Fantje z dolgimi lasmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- PartyAnimal
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2010
Kaj menite o njih, iskreno.
http://www.bloggers.it/timeoverclock/itcommenti/Axl%20Rose.jpg
http://www.bloggers.it/timeoverclock/itcommenti/Axl%20Rose.jpg
- Cant_sleep_tonight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
jih ne toleriram ker so cudaki in jih nocem v svoji blizini
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ko sem bila mlajša - najstnica, so mi bli všeč... z enim sem celo "hodila" pri 16ih...
zdej pa ne vem.... ni več tko po mojem okusu. čeprav kak metalc zna bit hud
zdej pa ne vem.... ni več tko po mojem okusu. čeprav kak metalc zna bit hud
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 24. Jul. 2010 7:22, skupaj popravljeno 2 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nič posebnega ne menim o njih, ne ocenjujem osebnostno folka po zunanjem izgled tako da..mnenja o osebi si ne morem ustvarit preko las. Je pa res, da sem jaz ena tistih, ki je mnenja, da so dolgi lasje na moških ZELO, ZELO privlačni lahko tudi do konca hrbta, katerekoli barve, samo črna mi je fuj pa če se tip barva..Najlepši lasje recimo so blond/rjavi/temno rjavi, ravni ali rahlo skodrani na dečku. Noro, noro seksi. Tako, da..mnenja o njih nimam, mnenje o njihovi seksipilnosti pa : mijaw (s tem, da je res, da kakim dolgi lasje ne pašejo tako, kot kratki in obratno)
It was forever..but it didnt last long..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Dolgi lasje = super hot. Če mam na izbiro dva klona, s tem da ima en dolge in drug kratke lase, hočem tistega z dolgimi Dejansko se mi zdi da bi bil vsak tip s kratkimi lasmi velik bolj hot, če bi imel dolge
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mah kkšnim tipom res ne pašejo dolgi lasje..majo al preredko čupo, dolga čupa + pleša = ikky, al pa majo tako obliko glave..vglavnem, kakšnemu folku res paše kratka čupa.
It was forever..but it didnt last long..
-
Corrine - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: kjer je lepo
Meni osebno zelo luštni. Ampak po izkušnjah glede komunikacije najbolj primerni tisti, ki imajo več za povedat o glasbi ali pa kakšnem drugem pojmu kot o svojih laseh. Tisti drugi tako nekako izgubijo svoj prvotni čar...
-
cdefgahc - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
moj dragi ma dolge lase. Ko sva se spoznala 3 leta nazaj je mel dolge ene 10 cm, ampak fuuul skravžlane, tak da mu je vse štrlelo. men je to ful ušeč no in od takrat si zdej že skoz pušča dolge in mu ful paše. čeprav oba poslušava metal, se oblačiva čist normaln, kavbojke in majica. ugl. tipi z dolgimi lasmi so hot hot hot
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov