Fantje z dolgimi lasmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Džeki kaj ma to veze? Vprašal si kaj so dolgi lasje na tipu. Ok, mogoče bo kakšna rekla, da so to že predolgi lasje ampak pač če gledaš realno, ženski, ki ima lase do ramen jaz ne rečem, da ima dolge lase..ima srednje dolge lase. Ker nevem potem kako bi oklicala žensko, ki ima lase do polovice hrbta ali dlje..In mislim, da bi izrazi za dolžino las moral bit enaki pri ženskemu in moškemu spolu. Sicer pa ja, večini deklet tle, k so odgovarjale so dolgi lasje, max lasje do ramen pa še to ne..Meni in še kakšni pa so dolgi lasje, tisto, kar prikazuje fotografija.
It was forever..but it didnt last long..
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Džeki napisal/-a:Take res dolge čupe nosijo res samo metalci in kakšni hipiji,čudaki.In če tip ni ravno Axl Rose ali kakšen podoben celebrity, lahko s takšnim imiđem peca samo na metelkovi.
Ja, ker bolj ko so lase dolgi, več normalnosti posrkajo iz glave, zato so ti revčki čisti čudaki..
Js nism bla še v življenju na metelkovi, pa sem imela že nekaj dolgolascev.. tistih pravih..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Roberta, ignorir take idiotizme, meni je uspelo ignorirat že en tak komentar na prvi strani.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
..Evelyn.. napisal/-a:
Foooouš tipu... Kako ma lepe laskeeee Upam, da bo mel moj fant tut enkrat takšne, ko si že pušča dolge. Jst se jih pa tut ne bi branla, ne na svoji glavi, ne na njegovi
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Tud moj darling dear ma dolge laske...in moram priznat, da to pali pri meni. Če mam dva identična tipa, mi bo tisti z grivo bolj všeč, kot tisti s krajšimi. Čeprav je res, da je vse odvisno od obraza. Se da videt tudi luštne dečke z obrito bučo No, če se mu dela pleša, je imho bolš, da se obrije, ko pa da hodi s krogecom okoli
Seveda pa so zdravi, negovani laski predpogoj, da se lahko sploh o čem pogovarjamo. Čeprav, dolgolasci, ki jih jaz poznam, so jim lasje svetinja in ne vem, kje ve najdete mastne in prhljajaste metalce
Seveda pa so zdravi, negovani laski predpogoj, da se lahko sploh o čem pogovarjamo. Čeprav, dolgolasci, ki jih jaz poznam, so jim lasje svetinja in ne vem, kje ve najdete mastne in prhljajaste metalce
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
..Evelyn.. napisal/-a:
Moj dragi ima tudi tako grivo. V bistvu še malo bolj goste in skravžlane. Razlika je edino ta, da ima črne Moram rečt (popolnoma objektivno mnenje), da lepše čupe od njegove še nisem vidla na moškem.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- meli241177
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:^^ čoj če bi rada ti objektivno mnenje, prilepi njegovo sliko sem
Veš, da sem pričakovala kak komentar v tem stilu
Bom, obljubim. Samo, da ga slikam, ali pa da najdem kako primerno sliko na računalniku. Trenutno pa ne morem, ker nisem doma
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
positive vibration napisal/-a: Čeprav, dolgolasci, ki jih jaz poznam, so jim lasje svetinja in ne vem, kje ve najdete mastne in prhljajaste metalce
Same here, vsi majo res negovane lase.. Najdejo jih pa v stereotipih humorističnih nanizank.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
positive vibration napisal/-a:Seveda pa so zdravi, negovani laski predpogoj, da se lahko sploh o čem pogovarjamo. Čeprav, dolgolasci, ki jih jaz poznam, so jim lasje svetinja in ne vem, kje ve najdete mastne in prhljajaste metalce
Tudi tisti k jih js poznam so jim lasje sveti.. tut zato se pa včasih mal premalo strižejo in majo potem vse štrenaste lase, ker je bolj važno da so čim daljši kokr kako lepi so.. daleč to ne leti na kakšne stereotipe al pa kej, ker mam še ogromno več kolegov k majo ful lepe lase (veliko lepše kot marsikatera bejba).. moj fant tako lepo skrbi za svoje lase.. jih ne suši s fenom in se mu ful malo cepijo.. ma tako lepe kodraste in svetleče lase..
čist odvisno, ampak js jih precej srečam na avtobusu z mastnimi lasmi.. al so to metalci al ne, hipiji ali karkoli.. ne vem, ker jih ne poznam, majo pa dolge lase in ne znajo skrbet za njih..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Mrs. Wonka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Tearjerker napisal/-a:Dolgi lasje = super hot. Če mam na izbiro dva klona, s tem da ima en dolge in drug kratke lase, hočem tistega z dolgimi Dejansko se mi zdi da bi bil vsak tip s kratkimi lasmi velik bolj hot, če bi imel dolge
100% se strinjam. ni nujno da ma fuuul dolge, lahko samo malo daljše kot npr. Ashton Kutcher pa je že 50% lepši.
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
- meli241177
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:^^ čoj če bi rada ti objektivno mnenje, prilepi njegovo sliko sem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov