Gelirani nohti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Punce, nekaj me zanima! Pred parimi tedni (cca 3) sem si prvič dala gelirat nohtke in sem z njimi zlo zadovoljna. Čez kak teden bom šla na korekcijo, me pa zanima, če lahko do takrat nanesem na obstoječe nohtke prozoren lak, da se narastek ne bi ful opazil? Pa a je ful pomembno kateri prozorni lak moram nanest al ni važno?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Kopiram od drugod:
veroniqa napisal/-a:živjo punce,
mene pa zanima, če obstaja oz. kje se v centru maribora nahaja kakšen salon, kjer podaljšujejo nothe z gelom in tudi poslikajo nohte, seveda za sprejemljivo ceno...sama sem trenutno čisto nova v mariboru in ne poznam še tolko mesta, zato bi vam bila hvaležna za kakršnokoli informacijo
hvala
Tamarra* napisal/-a:Drugače pa, meni zelo vredu delajo tukaj. Cena prvič je 29eur, potem pa mislim, da je korektura 24eur nekje.
hautehippie napisal/-a:Mene pa čisto informativno zanima, če si je že katera dala narediti manikuro v Europarku, pri tistem "otočku"?
Kako ste zadovoljne, kakšne so cene?
Že večkrat me je zamikalo (samo piljenje, urejanje in lakiranje, ker geliranih nohtov ne bi imela), pa nisem stopila zraven... zbiram feedback
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ no, da tukaj odgovorim hautehippie:
Kolikor jaz vem, je urejanje nohtov tam dokaj drago. Ne vem sicer točne cene samo za manikuro, ampak geliranje nohtov pride 40eur ali celo nekaj čez, kar je za maribor dokaj drago, drugje se da naredit isto kvalitetno za 20-25eur in zato sklepam, da je tudi manikura draga (nisem pa seveda prepričana). Tako da jaz bi na tvojem mestu raje poskusila drugje, sem prepričana, da boš našla ceneje.
Kolikor jaz vem, je urejanje nohtov tam dokaj drago. Ne vem sicer točne cene samo za manikuro, ampak geliranje nohtov pride 40eur ali celo nekaj čez, kar je za maribor dokaj drago, drugje se da naredit isto kvalitetno za 20-25eur in zato sklepam, da je tudi manikura draga (nisem pa seveda prepričana). Tako da jaz bi na tvojem mestu raje poskusila drugje, sem prepričana, da boš našla ceneje.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
^Hvala za odgovor. Me sicer še vedno mika - mogoče kdaj, ko se bom hotela nagraditi s čim "za dušo":D
Hecno je le, da je bil moj post premaknjen v rahlo napačno temo, ker si jaz ne bi gelirala nohtov, kot sem že prej povedala.
Hecno je le, da je bil moj post premaknjen v rahlo napačno temo, ker si jaz ne bi gelirala nohtov, kot sem že prej povedala.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
hautehippie, oprosti za tole, imaš prav. Tvoje vprašanje sem pustila v novi, oz. preimenovani temi, ki je zdaj vsebinsko bolj pravilna in tudi bolj smiselna.
Tudi odgovor Tamarre* je tam.
Sedaj pa nadaljujet z geliranjem nohtov v tej temi
Tudi odgovor Tamarre* je tam.
Sedaj pa nadaljujet z geliranjem nohtov v tej temi
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
meni so tudi gelirani nohti ful všeč. Zdaj hodim k eni punci že nekaj časa, ker sem zelo zadovoljna, sem pa velikokrat razmišljala, da bi sama začela s tem. A mi lahko katera pove kje bi lahko ugodno kupila vse potrebno za izdelavo nohtov in kako naj v bistvu sploh začnem?? A je nujno it najprej na ta tečaj? Mislim, ker poznam par punc, ki so se same naučile pa imajo dosti strank. To sprašujem predvsem zato, ker se bojim, da bi tako kot SweetPrincess ugotovila čez nekaj časa, da mi to pač ni to oziroma, da se mi pač ne da tega delat in pol bi brezveze tok keša vrgla za ta tečaj.
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
jaz pa že leta hodim v studio harmonija v domžalah, ženska je taka faca,da se z veseljem vračam k njej. res *****
zvezdica
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
je en studio v mengšu,sam oni se skoz izmenjavajo tko da se glih na enga navadiš pa je že novi lastnik.n
ta studio pa je v spb-ju.sam se naj bi v septembru selila tja bliz monarha. cene vsi novi nohti oz. konice geliranje,poslikava 30 eurov,in vsak noht ki ti ga popravi je zastonj razen če jih nisi full polomila.pol ti pa računa mislim da 3 eure na noht.full dolg mi držijo,res. pa še ženska je totalna faca.se pa moraš prej naročiti,sam vedno najde čas ko jo rabiš,zakon
ta studio pa je v spb-ju.sam se naj bi v septembru selila tja bliz monarha. cene vsi novi nohti oz. konice geliranje,poslikava 30 eurov,in vsak noht ki ti ga popravi je zastonj razen če jih nisi full polomila.pol ti pa računa mislim da 3 eure na noht.full dolg mi držijo,res. pa še ženska je totalna faca.se pa moraš prej naročiti,sam vedno najde čas ko jo rabiš,zakon
zvezdica
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]