Fantje z dolgimi lasmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ice_cofee - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
Elle.* napisal/-a:Nia, nimajo sam metalci dolgih las.
http://i116.photobucket.com/albums/o28/ ... ledger.jpg
Tole niso ravno dolgi lasje, je pa njami (: Njega je res škoda
Tiste grive (skrajna stopnja:kodraste )do polovice hrbta ali čez so mi pa ogabne. Ni šans, da se kdaj zagledam v kakšnega takega fanta-.- Pa naj je še tako božanske postave in lepega obraza in čudovitega karakterja, mimo las ne morem (izkušnje). Hvala bogu, da smo si različni
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
- Onlyrock
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
jah no seveda fantje z dolgimi lasmi me zelo bolj privlačijo kot tisti s kratkimi no seveda sem sama pripadnica rokovsek glasbe
no na začetku sem videla da ste omenjal (slikca) axl .. grrr čisto hud je axl (bil- na žalost ni več ) drugače pa tudi tale od skod row bach zlo noro dober dečko z dougo čupo
no na začetku sem videla da ste omenjal (slikca) axl .. grrr čisto hud je axl (bil- na žalost ni več ) drugače pa tudi tale od skod row bach zlo noro dober dečko z dougo čupo
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Onlyrock napisal/-a:drugače pa tudi tale od skod row bach zlo noro dober dečko z dougo čupo
Ojej, men je pa on preveč "punčkast"
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
SkId row and he is hot
It was forever..but it didnt last long..
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
js tud ne padam na tipe z dolgimi lasmi heh , ..mislm sej komu lahko paše, ampk nasploh so mi najbl ušeč kratje frizurce, kkšna mejhna irokezca npr. bolj ćefko stil
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
^^Pol pa nimaš problema pr izbiri, ker dons je vsak tadrug tak
Drugač so mi pa Bachovi laski fantazija, npr. u spotu 18 and life
So mi nasplošno dolgi lasje na fantih hudi, sam je pa res, da ne sedejo vsakmu, če ma še stil taprav zravn, pol je noro, ne predstavlam si pa enga čupota pa da je šmek, no-go zame.
Drugač so mi pa Bachovi laski fantazija, npr. u spotu 18 and life
So mi nasplošno dolgi lasje na fantih hudi, sam je pa res, da ne sedejo vsakmu, če ma še stil taprav zravn, pol je noro, ne predstavlam si pa enga čupota pa da je šmek, no-go zame.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Od Finntroll vokalist ja, arrrrrr, mjaaaaav, oooouuuuuuufff ostali pa..ee. un blondo je pa preveč pičkast mora met dolge lase pa bit dec!!!
It was forever..but it didnt last long..
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Temptress malo slikce zmanjšaj.
Meni so dolgi lasje na fantih všeč, če niso mastni pa majo neko obliko, ne da kr pustijo da rastejo, vsaj večina današnjih gimnazijcev vidim da nosi tak. Res je grdo, sploh ti mastni... Drugače pa zna luštno izpadt na kakšnemu rjavolascu, dolžina do ramen mi še je všeč, ostalo mi pa sploh ni.
Meni so dolgi lasje na fantih všeč, če niso mastni pa majo neko obliko, ne da kr pustijo da rastejo, vsaj večina današnjih gimnazijcev vidim da nosi tak. Res je grdo, sploh ti mastni... Drugače pa zna luštno izpadt na kakšnemu rjavolascu, dolžina do ramen mi še je všeč, ostalo mi pa sploh ni.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:un blondo je pa preveč pičkast mora met dolge lase pa bit dec!!!
Strinjavši se. Pa oboževani Wintersunovc je men tut čist preveč baby-face varijanta, da bi mi bil hot. Tti so vsi taki ''fantki'', sej ko bojo nehal mlek cuzat bo mogoč še neki iz njih
Sebastian Bach ma sicer lepe lase (še lepše je mel ko je bil še mal mlajši), ampak men je pa tak antipatičn ko začne govorit.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
mene ne motjo dolgi lasje,če so urejeni pa tko.
ampak jz osebno pa ful nebi mela fanta z dolgimi lasmi...
ampak jz osebno pa ful nebi mela fanta z dolgimi lasmi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov