnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
ja, nimamo vse sreče za lepe naravne nohte in še dobro da obstajajo geli, akril, s katerim lahko probleme rešimo )
sleepyheadgirl, mogoče se ti pa kdaj izboljšajo, meni no se, ampak sem se po tolikih letih navadila na gel nohte, da ne morem brez
sleepyheadgirl, mogoče se ti pa kdaj izboljšajo, meni no se, ampak sem se po tolikih letih navadila na gel nohte, da ne morem brez
- soncnica_soncnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
ja, nimamo vse sreče za lepe naravne nohte in še dobro da obstajajo geli, akril, s katerim lahko probleme rešimo )
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
beybe bi vam priporocala da se o teh stvareh raje preko ZSjev pogovarjate, ker te ki delajo doma ne izdajo racuna (pac delajo na crno) in se lahko karero potem zaserje...cist tko
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
a ti da racun, ki je pisan na firmo s stempilko njene firme in davcno stevilko? ce ne jih dela na crno in to je utaja zasluzka...
ne pravim, da jih ne zna delat, lahko ima opravljen tudi najboljsi tecaj. ampak ce jo kdo prijavi lahko pride ena inspektorica in ji rece da je slišala da dela full dobre nohtke in da bi se rada narocila. ta jo vzame ji naredi super nohte doma in ji jasno ne da racuna....in tako lahko placa zelo visoko kazen. zato vsaka vedno rece da se pove kdo te je poslal k njej da ne pride do tega
sama sem jih tudi delala doma zato vem kako to gre. sem pa ze slisala za to da ta ki dela nohte novo stranko ni vprasala kje je slisala za njo, ji naredila nohte in na zadnje dobila se kazen
ne pravim, da jih ne zna delat, lahko ima opravljen tudi najboljsi tecaj. ampak ce jo kdo prijavi lahko pride ena inspektorica in ji rece da je slišala da dela full dobre nohtke in da bi se rada narocila. ta jo vzame ji naredi super nohte doma in ji jasno ne da racuna....in tako lahko placa zelo visoko kazen. zato vsaka vedno rece da se pove kdo te je poslal k njej da ne pride do tega
sama sem jih tudi delala doma zato vem kako to gre. sem pa ze slisala za to da ta ki dela nohte novo stranko ni vprasala kje je slisala za njo, ji naredila nohte in na zadnje dobila se kazen
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Vem, kako poteka vse skupaj in ja - jaz sem povedala za 2, ki vredu delata, od tega ena napiše račun in vse, o drugi pa nisem niti pisala kje dela ali kaj podobnega
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- nakita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2009
JRomana napisal/-a:Pozdravljene!
Če koga morda katero zanima in bi sie delala nohte sama doma:
Smo podjetje s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com, na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: info@nohti-gel.com
Če se odločite za nakup, smo vam tudi po nakupu vseskozi dosegljivi za pomoč in svetovanje pri izdelovanju nohtov.
Lepotni in nohtni center
031/730-263
a ni, da se ne sme delat reklame???????
- lana_k
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2010
oj jaz sem nekaj časa hodila k eni v trzin pa sem nehala ker sem imela na akril narejene in to naj ne bi bilo vredu, potem sem pa od ene kolegice slisala za estrada studio k pa delajo na gel. Tm mi je blo pa ql ... sicer zdaj sem za nekaj časa prekinila ker bi rada probala na svoje pridt nazaj. mogoče čez par mesecev spet, če obupam
Lp
Lp
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Punce, mi lahko katera, ki pozna kako, ki dela doma te gelirane nohte in nekoliko cenejše na zs sporoči kak kontakt? Kot okolica pa pride zame v poštev ali Škofja Loka ali Kranj ali Ljubljana. Hvala.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
-
L|~A|n - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Meni nikoli niso bili všeč gelirani nohti ker so bili iz strani vedno tako "debeli" da je vsak opazil da niso pravi, dokler ni mama prišla z nenormalno tankimi! Sedaj jih imam tudi jaz nekje teden dni in sem zelo zadovoljna, saj so se mi moji konstantno lomili čisto odspodaj.
Me pa zanima, ker sem bolj "nova" v tem, če lahko na njih (spodaj imam belo-črni nailart) nanesem rdeči lak, ali se lahko zgodi, da bi ta spustil barvo, saj je rdeča bolj agresivna.
Me pa zanima, ker sem bolj "nova" v tem, če lahko na njih (spodaj imam belo-črni nailart) nanesem rdeči lak, ali se lahko zgodi, da bi ta spustil barvo, saj je rdeča bolj agresivna.
- lana_k
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2010
verjetno je čisto odvisno od laka ... men npr. takrat ko sem imela gel pa da sem imela rdeč lak čez nikoli ni spustila barve da bi imela roza noht ko sem ga dol obrisala ... tako da ... verjetno je tudi odvisno od gela? ... bi bilo dobro videti kaj druge mislijo ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov