Gelirani nohti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja...sej to je tko....tezko je govort kater salon je ok. vazno je kdo ti jih naredi
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
100 ljudi 100 čudi, vsaka ki je imela z nekim salonom dobro izkušnjo ga bo hvalila in prioročala... lahko ima pa neka druga z istim salonom slabo izkušnjo... in ja... ni nujno da je pa doma zanič kvaliteta in na fuš... pravtako imajo nekatre ki to doma delajo narejen tečaj in to znajo... pravtako imajo lahko enake materiale kot v nekih high salonih... razlika je v tem da delajo nekatere to za zraven v salonih pa pač stalno delajo...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Glede teh, ki delajo na črno. Hodila sem v salon, okolica Maribora, plačevala po 40eur in nohti niso bili bogve kaj lepi, edino trdi, toliko da si jih nisem mogla grizt. Zdaj hodim k eni na črno, računa 15eur in naredi perfektno, nalakira čudovito, nohti držijo po 4 tedne in več (odvisno, kako hitro ti rastejo) - glede malo dnarja malo muzike, pa je tak, da v salonihh morajo meti višjo ceno zaradi najemnine, kurjave ipd., to pa niti slučajno ne pomeni, da so zato boljše
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- Bonnie.*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2009
Razmišljam, da bi tudi sama začela z geliranjem nohtov, pa sem malo gledala za te sete kje se da kupiti, pa če kera priporoča katerega ( geli + lučka)?
Drgač pa se mi zdi tole zelo ugodno, če se kaj spoznate:
http://www.svetlepihnohtov.com/mega_komplet_za_izdelavo_nohtov_z_21_geli.html
Drgač pa se mi zdi tole zelo ugodno, če se kaj spoznate:
http://www.svetlepihnohtov.com/mega_komplet_za_izdelavo_nohtov_z_21_geli.html
-
cisto iskreno...casi ko se je to se tako splacalo so zhe mimo. ce je tamara dala 15 eurou....jst sm ucasih racunala 30. ne splaca se vec....zal
-
Tamarra* - Cosmofrik
Pomoje pa se splača, ne vem. Ta ko meni dela računa 15eur, pa če jih naredi 5 na dan, kar ne znese niti 8 ur, ima na dan 75eur x 5 dni v tednu (če ne računam vikenda) = 375eur * 4 tedni = 1500eur in to je čisti dobiček (ok, pa tudi če gre 200 ali 300 eurov za opremo in to, pa itak ne gre toliko), v današnjih časih pa to ni slaba plača.
-
ja sam fora je v tem da jih imas tezko toliko ker si hodijo delat 1x na mesec...ok pac ce jih mas fulll sam jih tezko tok naberes...
-
Tamarra* - Cosmofrik
Ja moja je doma v ful zakotnem kraju, pa ma vsak dan ene 5 jih, še med vikendom včasih dela, ker med tednom ne uspe vsega. Pač odvisno tudi, kako dobro delaš in koliko reklame si znaš narediti.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
A si je šla katera delat nohtke v CAT salon? Ful me mika it, cena je 45 €, ampak sem malce skeptična, da ne bi uničilo mojih naravnih nohtov, ker so sicer zdravi in se ne lomijo. Kakšne mate kej izkušnje? (lahko napišete tudi za kateri drug salon v Lj)
-
za njih sem slisala da naredijo lepe in dobre. ce si jih bos dala si jih pol deli. ne splaca se samo za 1x
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
No, za enkrat se morda res ne splača... Hja pa sploh če imaš svoje nohte lepe! No, jaz jih nisem imela pa sem hodila par mesecev potem pa nič več... ok, par tednov je trajalo da so bili spet cool, ampak mi pa sedaj veliko lepše rastejo kot prej!
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
- soncnica_soncnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
Ja jaz sem tud mnenja, da se jih 1x ne splača imeti.
Jaz jih imam že 4 leta z manjšimi presledki, zadnje leto pa jih imam nonstop (ker jih sama delam). Prej sem jih nonstop grizla in so bili moji nohti res za nikamor (mehki, široki ..) Zdaj po tolikem času, so se mi moji nohti vidno zožali in dobili lepšo obliko, nohtna postelca se mi je podaljšala in nohte imam res trde.
Gelirani nohti so fajn, če jih imaš namen imeti dlje časa, ne le 1x, kajti potem imaš kar nekaj dela, da jih lepo dol spiliš oz. pustiš, da ti prerastejo in če ti kaj uničijo nohtno površino traja vsaj en mesec, da se popravi.
Jaz jih imam že 4 leta z manjšimi presledki, zadnje leto pa jih imam nonstop (ker jih sama delam). Prej sem jih nonstop grizla in so bili moji nohti res za nikamor (mehki, široki ..) Zdaj po tolikem času, so se mi moji nohti vidno zožali in dobili lepšo obliko, nohtna postelca se mi je podaljšala in nohte imam res trde.
Gelirani nohti so fajn, če jih imaš namen imeti dlje časa, ne le 1x, kajti potem imaš kar nekaj dela, da jih lepo dol spiliš oz. pustiš, da ti prerastejo in če ti kaj uničijo nohtno površino traja vsaj en mesec, da se popravi.
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Lani sem si naredila gel. nohte pri eni punci v fuzinah, v enem bloku nekje blizu Preglovega trga ali pa Rusjanov vendar ne najdem njene stevilke. Ce katera ve o kateri govorim naj mi lepo prosim javi, ker bi sla rada spet do nje. Naredi res odlicno !
- JRomana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2009
Pozdravljene!
Če koga morda katero zanima in bi sie delala nohte sama doma:
Smo podjetje s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com, na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: info@nohti-gel.com
Če se odločite za nakup, smo vam tudi po nakupu vseskozi dosegljivi za pomoč in svetovanje pri izdelovanju nohtov.
Lepotni in nohtni center
031/730-263
Če koga morda katero zanima in bi sie delala nohte sama doma:
Smo podjetje s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com, na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: info@nohti-gel.com
Če se odločite za nakup, smo vam tudi po nakupu vseskozi dosegljivi za pomoč in svetovanje pri izdelovanju nohtov.
Lepotni in nohtni center
031/730-263
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
js si delam nohte zdej non stop ene 4 mesce in ne mislm prenehat. glede tega k ene pravte zakaj nimam svojih naravnik...zato ker so moji naravni nohti kot papir, cepijo se mi, trgajo po plasteh in res so grdi ...tok da me je sram pokazat svoje roke v javnosti ker karkoli sem naredila so bili še vedno obup, tako da nekatere nimamo druge izbire, če hočemo, da roke izgledajo lepo. drugače pa jaz dajem za popravlanje tam okoli 24€
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov