Gelirani nohti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
No fajn bomo vidl kako bo zgledal hehehe....ma glupo mi je k so vsi lepi dolgi tko pol se pa en zlom in si morm vse postrižt pa traja en let,da spet zrastejo
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Jas si redno hodim delat gelne nohte...
Se mi zdijo dosti lepši pa bolj kakovostni kot umetni.
Kolko morjo bit dolgi? Malo, da ti da spodaj tisti papir al kak se reče.Pomoje je fajn kake 3mm.(nevem no, nimam tega občutka)
Glede poškodovanja. Če si jih delaš redno, ni sile, če si jih pa greš delat samo enkrat zaradi tega ker te pač zanima kak je, je palahko kar neprijetno ja. Od tega, da ti ne more dat vsega dol (spilit), pa tudi grdo zgleda če maš na sredini samo nekaj belega / rozastega (al kaka barva je pač to). Pa tudi bolj mehki so..
Pač jas ti svetujem, da če si boš to redno delala, si idi delat gelne kot pa umetne, če si boš pa zdaj samo kake 3× šla, pa pomoje bolše da sploh ne greš, ker ti bo žal.
Se mi zdijo dosti lepši pa bolj kakovostni kot umetni.
Kolko morjo bit dolgi? Malo, da ti da spodaj tisti papir al kak se reče.Pomoje je fajn kake 3mm.(nevem no, nimam tega občutka)
Glede poškodovanja. Če si jih delaš redno, ni sile, če si jih pa greš delat samo enkrat zaradi tega ker te pač zanima kak je, je palahko kar neprijetno ja. Od tega, da ti ne more dat vsega dol (spilit), pa tudi grdo zgleda če maš na sredini samo nekaj belega / rozastega (al kaka barva je pač to). Pa tudi bolj mehki so..
Pač jas ti svetujem, da če si boš to redno delala, si idi delat gelne kot pa umetne, če si boš pa zdaj samo kake 3× šla, pa pomoje bolše da sploh ne greš, ker ti bo žal.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
niiiky napisal/-a:Geliranje in poslikava nohtov (20€)
Če katero zanima: valerija.plecko@gmail.com
Sicer pa geliranje uniči nohte v primeru da je gel nekvaliteten, star... Se pa dobijo lističi oz. lak ki nohte zaščiti pred poškodbami gela. V primeru, da so nohti od prenehanju nanašanja gela, poškodovani se dobi lak, ki jih okrepi. Sicer pa se nohti povrnejo v prvotno stanje v cc. 1 mescu, ko se noht na katerem je bil gel izraste.
To pa ni res Hodim na nohte k eni, ki uporablja Catherine gele, ki so zelo dobre kvalitete in se tudi nohti uničijo spodaj. In to zelo, so skoraj kot papir
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja to res ne smes na gel valit krivdo...je pac tudi mozno da dolocen gel in dolocen noht ne gresta skupaj..
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jst sm si dala zdj na en noht na mezinčka za foro ta gel gor,da vidm če sm še vedno alergična in ga mam zdj gor že en mesec in NISM ALERGIČNA wiiiiiiiiii....Očitno sm bla na lepilo hehe
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
*PinaColada* - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
Zdravo!
Izdelujem gelirane nohtke v Celju in Mariboru, imam prenosno opremo zato v okolici pridem tudi na dom. Cena je zelo ugodna, francoska manikura in poslikava ... 20EUR.
LP
Izdelujem gelirane nohtke v Celju in Mariboru, imam prenosno opremo zato v okolici pridem tudi na dom. Cena je zelo ugodna, francoska manikura in poslikava ... 20EUR.
LP
Zadnjič spremenil *PinaColada*, dne 20. Apr. 2012 14:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cisto za informacijo...teh stvari rajs ne javno govort ker ti lahko nekdo inspekcijo poslje ker ne izdas racuna, ne prijavis zasluska,...vem ker sem jih tudi sama ze delala
p.s. drugace pa imas ugodno ceno
p.s. drugace pa imas ugodno ceno
- ursaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2009
pozdravček,
ko berem tele komentarje,ne razumem teh punc ki hodijo na nohtke na dom (vsak dela tisto,kar misli da je prav)
Vendar za nekaj eurov manj sama ne želim imeti nohtkov ki so narejeni od punc,ki nimajo izkušenj in še huje ne razkužujejo..bljak..
sem zagovornica "malo dnarja malo muske" in ne zamenjam salona v katerega že redno zahajam dobri dve leti, super punce,ki te vedno pričakajo s kavico,pozitivnostjo in res fenomenalnimi nohtki ki so vredni vsakega eura!!
ESTRADA STUDIO super salon,ki ga priporočam vsem ki ste nezadovoljne !sicer mora pa človek sam sporobati...
urša
ko berem tele komentarje,ne razumem teh punc ki hodijo na nohtke na dom (vsak dela tisto,kar misli da je prav)
Vendar za nekaj eurov manj sama ne želim imeti nohtkov ki so narejeni od punc,ki nimajo izkušenj in še huje ne razkužujejo..bljak..
sem zagovornica "malo dnarja malo muske" in ne zamenjam salona v katerega že redno zahajam dobri dve leti, super punce,ki te vedno pričakajo s kavico,pozitivnostjo in res fenomenalnimi nohtki ki so vredni vsakega eura!!
ESTRADA STUDIO super salon,ki ga priporočam vsem ki ste nezadovoljne !sicer mora pa človek sam sporobati...
urša
-
zanimivo....moja prijateljica je bila tam pa je bila katastrofa-preverjeno! kdo pa pravi da tiste doma ne razkuzujejo? saj tudi sebi delajo s takimi geli tako da....glede izkusenj....kako pa lahko to trdis? ene raje delajo doma ker imajo kes na roko in vec zasluzijo...pac znajdejo se! pa itak jih dost dela v salonu in doma na fus. sej frizerke tud....pa lahko reces da te doma slabse ostrize?!
zakaj se mi ze zdi da je to spet ena reklama za zanic studijo ?
zakaj se mi ze zdi da je to spet ena reklama za zanic studijo ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov