Fantje z dolgimi lasmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Cant_sleep_tonight napisal/-a:jih ne toleriram ker so cudaki in jih nocem v svoji blizini
Dafak? Tipi z dolgimi lasmi so a priori čudaki? Hja, zakon.
So mi ljubši kratki lasje. Najbolj so mi v bistvu všeč dečki s skuštranimi čupcami dolžine 5-10cm. Ampak če je tip kul, luštn, superfajn osebnost, mi bo kul tut če bo mel zlo dolge lase. Sta že bla ena dva taka, ki sta mi bla simpatična kljub temu, da sta mela lasje kr ene 20cm daljše od mene.
Si pa ne predstavljam nobenga od dolgolascev, ki jih poznam, s kratkimi lasmi. Enga sošolca sm bla navajena z dolgo čupo in mi je še po enem letu mejčkn smešen s kratkimi (ki mu sicer čist pašejo).
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Ja, moj sošolc se je tut postrigu sicer že par let nazaj, ampak takrat je bil to šok za vse nas
Drugač pa, dolgi lasje na tipu ... hell yeah! Mislim no, sigurno obstaja kdo, ki mu dolgi lasje NE pašejo, ampak moj fant z njimi zgleda zelo fajn, tko kot vsi, ki jih poznam in imajo dolge lase.
Čeprov pa moram rečt, da nekaterim z dolgimi lasmi veliko bolj pristaja, če jih majo v čopu.
Drugač pa, dolgi lasje na tipu ... hell yeah! Mislim no, sigurno obstaja kdo, ki mu dolgi lasje NE pašejo, ampak moj fant z njimi zgleda zelo fajn, tko kot vsi, ki jih poznam in imajo dolge lase.
Čeprov pa moram rečt, da nekaterim z dolgimi lasmi veliko bolj pristaja, če jih majo v čopu.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Mi niso všeč. Najbrž ni šanse, da bi izbrala nekoga, ki ima daljše lase.
- backtopieces
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2010
- Kraj: Ne daleč od tal
Vsakemu fantu ne pašejo dolgi lasje. Odvisno od oblike glave, obraza..
Tako da res ne morem rečt ali so mi fantje z dolgimi ušeč ali ne.
Poznam par takih ko jim dolgi lasje res pristajajo in si jih ne predstavljam s kratkimi, par pa takih ko bi najraje kar jst vzela škarje v roke in se lotila grive
Tako da res ne morem rečt ali so mi fantje z dolgimi ušeč ali ne.
Poznam par takih ko jim dolgi lasje res pristajajo in si jih ne predstavljam s kratkimi, par pa takih ko bi najraje kar jst vzela škarje v roke in se lotila grive
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men tipi z dolgimi lasmi niso bli nikol niti najmanj všeč ... dokler me ni eden čisto očaral in sem se zaljubila v njega Od takrat naprej se kdaj ozrem tudi za kakšnim dolgolascem Ampak obvezno mora imeti urejene lase!! In vsakemu res ne pašejo. Še vedno pa prisegam na kratkolasce
Use your head and follow your heart.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Moj fant ma dolge lase.. ampak načeloma pa nimam nobenega kriterija o dolžini las.. dokler fantu paše frizura, in seveda, če že imaš dolge lase, lepo skrbi za njih.. poznam ene par dolgolascev, ki okol hodijo z grozno mastnimi ali razcepljenimi lasmi.. to pa ni kul..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Osebno še nisem videla fanta dolgolasca, ki bi mi bil pretirano všeč. Zagotovo se najde tudi kak lepotec, ki mu dolgi lasje zelo pašejo, ampak nikakor si ne znam predstavlja zveze z dolgolascem, ker mi je ena najljubših stvari, da lahko mojega božam po glavi, ko se postriže na čisto čisto kratko, poleg tega se mi je vse skupaj zagabilo pri parih fantih (se spomnim še iz šole), ki so nosili dolge lase, ki so bili mastni in prhljajasti, tako da se verjetno tipa niti ne bi upala po glavi dotakniti
Ne morem pa rečt, da je 'nujno', da so dolgolasci vsi pripadniki nekega čudnega stila z neprijetnim karakterjem (kot je rekla NIA), ker poznam dolgolasce, ki so odlična družba in imajo normalno obnašanje in celoten stil, tudi glede poslušanja glasbe in zato ne morem rečti niti ene žal besede proti njim.
Ne morem pa rečt, da je 'nujno', da so dolgolasci vsi pripadniki nekega čudnega stila z neprijetnim karakterjem (kot je rekla NIA), ker poznam dolgolasce, ki so odlična družba in imajo normalno obnašanje in celoten stil, tudi glede poslušanja glasbe in zato ne morem rečti niti ene žal besede proti njim.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Kaj so "dolgi lasje" za fanta? je taka fensi kratka čupica, kot jo ima recimo italijanski fuzbaler Nesta že "dolgi lasje"?
http://www.proxifoot.ch/home/images/style_footballeur/alessandro%2Bnesta.jpg
http://www.proxifoot.ch/home/images/style_footballeur/alessandro%2Bnesta.jpg
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
To so dolgi lasje. Nesta ima malce daljše laske. Vse do ramen so srednje dolgi lasje. Od ramen dalje so dolgi lasje in od polovice hrbta naprej so zelo dolgi lasje.
It was forever..but it didnt last long..
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Ok pol se pa popravljam.. moj fant ma srednje dolge lase =)
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov