Gelirani nohti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Pol pa v katerikoli salon, kjer izdelujejo gelirane nohte Ajča
Sama hodim kar k svoji frizerki, ki dela tud nohte in mi čist lepo dol spili, brez poškodb, brez ranic pa tko. Pa sem full zadovoljna.
Edino 1x sem mela probleme, ko sem šla k eni na dom pa mi je nardila akrilne. Ajoj, katastrofa to dol dobit. To pa boli boli boli! Tko da, gel je zakon
Sama hodim kar k svoji frizerki, ki dela tud nohte in mi čist lepo dol spili, brez poškodb, brez ranic pa tko. Pa sem full zadovoljna.
Edino 1x sem mela probleme, ko sem šla k eni na dom pa mi je nardila akrilne. Ajoj, katastrofa to dol dobit. To pa boli boli boli! Tko da, gel je zakon
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
oj! a pozna katera kaksno v ljubljani iki dela "na fuš" lepe gelirane nohtke? sama sem jih delala nekaj časa ampak imam že stare gele, lučko bi mogla menjat pa ne bi rada vse na novo kupovala. sem bila v enem mesecu že dvakrat na nohtkih v dveh salonih pa mi je full grdo
- soncnica_soncnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2009
SWEETprinces napisal/-a:oj! a pozna katera kaksno v ljubljani iki dela "na fuš" lepe gelirane nohtke? sama sem jih delala nekaj časa ampak imam že stare gele, lučko bi mogla menjat pa ne bi rada vse na novo kupovala. sem bila v enem mesecu že dvakrat na nohtkih v dveh salonih pa mi je full grdo
SWEETprinces v katerih dveh alonih pa si bla če ni skrivnost?
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
Punc mene pa zanima če kera ve kje v Zasvju, celju ali ljubljani, delajo lepe nohtke pa za ne preveč denarja ?
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
kolko ste pa pripravljene dat za gel nohtke ??
malo razmišljam o tem, če bi se mi splačalo to začet delat,
gledala sem malo za tečaje v Estrada salonu, in glede na to da so 300€ tečaji...je treba malo preračunat kok hitro se da ta denar nazaj zaslužit...
lp.
gledala sem malo za tečaje v Estrada salonu, in glede na to da so 300€ tečaji...je treba malo preračunat kok hitro se da ta denar nazaj zaslužit...
lp.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
Ko jih je moja znanka začela delat, mislim da je blo 10 eurov- za začetek, potem je dvignila na 20! Ampak, če zdele gledam za nazaj, ma za tiste nohte neb plačala niti eura.
Zdj hodim na nohte in dajem 25 eurov, pa še full so lepi (pa 25 je zelo nizka cena za nohte).
Tko da, v štartu boš mogla mal spustit ceno, pol pa odvisno, kako bodo stranke zadovolne s tabo.
Zdj hodim na nohte in dajem 25 eurov, pa še full so lepi (pa 25 je zelo nizka cena za nohte).
Tko da, v štartu boš mogla mal spustit ceno, pol pa odvisno, kako bodo stranke zadovolne s tabo.
- soncnica_soncnica
- Sramežljivka
christianna cruz napisal/-a:kolko ste pa pripravljene dat za gel nohtke ??
lp.
Ja jaz sem se odločila sama delat, ker sem prej par let hodila po salonih, potem se pa odločila, da si jih sama začnem delat Sem tečaj neki časa nazaj naredila pri Estradi in sem bila še kar zadovoljna (lahko bi bilo več nail arta, tko kot je pisalo.. pa ga ni bilo). Ja, k tečaju pa vsaj minimalno tok dnarja še prištej za material (osnoven) Drugač pa uživam v tem in je to moj hobi ratal
- christianna cruz
- Komunikatorka
soncica kok si dala za vse skupaj ??
ker tam imajo cenik bolj tako tako...ne vem več kaj naj seštevam
- soncnica_soncnica
- Sramežljivka
christianna cruz napisal/-a:soncica kok si dala za vse skupaj ??
je že kr neki časa nazaj kr sm naredila tečaj, sam se mi zdi, da sem dala skor 400 eur za res čist čist osnovno (razen stojalčka za čopiče) brez podlage za roke, oljčka, samo en čopič, bleščice, folije, lakce, rokavice ... pa takrat sta se uporabljala 2 gela + bel french, zdej sem pa zasledila da se uporablja 3 gele + french in tud jaz mam zdej ta sistem, ker bolj drži (in že to pride malo dražje k je en gel več) .. no in vse te dodatke k sm pol še kupila in nekaj barvnih gelov, prozorne konice ... je blo pomoje ene 200 eur še .. res hitr se nabere ko greš spet kupovat jaz bi pa itak vse mela
- christianna cruz
- Komunikatorka
se bom pozanimala še malo pri kolegici ki mi je prej delala nohtke, pa je zdj nehala...da mal pove kje je ona to kupovala. pa če se splača sploh neki ful te tečaje delat....glede na to da je prvi namen da sama sebi uredim nohte, ne pa da iz tega naredim en hud biznis
smisla za estetiko ipd. mam pa dovolj + idej za artnail tudi
smisla za estetiko ipd. mam pa dovolj + idej za artnail tudi
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
meni dela ena punca v celju. zelo zadovoljna, glede na prejšnje slabe izkušnje z drugimi je pravi čudež, da sem sploh še šla. zdejle jih mam en mesec, se ne lomi nič, ne lušči nič in ful lepo mi je narisala gor. pa še prelakirala sem jih lahko, pa jim ni nič. zdej grem kmalu po nove, ker imam že precej narastka svoje nohte mam zelo salbe, sem probala že vse od hrane do kozmetike, sam mam gensko čist mehke in tanke, tako da je nemogoče vzgojit naravne v dolge.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov