Essence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *sunshine baby*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
ja men se zdi da obstajajo sam ene - tud jst nisem še drugih vidla
- Rock Chick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2006
Nekaj izdelkov mi je dobrih, nekaj mi ni... Tudi jaz sem presenetljivo zadovoljna z maskaro, res nisem pričakovala, da bo za kaj glede na to, da je tako poceni!
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
u_k_i napisal/-a:dans kupila enepar stvari od essence. tko da senčk še ne morem komentirat, bom pol.. sem kupila pa volume max za ustnice, pa je res supeer
Jst mam tud to za ustnice Res mi je fajn pa tko na začetku ti res pohladi ustnice. Pa fajn mi je k se ti ustnice ne lepijo skupi.
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
od essence mam jz en lakc (lih zej enkrat sm ga kupila pa je ful lep), rjav lip gloss pa rjavo barvico.. te tri zadevce redno uporablam in so mi ful uredu, čeprov sm na začetku mela tako mnenje d so pocen stvari zanč... sam vidm d to ni res.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst mam njihova senčila za oči..pa so mi kr ql..čeprou sm bla na začetku isto mnenja da so pocen stvari zanič.Sam ostalih proizvodov pa še nism probala..tko da ne vem..senčila so pa ql
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Meni so njihovi laki za nohte super pa še zdržijo velik dlje k npr. l'oreal, imajo nekatere res lepe odtenke in še lepo se mažejo. Mam tud par senčk pa so tud čist fajn
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov